reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kunda ja tez tak mam!
ale to jeszcze nic ja to do sklepu bez portfela wychodze!!!! zrobie zakupy za 50 zl i nie mam czym olacic!!!!!! ale mam tak od ciazy do lekarza tez be kasy chodzilam! a teraz jak bylam z hubertem na wizycie u profesora to zamiast zaplacic to je dziekuje do widzenia!! i w poczekalni maz mi przypomnial ze chyba nie zaplacilismy! wiec poszlam przeprosilam i zaplacilam!
maz juz wraca i ja tez bede sie zmywac na te zakupy, huberta uspilam i mam troszke czasu ale zamiast sie szykowac bo zaraz bedzie to ja jeszcze na "chwilke" sie zalogowalam!
piekne sloneczko.....

reklama
Ja też kiedyś wyszłam na zakupy i pieniądze zostały w domu, jakbym to jeszcze szła do nas do sklepu to nie byłby kłopotu bo kobieta mnie zna wiec zapłaciłabym pozniej ale nie ja sie wybieralam na wieksze zakupy i musiałam wracac do domu i jechac na nie drugim autobusem :p

teraz to juz naprawde uciekam! jak wroce i popsiatam to siade! wtedy sobie zdjecia powklejam bo juz umiem hahaha!!!!

Hej hej
A my z mężem własnie zjedlismy sniadanko, Majusia usnęła i mieliśmy sprzątać, ale oczywiście telefon i mąż musiał jechać pomóc bratu, bo mu samochód się popsuł i trzeba go sciągnąć, więc ja sama nie będe sprzatać, to siedzę na forum. :D

A na obiadek mamy filety z kurczaka, surówka i ziemniaczki, frytki mi się marzą, ale nie chce mi się robic.

Ja za pieczenie się zabrałam i pójdę najmniejszą linią oporu czyli biszkopcik z kremem galaretką i owoc jakiś, zawsze to coś do kawy będzie ;D ;D

mordziulka pisze:
wszystko niby dobrze ale nie moge wyslac!!!!!!!!!!
jeszcze raz! 
http://img123.imageshack.us/img123/4878/imag23926kx.jpg
bujna ma fryzurke
http://img159.imageshack.us/img159/2719/imag26232od.jpg
tu jak juz bylo po fryzjerze

Mordziulka jak chcesz zeby zdjęcia były odrazu widoczne na stronie to musisz przed tym linkiem który wklejasz wcisną jeszcze kwadracik z obrazkiem , on jest koło kwadracika z kwiatkiem  ::), mam nadzieje ze coś rozumiesz  :laugh:
wtedy wyjdzie tak
twój link i znowu

imag26232od.jpg[img]

moje dzieciontko własnie spiewa, a ja czekam na meża bo też powinnam odkurzyć i umyc podłogę a mi sie nie chce :p

sosik do ryżu już ugotowałam

reklama
A ja miałam dzisiaj przekichana noc , wszystko przez te zęby  ::)
Ja się łudzę, ze ktos zapuka do drzwi i zapyta czy moze posprzątać  ;) :laugh: Nic to jednak... tzrba dupsko ruszyć, bo dzisiaj jedziemy na urodziny  ::)

A to ja z moim bombelkiem wczoraj

Do góry