reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja mieszkam z mama i tak jiz chyba zostanie chociaz mi nie jest strasznie zle to tez bym wolala na swoim ale mama jest sama (moj tata zmarl jak mialam 3 latka) mamy duze mieszkanie wiec jej nie zostawie. ale jesli chodzi o dziecinstwo to ja nie narzekam a nawet powiem ze bylo wszystko wpozo ale jak to zawsze mloda mama chce jeszcze bardziej ulepszyc zycie moim dziecia!!!!!

reklama
wiecie co sledze teraz w telewizji na TVN odnawiamy nadzieje zbieraja kase na centrum zdrowia dziecka i powiem ze tak bardzo bym chciala pomoc w jaki kolwiek sposub niby potzrebuja kasy na remont ale mysle ze wszystko sie przyda i tak sie zastanawiam co bym mogla zrobic! bo w sumie tez tam jezdze!

ja wysylalam sms-y ale od kiedy zostaly opodatkowane zaprzestalam tego, ostatecznie powinno sie wspierac potrzebujacych a nie chore panstwo...wole pomoc w inny sposob

otoz to....dlatego jak ktos mowi ze robi cos za darmo to pytam a ile z tego masz??? nie wierze w ludzka bezinsteresownosc...niestety.....wiec wolalabym majac kase pojsc do hurtowni np. budowlanej zakupic odpowiednie rzeczy i odmalowac np jakis oddzial czy zrobic kompleksowy remont....wiedzialabym ile kasy na to poszlo i tez to ze nasi rzadzacy nie biora tych pieniedzy do kieszeni.....
noelia pisze:
a mnie zawsze zastanawia ile kasy idzie do operatorów sieci komórkowych bo za darmo raczej tego nie robią

monika25 pisze:
Lilka mam doCiebie ogromna prośbę!!!
Mogłabys napisać cos więcej o tym kredycie w WBK? Dlaczego uważasz, ze jest najlepszy?? Tez jestem na etapie wyboru kredytu i chcę wziąść przed zmianą przepisów w lipcu, BARDZO cie proszę!! :)

obiecuje wieczorem napisac :)

no i dalej wieje :(

My mieszkamy sami rodzice mojego meza wybudowali sobie mały domek pokuj z kuchnia a nam zostawili duzy dom. Tesciu stwierdził ze on nie nadaje sie do mieszkania z młodym małzenstwem które ma mieszkac samo i sie docierac :D

Shady u mnie w rodzini to juz tradycja ze sa cc. Moja mama mnie urodziła przez cc, jej siostra tez miała 2 cc, nawet zona mojego kuzyna rodziła prze cc

reklama

Kunda sorry ze pytam ale mialy wskazania lekarskie czy chcialy???? bo ja chcialam i pozniej natura mi to umozliwila, tak ze musialam ze wzgledow zdrowotnych ;)

Do góry