reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej no fajna gromadka Kalinka wreszcie wiem z kim rozmawiam a Kunda jak zrobisz jakieś to wklej. a reszta co za odijanie się Mija prosze szybciutko zdjątko wkleić. ja narzie takie stare ale jak mężus-fotograf ;) wstanie to aktualne będzie

reklama
A na obiadek gołąbki były pychotka :p
Jutro mięsko juz podsmazone ;D ;D ;D
Kunda daj faworka uwielbiam, a smazyc mi się nie chce ;) ;) ;)

MaMalgosia dzieki moze mi sie uda!
to zdjecie jest troszke stare znaczy z przed roku, na imie mam magda (jsorbek nie wiem czy akurat o mnie ci chodzilo bo pisalas madziulki a ja mam nick mordziulka, ale nawet jak nie to sama sie przedstawiam!)
http://img163.imageshack.us/img163/2113/imag09471cf.jpg

ja juz nie mam sily!!!!!!!! klikam raz klikam dwa na poczatek i na koniec obrazka a tu gow..!!!!!!!!!przepraszam ze zasmiecam strone moimi probami ale wierze ze kiedys sie uda!!!!!!!
http://img163.imageshack.us/img163/2113/imag09471cf.jpg

o ciebie mordziulka a ja cymbał przeczytałam madziulka ale imie trafiłam hehe.
Spróbuj kliknać opcje dodatkowe a potem przy załacz kliknij przegladaj i wybierz zdjecie i gotowe ja nie umiem tak z tym wstaw obrazek ;)

sluchajcie nie wiem jak to zrobilam ale do tej pory narzekalam ze zdjecia za male wejdzcie na stronke dzieci urodzonych z niedotlenieniem i zobaczcie same co zrobilam nie wiem jak to sie stalo!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry