reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiesz Noelia ze tez tak mysle? bo czesto tak jest ze jak mam gdfzies isc to od razu cyca i juz; a jak spi to po 30 min na miescie musze wracac...hmmm....cos w tym jest ;)

reklama
Zostawiam arolkę ze znajomą, która już sie opiekowała nie jednym dzieckiem. tylko mam problem bo nie wiem ile jej dac kasy, czy lepiej policzyć za godziny czy za 2 tygodnie od razu. Karolka ogólnie jest bardzo grzeczna, więc problemów z nia nie ma. Tylko teraz po tym szpitalu taki przytulak sie zrobił. napiszę Wam co wyjdzie w czasie badania neurologicznegoale to dopiero w czwartek.

A co do przepisów kredytowych to napiszę za godzinkę bo musze zrobic kolację. ;D

izabelka ja daje ciut oleju .

o widze że sa jakieś nowe mamy .Może dziewczyny napiszecie coś o sobie i o brzdacach ? skąd jestescie, ile macie lat ? ..co robicie poza siedzeniem w domku z maluchami ? ::)

bo ja ciekawska jestem :p

L4dY-bIrd pisze:
izabelka ja daje ciut oleju .

o widze że sa jakieś nowe mamy .Może dziewczyny napiszecie coś o sobie i o brzdacach ? skąd jestescie, ile macie lat ? ..co robicie poza siedzeniem w domku z maluchami ? ::)

bo ja ciekawska jestem :p

Ciekawosc to pierwszy stopień do piekła ;D ;D ;D ;D

mój męzus poszedł kumplowi naprawiac komputer a ja sie zastanawiam czy jak wejde do wanny to Macio sie obudzi czy nie

To pewnie chodzi o mnie jak sie domyslam,tak wiec cosik napisze:mam 21 lat,jestem z Bytomia woj.slaskie,w tym roku urodzila mi sie sliczna coreczka,taka mala kuleczka,lekarka co ja widzi na wizycie konrolnej to mowi na nia "paplasia",jest moim najwiekszym i jedynym skarbem na swiecie.skonczylam teraz srednia szkole i od wrzesnia zaczynam kolejna.ze studiami narazie poczekam bo nie mam jak narazie ani warunkow i obawiam sie ze niedalbym sobie rady,poszukam czegos w stylu studium najlepiej zwiazane z chemia.a tak pozatym to caly czas sposwiecam Milence.no i czasem siade sobie przy komputerze jak czas pozwala,albo raczej jak mi Milenka pozwala to jest trafniejsze okreslenie.

L4dY-bIrd to u gory to jest cytat,dojde do wprawy z czasem mam nadzieje i sie naucze wstawiac wszystko jak nalezy,jak narazie mi wybaczcie.

reklama
Do góry