reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja marze o tym żeby mieć coś swojego nawet małego ale własnego bo my na wynajmowanyi i to jest 1200 zł wynajem +opłaty licznikowe tj prąd woda + iternet to tak wychodzi 1500- 1600:szok: i to jest mało fajne fakt właściciele świetni do niczego się niw wtrącają łączy nas tylko wspólna klatka schodowa my mamy tu 2 pokoje kuchnia łazienka przedpokój razem jakieś 50 m ............... ale mieć coś własnego było by świetnie niestety na kredyt mieszkaniowy dopóki ja nie pracuje nie mamy szans:-:)-:)-:)-(

reklama
To masz wygodnie z tą kotłownią :-)

My obiecaliśmy babci, że będziemy z na mieszkać do jej końca, oby jak najpóźniej :-)

Ale coraz mniej mi się to podoba. Tym bardziej, że ten dom nigdy nie będzie mój...

Też planujemy jakiś kredycik, ale to za jakieś 3 latka jak zacznę pracować. Bo z jednej pensji to strasznie ciężko. Płacimy teraz 1100 zł raty. I są miesiące, że nie jest wesoło...

nie mówcie nic o ratach.ja nie płacę czynszu ale wszelkich opłat i kredytów mam 2tys.P zarabia ok 2300,ja mam wychowawczy,ale wiadomo-Paulina do szkoły,małejpielucy i mleko itd,a wszytsko idzie w gorę.a węgiel tez trezba było kupic..ehhh.....

Nam też wychodzi 2 albo więcej. Mamy swoje liczniki, prąd woda itp Wszystko zrozumiałe, bo przecież babcia emerytka nie może do nas dokładać ;-) Do tego dajemy babci 600zł. Ja nie zarabiam. Całe szczęście mojemu M zdarzają się jakieś lepsze fuchy czasami :tak: Ale z drugiej strony, jedna firma wisi mu kasę jeszcze za listopad :wściekła/y:

Kurcze, koniec rozmowy o kasie, nie wolno mi się denerwować :szok:

Ale nawet pogoda dzisiaj do D. Więc tez by było tylko narzekanie :-D

Pocieszam się czasami, że w sumie to wcale nie mam tak źle :-)

hej hej
ale mialam dzis zajety dzionek
maly spal jak nigdy do 9:30 :szok: ale ja wstalam wczesniej :tak:
potem zakupy, teraz obiadek malemu zrobilam :tak: i chlopcy spia
za niedlugo moj m idzie do pracy a my bedziemy mieli potem gosci... :-)

anka - to tak jak my - tez zlapalismy wirusa z tym ze mnie przeszlo juz na drugi dzien a Sewcia meczylo chyba tydzien i tez byl na zastrzykach :dry:
Joanna - biednemu zawsze wiatr w oczy - a jak my mamy :confused: tak samo ani mieszkania ani kasy to sa wspolczesne problemy :wściekła/y:

a kasa ma to do siebie że cholera zawsze jej brakuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co do pieluch to wczoraj u nas na ryneczku kupiłam podróby pampersów są świetne i 50 sztuk tylko 19.90:tak::tak::tak:

reklama
malinka a skąd jestes?
Ja oryginalne pampesry zakładam Wronice na noc bo taki z niej zsikaniec że wszytkie inne przelatywały.aw dzień to jakies takie zwykle-polsie płace 30zl za 60sztuk za rozmiar4+.tzn jak jestesmy w domu to w tetrowych łazi i sadzam ja na nocnik no i z reguły sie udaje ja złapac:-):-):-):-):-)

Do góry