reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejjjjjj!!!!! jest tam jeszcze kto?? :(
Nie robcie mi tego...wpadam tylko na chwilke i nikogo nie ma :(
Ale mam zaleglosci ...nigdy sie nie naczytam...

CZeść z wieczorka ...
ale dzionek ;D wiatr jak nad morzem ::)

A Nonek dziś nie chciał zasnąc aż płakał tak walczył z materią aż w końcu zasną przy Brzechwie ;D
Co słychać z wieczora
Pędze oglądać huśtwkę ;D

Huśtawka obejrzana ... baby pouciekały do swoich połowic :p
Więc ja też spadam

Jutro Przemek do pracy a komputer cały dzień mój ;D to poklikam na bb

Bobranoc pchły na noc

...paskudy ja moge poklikać a was nie ma a potem znowu zanim wszystko przeczytam będe musiała znikać :p

Monika tez w sumie interesuje sie kredytame.....,mozesz mi powiedziec o co chodzi z ta zmianom przepisow w lipcu jesli chodzi o kredyt.Dzieki

Hej dziewczyny! Mogę się dołączyć? Mam na imię Iwona, lat 26. Od 8.03 jestem mama, która ma zamiar siedieć w domu do końca roku, a potem fru... do pracy mej ulubionej  ;)
Mój synek ma na imię Krzesimir (Krzymek lub Krzemek jak mówią niektórzy), pseudo "Ryczysław" (powstało za czasów kolkowych  ;D ); oto on, dzień przed skończeniem drugiego miesiąca

zdjcie2120jn5ou.jpg

reklama
Do góry