reklama
L4dY-bIrd
doula
joł ;D
Moje dziecie już spi .Bylismy dzisiaj an mega sacerku i ..wdeplismy do takiego miejsca gdzie sprzedaje sie meble itp. z drugiej reki i......kupilismy Jasiowi huśtawke na sprężynie mowie wam jaka extra i wogole niezniszczona .Oczywiscie jestesmy już po sesji i fotki jeszcze dzisiaj postaram sie wkleić na zamkniety
Jutro ma być u nas 26 stopni ....jejku chyba zwariujemy : .
p.s Jakby któraś laska chciała taką huśtawke to jest jeszcze jedna w tym sklepie ;D
Moje dziecie już spi .Bylismy dzisiaj an mega sacerku i ..wdeplismy do takiego miejsca gdzie sprzedaje sie meble itp. z drugiej reki i......kupilismy Jasiowi huśtawke na sprężynie mowie wam jaka extra i wogole niezniszczona .Oczywiscie jestesmy już po sesji i fotki jeszcze dzisiaj postaram sie wkleić na zamkniety
Jutro ma być u nas 26 stopni ....jejku chyba zwariujemy : .
p.s Jakby któraś laska chciała taką huśtawke to jest jeszcze jedna w tym sklepie ;D
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
ja co do cesarki nie mialam jakis wskazan,zaczelam rodzic normalnie,tylko ju zprawie przy koncu mala sie zaklinowala i musieli mnie pociac,po 12 godzinach porodu mialam cesarke i stwierdzam ze bardzo zaluje ze nie udalo mi sie jej samej urodzic
No ta jestem lepsza bo cesarke zrobili mi po 39,5 godzinach od odejścia wód a w tym czasie wlali we mnie chyba 1.5 litra oksytocyny,i wciaz miałam skurcze raz lekkie a raz bolace jak jasna ch.........
monika 25 dasz radę wszystko się ułoży i będzie dobrze.Adzidzie z kim zostawiasz???a jak jej choróbska dziwne mam nadzieje że juz je przepędziłaś
monika 25 dasz radę wszystko się ułoży i będzie dobrze.Adzidzie z kim zostawiasz???a jak jej choróbska dziwne mam nadzieje że juz je przepędziłaś
Izabelka
Oski i Wercia
ale dobrze tym co maluchy spia...maly wytrabil 80 z butli i prawie zjadl 2 cyce; odbilo mu sie i nie ma mowy o spaniu ;D bawi sie i ma wielkie oczy :
ja tez mialam cc, przeszlam caly porod prawie i parlam jakies pol godziny i nie dalam rady bo za waska miednica sie okazala i nastepne tez tak, niestety...zaluje ale takie zycie...
kurcze jak tak dlaej pojdzie to wyjde do baru o polnocy
ja tez mialam cc, przeszlam caly porod prawie i parlam jakies pol godziny i nie dalam rady bo za waska miednica sie okazala i nastepne tez tak, niestety...zaluje ale takie zycie...
kurcze jak tak dlaej pojdzie to wyjde do baru o polnocy
reklama
Podziel się: