reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Klaudia ma zapalenie gardla i dostala ospamox,mucosolvan i krople sinecod:szok:
Teraz czekam na decyzje ze szpitala czy moge z nia przyjechac na ta gastroskopie:wściekła/y:A juz mialam tak wszytsko ladnie poukladane na jutro:crazy:

ATRA:-)Ja rowniez gratuluje pieknych ocenek z egzaminow:tak::tak::tak:

A Ci moi sasiedzi to maja remont juz od cho-cho tylko zastanawieam sie po co skoro i tak maja miec eksmisje na wiosne:confused:A tak wogole to potrafia dac jeszcze wiecej czadu niz dzisiaj:szok:

Ja tez nie robir obiadku bo tesciowa powiedziala ze zrobi po pracy:szok::szok::szok:
Dominik je w przedszkolu a dziewczynkom kupilam jakies nowe danie firmy hipp "LASAGNE BOLOGNESE";-)

Z tym remontem to tak jak, moi sąsiedzi, wprawdzie nie przez ścianę tylko z domu obok... Ciągle stukanie wiercenie. Śmierdzi farbą labo czymś innym. Zawsze tony styropianu, tylko domu jeszcze jakoś nie ocieplili... Co oni robią z tym styropianem:confused:

Teraz to nic, gorzej jak sie ciepło zdobi:wściekła/y:

Witajcie południowo;)
U nas tez jakas noc dziwna,tzn Weronika oczywiście obudziła się na mleko,ale mi sie cała noc śniły jakies głupoty i mojemu P tez.
Ja wyszłam z dziewczynami na spacerek ,Weronika na swoich nogach:-)Chrype jeszcze ma ale nie jest zbyt duza bo ja lecze zyrteckiem ciągle.no i poszła spac.Paulina pracuje z terpeutką,dziś na obiad wczorajsza zupa i jakis sosik ,więc mam labę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:-D

A propos nocy, to spałam jak zabita. Pierwszy raz od jakiegoś czasu, nic mi się nie śniło :-) I dobrze bo jak nie rodzenie dziecka to jakieś koszmary :szok:

Ale przez ta pogodę jakas zakręcona jestem...:baffled:
dowikla zdrwia dla dziewczynek,lpeiej przełożyc ta gastroskopię niz pózniej miec jakies powikłania.
U mnie jutro rano ksiądz po kolędzie o 9.znaczy że musze wsatc wcześniej i sie nie wyspię:wściekła/y:
Teraz przez ferie to ja wstaje ok.9 a dziewczyny po 9,no wiec będe musiala wstac po 7 żeby rozpalic w piecu,wszytsko naszykowac,siebie wyszykowac,pobudzic babuchy itd:baffled:
Ale mamy od niedawna nowego proboszcza a za rok komunia to trzeba go przyjąc....

Posiadanie własnego domu jest fajne,najgorsze to rozpalanie w piecu i wybieranie węgla....
Ale mam podgrzewana podłogę w kuchn,łazience i na korytarzu:-D:-D:-D Tylko w salonie nie,ale lepiej sie spi.No i jeszcze górę trzeba wykonczyc,ale nie wiem za co...

U nas grzeje się gazem...

Dodam jeszcze, że mieszkamy w starym domu ( lata pięćdziesiąte) z moją babcią. Babcia na parterze, a my mamy oddzielne mieszkanie urządzone na piętrze.

Jam mam iść dwa piętra w dół, o zimnego garażu, żeby skontrolować piec, to zakręcić przykręcić to mną wzdryga... Niestety wychowana jestem w bloku, z centralnym. No ale do wszystkiego da się przyzwyczaić...

Jak bym musiał dorzucać do pieca to bym musiała i już... Ale wcale mi się do tego nie śpieszy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry