reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba właśnie znalazłam swój dom na mapie ale jakoś mi się nie wszystko zgadza, inaczej to wygląda niż w rzeczywistości może dlatego że to malutka ulica i ledwo ją widać:-D

reklama
Ok juz widzialam:tak:I szczerze to inaczej sobie to wyobrazalam:-)Z lotu ptaka nie jest tak tragicznie:tak:

Wlaczylam sobie na kasecie film"w rytmie hip-hopu 2" ale na razie to nawet nie wiem o co w nim chodzi bo czytam,czytam i pisze:-D

A na kolacje to zjadlam 3 skiby chleba do tego sledzie w smietanie i zupke z paczki Vifon:szok:w ciazy tak nie jadlam:crazy:

znowu coś mi net szwankuje, co zresztą widać:rofl2: dwie takie same odpowiedzi:eek::sorry: chyba się rozłączę bo mnie to denerwuje, chyba będę składać reklamację:wściekła/y: a miało być tak pięknie
dobrej nocy

reklama
Do góry