reklama
DOBRA IDE SPAĆ ZANIM Z NERWÓW LAPTOPA PRZEZ OKNO WYP*******
NO NIC MI NIE IDZE MOŻE JAK SIĘ WYŚPIE......
A MOJE KOCHANIE ODKĄD CHODZI NA PORANNĄ ZMIANĘ TO JEST PADNIĘTY I ZERO KORZYŚCI W NOCY:-):-):-)

BYLE DO WEEKENDU A WTEDY.................OJ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO

A MOJE KOCHANIE ODKĄD CHODZI NA PORANNĄ ZMIANĘ TO JEST PADNIĘTY I ZERO KORZYŚCI W NOCY:-):-):-)

BYLE DO WEEKENDU A WTEDY.................OJ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO

Joanna73
uzależniona od BB
Witam dużopiszeci nie nadążam czytać Wczoraj Gabi jak nigdy miała lekką biegunkę ja złapałam katar i tak jakoś nie mialam jak zajrzec postaram sie wszysko nadrobic Wiatm nowe mamusie i życze wszusykim miłago dnia Mam nadzieje ze podczas jazdy dzisiejszej katar nie będzie mi bardzo dokuczal ;-)miołego dnia kobietki postaram sioe jeszcze zajrzec dzisdo Was pewnie bedzie co czytać ;-);-)

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam, nadrobiłam Wasze nocne pogaduchy ;-)
Ja tez się pochwale, że jesteśmy już 7 dni bez zasikanych majtek
Ale już mi euforia przeszła. Córa budzi się w nocy na siku z płaczem a potem ciężko ją uspokoić i ululać z powrotem. Zaliczyłam kolejna nockę z 2 godzinnym płaczem z powodu nocnego sikania. A idzie w zaparte, pielucha na pupie a ona się budzi i koniecznie na nocnik
Lece robić mojemu M kanapki do pracy, może uda mi się jeszcze poleżeć...
Ja tez się pochwale, że jesteśmy już 7 dni bez zasikanych majtek

Lece robić mojemu M kanapki do pracy, może uda mi się jeszcze poleżeć...

No ładnie. Zapraszają a każą 6 stron nadrabiać.;-)

A zapach uwielbiam.
Ciuszki to mogłabym wąchać dniami i nocami jak jakaś naćpana.
.Malinko i Anabuba dwa poprzednie porody też miałam SN
, no ale teraz kiedy stwierdzono u mnie podejrzenia cukrzycy ciążowej ( 23 tydz.) i byłam w szpitalu , miałam robione badania okulistyczne , ponieważ wzrok strasznie mi się pogorszył. Badanie na oka wykryło, że siatkówka jest w opłakanym stanie i nawet najmniejszy wysiłek mógłby spowodować jej odklejenie się a co za tym idzie ślepotę.
No i ordynator oddziału okulistycznego wypisała mi "przeciwwskazania do porodu siłami natury". Do tego przy ostatnim usg. w 33 tyg. maluszek ułożył się miednicowo, pośladkami w dół.
joe czy twój małżon to tez fan piłki? O matko, wczoraj myślałam , że zwątpię. Już nie mogę doczekać się kiedy rozpoczną się mecze w telewizji.
:-)
anaconda odpoczełaś w weekend? Nie zauważyłam byś się chwaliła naładowanymi bateriami.
. Tylko musisz się zalogować.A dalej to wklejasz tak jak dziewczyny ci pisały.

Odpoczywam i bronie się jak tylko mogę przed infekcjami.-j- choróbska przeklętetrzymajcie się jakoś a ty przede wszystkim odpoczywaj bo później............ sama wiesz
takiego maluszka w domku i ten zapach.......kocham te chwile
no ale po cc to pewnie dłużej się dochodzi do formy (nie wiem ja 3 porody sn)zawsze to jednak operacja.......... ale ty pewnie szybko dojdziesz do siebie bo trzeba jakoś całość domową ogarnąć:-):-)zaglądaj tu do nas bo umieramy z ciekawości jak się nie odzywasz
![]()

A zapach uwielbiam.

.Malinko i Anabuba dwa poprzednie porody też miałam SN

joe czy twój małżon to tez fan piłki? O matko, wczoraj myślałam , że zwątpię. Już nie mogę doczekać się kiedy rozpoczną się mecze w telewizji.

Zuch chłopczyk.A chwalę się! Jakubek dzisiaj cały dzień w majteczkach (oprócz drzemki) i są suche!! Cały dzień robił ładnie siusiu na nocniczek i nakładkę![]()

A komp sie zmieści do takiej torby? Bo jak tak to chętnie zakupię ową torbę i zabiorę w niej kompa do szpitala co by z wami stale mieć kontakt.Wy kupujecie...a ja wystawiam
Stylowa torba na LAPTOPA, Oriflame (536330095) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
<reklama>
anaconda odpoczełaś w weekend? Nie zauważyłam byś się chwaliła naładowanymi bateriami.
Naciśnij na mój suwaczek. Ja mam z polskiej strony. Wszystko napisane jest czarno na białym (lub odwrotnie) jak zrobic suwaczekwrrrrr walcze z tym suwaczkiem z moim kochaniem i poddaje się:--
-(
wklejam adres i wiecznie zły adres złe pole po angielsku i lipa może ja w ustawieniach mam coś nie tak HELP HELP HELP

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie.
Dzisiaj od rana szukałam informacji o ginekologu-endokrynologu w ostrowie, który przyjmuje na NFZ. Znalazłam tylko jednego i to w dodatku tylko endokrynologa, a mi potrzebny jest ginekolog-endokrynolog
.
Zmuszona więc jestem odbyć wizytę prywatnie...., tak jak myślałam
. I po jaką cholerę jest się ubezpieczonym jak i tak trzeba płacić za wizyty

.
Dzisiaj od rana szukałam informacji o ginekologu-endokrynologu w ostrowie, który przyjmuje na NFZ. Znalazłam tylko jednego i to w dodatku tylko endokrynologa, a mi potrzebny jest ginekolog-endokrynolog

Zmuszona więc jestem odbyć wizytę prywatnie...., tak jak myślałam

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Nie tyle piłki nożnej, co ręcznej. Jeszcze dzisiaj będzie mnie katował tym meczem, bo Polska gra z Niemcami...joe czy twój małżon to tez fan piłki? O matko, wczoraj myślałam , że zwątpię. Już nie mogę doczekać się kiedy rozpoczną się mecze w telewizji.![]()

reklama
Hello!!
Malinka a na jakiej stronce robisz suwaczek?
Joanna jak sie czujesz?
Mama Helenki super gratulujemy suchych majteczek!! No ale te nocki niezbyt
-j- podaj mi maila to wyślę ci fotkę na żywo torby i jej porównania wielkości przy laptopie ;-)
Joe ja też sie zastanawiam na co nam te składki...Ja teraz wybieram się okulisty, prywatna wizyta na następny dzień a na nfz niewiadomo? Zapisują od lutego
Poczekam do lutego...zobaczymy
My dzisiaj od rana na nogach (od 7,30) teściowa zadzwoniła a pierwsze jej pytanie "chyba was nie obudziłam?"
Malinka a na jakiej stronce robisz suwaczek?
Joanna jak sie czujesz?
Mama Helenki super gratulujemy suchych majteczek!! No ale te nocki niezbyt

-j- podaj mi maila to wyślę ci fotkę na żywo torby i jej porównania wielkości przy laptopie ;-)
Joe ja też sie zastanawiam na co nam te składki...Ja teraz wybieram się okulisty, prywatna wizyta na następny dzień a na nfz niewiadomo? Zapisują od lutego

My dzisiaj od rana na nogach (od 7,30) teściowa zadzwoniła a pierwsze jej pytanie "chyba was nie obudziłam?"

Podziel się: