reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
heheheh to w takim razie co znacza dla mężatki???????:confused::confused::-D:-D:-D
kurcze no ja tez w końcu może bym sposprzątała bo to juz 10!!!!
miło sie z wami siedzi ale robota czeka a małek jeszcze musze zrobic snaiadanie tzn drugie sniadanie:-D:-D:-D

ale sypie,ja nie moghę.na prawde mnie zasypie:baffled:

Anabubka no właśnie ja sama nie wiem:-);-)
Dowikla ja tez jeszcze stoję w miejscu ze sprzątaniem, mały szaleja na dole u teściowej:-);-) a ja odkleić tyłka od fotela nie mogę:-);-) tak mi z Wami tu dobrze:-):happy::happy::happy: ja dzisiaj gotuje ryż z warzywami + filet z indyka :-);-) chyba dobrze będzie:-);-) jutro mam zamiar zrobić sałatkę gyrosa bo juz chodzi za mną z tydzień, właśnie kupiłam dzisiaj produkty i trzeba zrobić:-);-):happy:

a u mnie pościel u wszystkich zmieniona poodkurzane wczorajsze pranie wyprasowane dzisiejsze już w pralce jeszcze za obiadek się trzeba zabrać:tak::tak:zawsze do płukania kupowałam lenor albo silan a ostatnio z czystej ekonomi kupiłam w realu zielony global 2 litry za 6.99 i wiecie co pachnie obłędnie pranie mięciutkie a jak szafke otwieram to tak cudnie pachnie w całym mieszkaniu że już wiem że długo lenora ani silanu nie kupie:tak::tak::tak:

a u mnie pościel u wszystkich zmieniona poodkurzane wczorajsze pranie wyprasowane dzisiejsze już w pralce jeszcze za obiadek się trzeba zabrać:tak::tak:zawsze do płukania kupowałam lenor albo silan a ostatnio z czystej ekonomi kupiłam w realu zielony global 2 litry za 6.99 i wiecie co pachnie obłędnie pranie mięciutkie a jak szafke otwieram to tak cudnie pachnie w całym mieszkaniu że już wiem że długo lenora ani silanu nie kupie:tak::tak::tak:

to jest wzór godny naśładowania:-D
ja żebym z wami od rana nie urzędowłą to bym juz tez pewnie wwszytko ogarnęła:-D:-D:-D:-Ddlatego jak mam duzo roboty to rano nie właączam kompa:-p
ja czasami tez kupuje global,ale głównie E bo Paulina ma na inne uczulenie a na E nie.i jak kupie ładny zapach to tez sie długo tzryma

heh ja juz pranie powiesilam teraz robie drugie , kurze juz tez powycieralam
a uwinelam sie bo nikogo procz Sewka nie ma w domku a to ja uwielbiam wtedy idzie mi to jak blyskawica - wogole uwielbiam sprzatac jak nikogo nie ma :-)

To umówmy się tak :-):-) idziemy teraz zrobić porządki, wstawić pranko, śniadanko :-);-):-) i jak już sie obrobimy to wracamy na bb :-);-) bo tak samej to przykro odchodzić :-);-)

reklama
Ale ja właśnie się obrobiłam,posprzątałam ,poukładałam pranie ,nakarmiłam psy,też zmieniłam pościel,obiad mam z wczoraj,tymczasem wy idziecie robotać...:)Anabuba moja córcia ma 9 lat w sierpniu skończy 10 ,a syn ma 5 latek w grudniu będzie miał 6 urodziny.Suwaczków nie mam bo wiecznie jakoś mi czasu brak,ale ponieważ Krzysiek już pojechał ,a ja kompa tylko z dziecmi dzieliła będę (a każde z nich możę godzine maksymalnie )to myślę że się wyrobię i sobie suwaczki strzelę!!!:-)

Do góry