reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wrrrrr walcze z tym suwaczkiem z moim kochaniem i poddaje się:-:)-:)-(
wklejam adres i wiecznie zły adres złe pole po angielsku i lipa może ja w ustawieniach mam coś nie tak HELP HELP HELP

reklama
DOBRA IDE SPAĆ ZANIM Z NERWÓW LAPTOPA PRZEZ OKNO WYP*******:wściekła/y:NO NIC MI NIE IDZE MOŻE JAK SIĘ WYŚPIE......
A MOJE KOCHANIE ODKĄD CHODZI NA PORANNĄ ZMIANĘ TO JEST PADNIĘTY I ZERO KORZYŚCI W NOCY:-):-):-):szok::szok::szok::szok:
BYLE DO WEEKENDU A WTEDY.................OJ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO:-p

witam dziewczynki o poranku z kawusią i Antkiem na kolanach:-) będe potem dalej kombinowała z tym suwaczkiem:tak::tak::tak::tak::tak:nawet moje kochanie wczoraj wymiękło................

Witam dużopiszeci nie nadążam czytać Wczoraj Gabi jak nigdy miała lekką biegunkę ja złapałam katar i tak jakoś nie mialam jak zajrzec postaram sie wszysko nadrobic Wiatm nowe mamusie i życze wszusykim miłago dnia Mam nadzieje ze podczas jazdy dzisiejszej katar nie będzie mi bardzo dokuczal ;-)miołego dnia kobietki postaram sioe jeszcze zajrzec dzisdo Was pewnie bedzie co czytać ;-);-):-D

Witam, nadrobiłam Wasze nocne pogaduchy ;-)

Ja tez się pochwale, że jesteśmy już 7 dni bez zasikanych majtek :-D Ale już mi euforia przeszła. Córa budzi się w nocy na siku z płaczem a potem ciężko ją uspokoić i ululać z powrotem. Zaliczyłam kolejna nockę z 2 godzinnym płaczem z powodu nocnego sikania. A idzie w zaparte, pielucha na pupie a ona się budzi i koniecznie na nocnik:confused2:

Lece robić mojemu M kanapki do pracy, może uda mi się jeszcze poleżeć... :sorry:

No ładnie. Zapraszają a każą 6 stron nadrabiać.;-):-D
-j- choróbska przeklęte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trzymajcie się jakoś a ty przede wszystkim odpoczywaj bo później............ sama wiesz:-Dtakiego maluszka w domku i ten zapach.......kocham te chwile:tak:no ale po cc to pewnie dłużej się dochodzi do formy (nie wiem ja 3 porody sn)zawsze to jednak operacja.......... ale ty pewnie szybko dojdziesz do siebie bo trzeba jakoś całość domową ogarnąć:-):-)zaglądaj tu do nas bo umieramy z ciekawości jak się nie odzywasz:tak:
Odpoczywam i bronie się jak tylko mogę przed infekcjami.:tak:
A zapach uwielbiam.:tak: Ciuszki to mogłabym wąchać dniami i nocami jak jakaś naćpana.
.Malinko i Anabuba dwa poprzednie porody też miałam SN:tak:, no ale teraz kiedy stwierdzono u mnie podejrzenia cukrzycy ciążowej ( 23 tydz.) i byłam w szpitalu , miałam robione badania okulistyczne , ponieważ wzrok strasznie mi się pogorszył. Badanie na oka wykryło, że siatkówka jest w opłakanym stanie i nawet najmniejszy wysiłek mógłby spowodować jej odklejenie się a co za tym idzie ślepotę.:baffled:No i ordynator oddziału okulistycznego wypisała mi "przeciwwskazania do porodu siłami natury". Do tego przy ostatnim usg. w 33 tyg. maluszek ułożył się miednicowo, pośladkami w dół.

joe czy twój małżon to tez fan piłki? O matko, wczoraj myślałam , że zwątpię. Już nie mogę doczekać się kiedy rozpoczną się mecze w telewizji. :wściekła/y:

A chwalę się! Jakubek dzisiaj cały dzień w majteczkach (oprócz drzemki) i są suche!! Cały dzień robił ładnie siusiu na nocniczek i nakładkę :tak:
Zuch chłopczyk.:tak::-)

A komp sie zmieści do takiej torby? Bo jak tak to chętnie zakupię ową torbę i zabiorę w niej kompa do szpitala co by z wami stale mieć kontakt.

anaconda odpoczełaś w weekend? Nie zauważyłam byś się chwaliła naładowanymi bateriami.

wrrrrr walcze z tym suwaczkiem z moim kochaniem i poddaje się:-:)-:)-(
wklejam adres i wiecznie zły adres złe pole po angielsku i lipa może ja w ustawieniach mam coś nie tak HELP HELP HELP
Naciśnij na mój suwaczek. Ja mam z polskiej strony. Wszystko napisane jest czarno na białym (lub odwrotnie) jak zrobic suwaczek:tak:. Tylko musisz się zalogować.A dalej to wklejasz tak jak dziewczyny ci pisały.:tak:

Witajcie.

Dzisiaj od rana szukałam informacji o ginekologu-endokrynologu w ostrowie, który przyjmuje na NFZ. Znalazłam tylko jednego i to w dodatku tylko endokrynologa, a mi potrzebny jest ginekolog-endokrynolog:wściekła/y:.
Zmuszona więc jestem odbyć wizytę prywatnie...., tak jak myślałam:sorry::baffled:. I po jaką cholerę jest się ubezpieczonym jak i tak trzeba płacić za wizyty:crazy::crazy::crazy:.

reklama
Hello!!
Malinka a na jakiej stronce robisz suwaczek?
Joanna jak sie czujesz?
Mama Helenki super gratulujemy suchych majteczek!! No ale te nocki niezbyt :baffled:
-j- podaj mi maila to wyślę ci fotkę na żywo torby i jej porównania wielkości przy laptopie ;-)
Joe ja też sie zastanawiam na co nam te składki...Ja teraz wybieram się okulisty, prywatna wizyta na następny dzień a na nfz niewiadomo? Zapisują od lutego :eek: Poczekam do lutego...zobaczymy

My dzisiaj od rana na nogach (od 7,30) teściowa zadzwoniła a pierwsze jej pytanie "chyba was nie obudziłam?" :wściekła/y:

Do góry