reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ello

Kochane ja caly dzien porzadki i jescze mam pranie w automacie padam ze zmeczenia ale jutro tez walcze z Wszystkim

Joe Kochana w Polsce jest fajnie wiec troche mi zeszlo heheh od 15.12 do 25.01

-j- na urlopie bylam :)

Patrysia z powodu czestych chorob mojej Lali nie mialam za duzo czasu na zakupki.Na koniec Laura zalapala Wirusa i byla na zastrzykach:baffled:

Anabuba zdrowka dla Weroniczki

Znak zodiaku:-D my obaj lwy samo za siebie mowi :))

reklama
Witajcie porannie.

U nas już po zakupach. Czekamy aż wyjdzie słoneczko i pójdziemy na spacerek.

Wczoraj, jak płaciliśmy za przedszkole Tomaszka, na zajęciach było zaledwie 8 dzieci, w tym jeden sześciolatek:szok:. Reszta dzieci się pochorowała...:crazy:.

Anka, no to jak widzę sporo zajęć za tobą. Szkoda, że malutka ci chorowała:baffled:.

Anabuba, rzeczywiście, co jesteś na BB, to rzadko któraś z nas jest...:szok:

Miłego dnia...:happy:

WITAM:biggrin2: ja już lepiej wczoraj nawet wybrałam sie z siostrą i moja córką Zuzanną do Smyka bo Zuzia ma jutro zabawę w szkole a jako że nie chciała sie przebierac to zakupilismy spodniczkę zresztą jak będą zdjęcia to zamieszczę
Postaram sie jak najszybciej przeczytac wszystko co napisałysćie dziekuję za wszystkie ciepłe slowa otuchy
Ja sie wczoraj zapieniłam zdrowo wieczorem Żona chrzestnego Gabrysi przyniosła wczoraj mojemu mężowi PIT do rozliczenia jak zobaczylam ile mają zwrotu to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i on śmie twierdzić że nie maja kasy (Gabi nic nie dostała od chrzestnego na mikołaja ) powiem tylko ze ponad 3 tys a my z mężem przy zwrocie na 3 dzieci mamy 500zł :wściekła/y::wściekła/y: Jaki mtrzea być bezczelnym żeby sie tlumaczyć że nie ma sie pieniedzy na prezent dla dzieccka i dlatego sie wpieniłam My z mężem mam y na miesiac na oplaty i życie 1200 a on 4 tys :szok: i jakos zyjemy dzieciiom nic nie brakuje a najśmieszniej to jet to ze ona jeszcze szuka i kombinuje zeby dostac rodzinne i pielęgnacyjne na 18-letniego syna :szok::szok::confused:
Pozdrawiam

witam kochane po upiornie ciężkiej nocy:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( antek jak zaczoł płakać po 21 to darł się do 1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a my nosiliśmy tuliliśmy i padaliśm na twarz wkońcu zasnoł co mu było nie wiemy czy brzuszek czy zęby czy jeszcze coś innego:crazy:
joe alex-i jak ustawiłaś m do pionu?????????????
mówiłyście o chrzesnych to ja dodam od siebie tylko tyle odkąd rozstałam się z moim ex chrześni julki o niej zapomnieli a żeby było śmieszniej to mój brat i bratowa:szok:chrześni adama przypomnieli sobie o nim na komunie a tak zero pamięci a antek nie ma chrzesnych i nie planuje by przed rokiem ich miał;-)

Witam :-)
Ja tez mialam fatalna noc:szok:Klaudia mi sie darla jak szalona az wkoncu musialam ja wziasc do lozka i po jakims czasie usnela i spowrotem ja przekladalam do lozeczka:crazy:A od 8 rano sasiedzi z gory pukali mlotkiem w podloge a chwile pozniej (i az do teraz)robotnicy cos wierca na klatce-masakra:wściekła/y:

Na 12 ide do lekarza i chyba musze odwolac gastroskopie klaudii,bo caly czas mi kaszle:no::no::no:

A jesli chodzi o chrzestnych to chrzestny Dominika a brat mojego M pracuje w Anglii ale moj maly tez nic od niego nie dostaje.Za kazdym razem jak jest w Polsce mowi Dominikowi "wuja jutro do Was przyjedzie bo ma prezenty dla Was":szok:i tak jakos nie moze dojechac.Jak juz przyjechal do tesciow na kawe(a dodam ze mieszkamy z tesciami)to nawet nie wszedl do nas zeby sie przywitac:szok::szok::szok:

Mamo Helenki no to na dobrego lekarza trafiłaś , albo musiałaś głosno krzyczeć skoro sam zaproponował co znieczulenie.;-):tak::-D

malinka też chciałabym dojść do siebie tak szybko jak twoja koleżanka.:tak:O głowie pamiętam.:tak:Leki przeciwbólowe zapakuję - dzięki za radę.:tak:A majsioszki zakupione.:tak:Myślę jeszcze nad zakupem pasa poporodowego czy pooperacyjnego, ale to już chyba zakupię jak wyjdę ze szpitala i rana się troszkę zgoi.
A moje maleństwo będzie wodniczkiem.:tak:Piszesz, że twoje chłopaki to straszne roztrzepańce z głową w chmurach. Moja niuńka już od 32 tyg. buja głową w chmurach.:-D:-D:-D

atra gratuluję zdania na tak wysokim poziomie egzaminów.:tak::-)To teraz co? Odpoczynek!!!:-)

Anabuba szkoda mi twojej małej. Biedactwo musi się męczyć.:-(Zdrówka życzę dla niej.

anka26,07 a to w PL się odpoczywało?:-)Super, że miałaś troszkę wolnego.Ale już mniej super , że małą nie odpuściła nasza polaka gościnność wirusowa.:tak:

dowikla a co to się Klaudii porobiło?:szok:Remontów sąsiedzkich nie zazdroszczę. Przynajmniej mogli was ostzec, że będą coś robili.

A u nas kuracji ciąg dalszy.

-j-głowa a chmurach:-D:-D:-D no i kurujcie się bo to nic fajnego no i pozwalaj się rozpieszczać:tak::tak::tak::tak:
a japostaram się jakoś ogarnąć mieszkanie ale z antkiem to dziś nie takie łatwe niestety:szok:

Witajcie.

Malinka, jeszcze nie zdążyłam tego zrobić, ale jak przyjdzie z pracy no to mu nagadam...:crazy:.

Co do chrzestnych to szczęśliwie są w porządku:tak::-D.

A ja w ramach protestu nie gotuję dziś obiadku. Dzieciom zrobię coś na szybko, a mężuś niech sam zatroszczy się o swój żołądek...:crazy:.

Miałam nadzieję dziś na słonko, a tu nic... szaro, buro i ponuro...

reklama
Witam :-)

Ja z córcią po spacerku:-) Dziecko przespacerowane to i poszło spać :tak:

Ja też dzisiaj nie gotuje obiadku :-D M ma katering dzisiaj w pracy, dla Heli ugotowane, a ja wyjadam resztki z lodówki :rofl2:

Wyobraźcie sobie dostałam list z uczelni, że mają jeszcze dla mnie 200 zł zaległego stypendium, z przed 2 :-Dlat. Więc się zebrałam żeby do nich jechać, a tylko musiała kwitek wypełnić bo prześlą na konto:wściekła/y: Takie oświadczenie to mogłam im faxem wysłać:wściekła/y:

dowikla, Anabuba dużo zdrówka dla dzieciaczków

Lecę parzyć kawkę :happy:Pozdrawiam.

Do góry