reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Atra, ja na nogach od 5.30. Dopadła mnie dzisiaj @ i ból brzucha. Czyli dzień zaczął się wesoło. Szczęśliwie młodszy poszedł się zdrzemnąć:tak:.
I nie mam pomysłu na obiad:crazy:

reklama
hej hej
mlody siedzi na biurku wiec pisze tak jedna reka :sorry:

atra no to gratulacje dla Jakubka za suchutkie majteczki :tak:;-) torba super ... ale mnie by sie narazie nie sprzydala ... pierwsze trzebabyloby pomyslec o zakupie laptopa :-p
anabuba - ja swoj znalazlam :-D
dowikla - to tak samo jak ja ;-)
Joanna - powodzenia na dzisiejszej jezdzie i zdrowka dla Was :tak:
mama helenki - gratulacje suchych majteczek :-);-)

ide bo mlody juz marudzi....... a moj m stwierdzil ze ostatnio za zcesto siedze na kompie :eek::-D

Joe biduleczko... może i ty sie chwilkę połóż? JA z obiadkiem mam dzisiaj spokój mam od wczoraj kotlety :tak:
Patrysia no od torby możesz zacząć :tak::-D

Mój synek dzisiaj znowu na majteczkach. Od rana z łóżeczka słyszałam mama aa! A teraz siedział na nocniczku i oglądał zdjęcia...i zrobił siusiu!

Joe ja też tak mam pierwszego dnia @
Atra Mama Helenki gratki dla dzieciaków moja Gaba znów zaczyna wołać bo miala zastój jak zacżęłam prawo jazdy ;-)czuje sie fatalnie bo mam zatakny nos i nie lubie tego bardzo
Patrysia spodenki ładne :tak: tylko biodrowki nie dla mnie :-:)-(
Malinka powodzenia z suwaczkiem ja też sie mordowałam bardzo zanim mi sie udało ;-):tak:
-j- kto nie lubi zapachu niemowlaków najwpanialsze perfumy an świecie :-)

WITAM:-)
U mnie od kiedy mlode wstaly to istny sajgon:no:Caly czas sie kloca i wyrywaja sobioe co sie da:no:
JOE ALEX:-)Moze rzeczywisie sie poloz poki jakos mozesz;-)Do mnie @ ma przyjsc 29 ale pewnie jak na zlosc przyjdzie 28 jak idziemy na gastroskopie:szok:
A ja na obiad planuje ziemniaczki,suroweczke i kotlety z poledwiczke:-)ale na razie tylko planuje hihi

ATRA:-)MAMA HELENKI:-)Gratuluje:tak::tak::tak:
U nas ten sam etap tylko ze bez nocnych pobudek;-)

Dzięki kobitki :)

Nigdy bym nie przewidziała takiego nocnego scenariusz, prędzej się słyszy o moczeniu nocnym, a tu taka niespodzianka...

Straszny mętlik mam w głowie :baffled: Czytam i nic mi z tego nie przychodzi... Więc wybaczcie moje puste odpowiedzi..

Chyba się zestresowałam, dzisiejszą wizyta u gina...

Pozdrawiam

Witam południowo.

U mnie dzieciaczki też się kłócą. Tomasz nie chce dać Piotrowi swojej zabawki i ryk na cały dom:szok::szok::szok:.

Zero spokoju:-).

Wpadłam tylko na moment zobaczyć co się dzieje na BB i zaraz spadam robić obiadek. Mam mięsko mielone, więc może cos wymyślę... Zero weny kulinarnej dzisiaj...:baffled:. Gdyby nie dzieci, to nie gotowałabym dziś wcale...

Pozdrawiam i smacznego obiadku:happy:

ja też tylko na chwilkę bo obiadek zaraz gotuje u mnie dzisiaj pałki z kurczaka na chrupiąco+ryż+surówka i duszone pieczarki=mega obiad:-)a moje antosisko jak tylko wróciliśmy ze spaceru to nie śpi i na rączkach u mamy i gotuj tu obiad:szok:

Witajcie kobitki!
I kto tu mówi o nadrabianiu?:-)ja wasze dzisejsze poranne posty musiałam chwilę czytac a co dopiero z całego dnia?:-D:-D:-D:-D
Mama Helenki o której kładziesz spac swoja pocieche?Ja robiłam tak ze swoja Pauliną jak zaczęła wołc na nocnik-w dzień albo sama jakos dawał znac alboja pytałam lub wysadzałam sama(bo u nas z mowa był i jest problem,ale to inna bjak).W kazdym razie cłakowicie przestała sikac w nocy jak miała 2,5 roku(a w dzień 2lata).I ona chodział spac ok.20-21,a ja ok.24 więc tez na początek zakładałam jej pieluchę(dobre sa te Lets Go-papmersa bo są jak majtki i łatwo je ściagnac).i zanim ja poszłam spac to ja wysadzałam na nocnik przez sen.Posiedziałam przy niej chwile,mówiłam sisisisisisisi.... i w końcu robiła na śpiocha siku:-).W miedzyczasiee dawałam jej smoka żeby sie za bardzo nie rozbudziła i potem ja chwilę utuliłam i szła dalej spokojnie spac do rana:-D

Ja teraz walczę z nocnym jedzeniem Weroniki.Teraz ok.3rano płacze przez sen i nie da sie oszukac piciem czy wodą.Musi byc kasza,ale i tak robie jej oszukaną-mniej miarek mleka i mniej kaszy-taka lurę.Najgorzej że wychodzajej zęby i sie przez to budzi.

A ja dziś na obiad rosołek:-Dwstałam po 9,a do tego jest paskudnie mglisto i w ogóle to chociaz na biad cos mało zajmujacego:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry