reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam cioteczki:-)
Melduje sie ze juz nie spimy:no:Jestem juz umyta,a mloed ebiegaja juz z golymi dupkami i napite:tak::-)Teraz czas bylby sie ubrac i zrobic jakies jedzonko ale cos mi sie nie chce

Ostatnia edycja:
reklama
aleksia - heh mowiac dran mialam na mysli swojego m :rofl2:
anabuba - a moze ... ale lekarz powiedzial ze on zdrowy ... :baffled:
:rofl2:
wczoraj mógł byc jeszczez zdrowy.katar sie przez noc potrafi rozwinac i ogolnie jakies przeziebienie.a on osłabiony po ostatnich chorobach.daj mu wit C,wapno,Lipomal tez mozesz mu dac 2 razy dzinnie tylko musi siedziec w domu

Malinko ja to obowiązkowo muszę obejrzeć Samo życie, M jak miłość, barwy szczęścia, jaka to melodia to tez czasem, na dobre i na złe :-);-) wszystkie seriale moje, a jak nie mogę to jest mi smutno i mały mój tez taki filmiarz babski:-);-):tak:

Malinko ja to obowiązkowo muszę obejrzeć Samo życie, M jak miłość, barwy szczęścia, jaka to melodia to tez czasem, na dobre i na złe :-);-) wszystkie seriale moje, a jak nie mogę to jest mi smutno i mały mój tez taki filmiarz babski:-);-):tak:

ja oglądam \"na wspolne: i m jak miłosc no i Dr housa i chirurgów:-) jak nie obejrze odcinka czy dwóch to sie swiat nie zawali:-)

Anabuba to ja nie potrafię sobie odmówić heheh:-);-):tak:
Dowikla :-) witaj w tłusty czwartek:-);-) dziś jemy same pączki a jutro zaciskamy pasa :-);-)

Ja Klan ,Brzydule(cala rodzinka:-);-)),Na dobre i na zle i Na Wspolnej:tak::tak::tak:A z zagranicznych to Krok od domu,Dowody zbrodni i Bez sladu no i Detektyw Monk:tak::tak::tak:

ALEKSIA:-)Jemy dzisiaj paczusie jemy hihihi.Ja mam gosci na 16 no a w sobote mala powtorka bo kolejni goscie;-):-)

reklama
Do góry