reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
heheheh,ale mnie ostatnio jakispech przesladuje.jakbys popatrzyła na posty z kazdego końca dnia to z reguły ja zostaję ostatnia:-D
poczytałam trochę o tej pedofilii na nk.ja mam zablokowana glerię i pokasowane konta fikcyjne i zablokowane.Mam nadzieję że żadne zdjęcie moich dzieci nie trafiło na nieodpowiednia stronę

ja się trochę zmartwiłam, bo nie chciałabym żeby zdjęcie mojego dziecka posłużyło komuś w niecnych celach, mam nadzieję że w porę zablokowałam tą galerię

dziewczyny już pewnie smacznie śpią? no może oprócz malinki bo ona tryska energią i po całym dniu sprzątania ma jeszcze ochotę na sex ;)))

jak widac:baffled:
ja tez dopiero niedawno zablokowałam to wszytko i mam nadzieję że zdążyłam.w głowie sie nie miesci co sie tam dzieje.
Ale nie psujmy sobie humoru na noc.Ja uciekam się myc i spac,bo dzis przez tego księdza musiałam wczesniej wstac i już padam.trzeba korzystac ze snu póki ferie.zatem dobranoc.spokojnych snów

reklama
Hej, szukam namiętnie w internecie sposobów leczenia zapalenia płuc,a raczej odpowiedzi na pytanie,czy stosuje się w leczeniu sterydy. Może Wam wiadomo coś na ten temat? Byłabym wdzięczna

Do góry