reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
widze ze podjelyscie temat kasy ja sie nie wypowiadam bo u nas to troszke inaczej sie zyje wiec oplat nawet nie wymieniam bo mozna by bylo zawalu dostac

Nocka dla niektorych byla koszmarem u mnie na szczescie L:aura spala do 8:30 ale obudzila sie do polnocy ze dwa razy
chyba miala koszmary:-(
Patrysia mialas szczescie ze tylko 1 dzionek biedny Sawcio musial sie pomeczyc troszke Laura juz dzis lepiej z kupami ale za to ida jej dwa zabki i ma lekko podwyzszona temperature
Dzis udalo mi sie poprac, umyc okno w sypialni i wysprzatc lazienke
Klaudynko witaj ponownie!!
widze ze podjelyscie temat kasy ja sie nie wypowiadam bo u nas to troszke inaczej sie zyje wiec oplat nawet nie wymieniam bo mozna by bylo zawalu dostac

Nocka dla niektorych byla koszmarem u mnie na szczescie L:aura spala do 8:30 ale obudzila sie do polnocy ze dwa razy

Patrysia mialas szczescie ze tylko 1 dzionek biedny Sawcio musial sie pomeczyc troszke Laura juz dzis lepiej z kupami ale za to ida jej dwa zabki i ma lekko podwyzszona temperature

Dzis udalo mi sie poprac, umyc okno w sypialni i wysprzatc lazienke
Klaudynko witaj ponownie!!
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Ale się rozpisałyście
, miałam kilka stron do przeczytania...
.
Klaudynka, no wreszcie jesteś:-). Pewnie siedzisz teraz na facebook'u;-).
Okazało się, że muszę lecieć, bo maluszek zrzucił na siebie ekspres do kawy schowany w szafce
. Choinka, zawsze coś...

Klaudynka, no wreszcie jesteś:-). Pewnie siedzisz teraz na facebook'u;-).
Okazało się, że muszę lecieć, bo maluszek zrzucił na siebie ekspres do kawy schowany w szafce

anka26_x_07
Mama Laury :)
Joe standardzik z tym,i lecacymi rzeczami heheh Laura lubiala choinkowe ozdoby:-)
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Ależ tu pustki
. Mamy pewnie usypiają swoje szkraby kochane

Joe Jeżeli chłopa można nazwać szkrabem, to tak właśnie jest.;-)

Moje urwisy dzis ani myślą iść spać. Na środku dywanu wybudowane miasto, dźwigi, autka.... i zabawa na całego. Szkoda , że w ciągu dnia tak się nie bawią... tylko sprzeczają , kłócą lub biją.
A ja się grzeję koło małżona.Tzn. leczę się.
:-)
A meczyk wasi mężowie nie ogladają?

Moje urwisy dzis ani myślą iść spać. Na środku dywanu wybudowane miasto, dźwigi, autka.... i zabawa na całego. Szkoda , że w ciągu dnia tak się nie bawią... tylko sprzeczają , kłócą lub biją.

A ja się grzeję koło małżona.Tzn. leczę się.

A meczyk wasi mężowie nie ogladają?
reklama
witam, pamietacie mnie jeszcze?

żartowałam

Stęskniłysmy sie za tobą

Podziel się: