reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam was mamusie wczoraj nie zajrzałambo byliśmy na zakupach i troche spraw sie nazbierało i jeszcze byliśmy u kuzynki i kuba bawił się z dziećmi a wieczorem to mąż dąsał się że za długo siedze przy kompie ostatnio to odpuściłam

kuba wczoraj oki w nocy też nie najgorzej ....

wiecie co te pampusiaki majtaski to urzywamy na noc bo w dzień to mi się nie chce go przebierać całego za karzdym razem ... no jakoś trzeba je wykorzystać

a dziś mały marudzi cały dzień więc nawet nie przeczytałam co pisałyście psieplasiam

dobra lece bo już alearmuje mi że jest i trza się nim zająć ...

reklama
Jak ja mogę to Was nie ma...
Pozniej będzie na odwrót,a jestem zmeczona więc pewnie dziś szybko padnę.
W takim razie ide oglądac chirurgów an polscaie.Miłego popołudnia i może do wieczorka;)
p.s.cos sie u mnie pogoda popsuła,a tak było ładnie rano...

A ja właśnie wyprowadziłam męża do pracy i znowu jestem sama. Dzieciaki się bawią jak na razie zgodnie, ale nie wiem jak długo:no:.

Ja swoje dwie ciąże przenosiłam o dwa tygodnie. Porody, na szczęście, miałam szybkie:tak:.

O, właśnie maluszek płacze. Starszy znowu mu coś wywinął...:szok:. Lecę interweniować...

ja też dopiero teraz na chwile wpadłam się przywitać:-) oj kurujcie się dziewczyny patrysiu nie zazdroszcze takiej nocy i tego że tak cierpicie:no: ale te wirusy różniste coś ostatnio panują:wściekła/y::wściekła/y: a my majątki w aptekach zostawiamy:wściekła/y::wściekła/y: ja od rana na wysokich obrotach a zmęczona jestem na maxa bo się wczoraj na moje kochanie po pracy doczekała i tak nam się fajnie w łóżeczku gadało w błogiej ciszy co się przy 3 dzieciaczków rzadko zdarza że do 2 gadaliśmy:tak:a potem antek wstał o 3 do karmienia potem o 6 potem to już musiałam wstać co by adama do szkoły odprowadzić w drodze powrotnej zakupy potem rutyna śniadanie tona prasowania które nawiasem uwielbiam więc to był relaksik potem obiad a że antek ni cholery nie chciał spać ani sam leżeć to smażyłam naleśniki z nim na rękach a to już akrobacja potem wyprawa do mięsnego i myślenie czego to wszystko jest tak piekielnie drogie po powrocie sprzątanie i się już prawie wieczorek robi:tak: a mój kochany syn dopiero przed chwilą mi powiedział że jutro mają bal w szkole i przebranie obowiązkowe:szok::szok: i weś tu matko coś wymyśl na ostatnią chwile z zerowym budżetem na ten cel:szok: a julka do tego wszystkiego w fazie ostrego buntu to idę zaraz dla relaksu sobie podłogi pomyć:-D:-D ciężki żywot pedantki jak to mówi moje kochanie;-)​

Cześć dziewczyny.

Ja tylko na momencik wpadłam zobaczyć co się dzieje:tak:. Robie na kolację gołąbki i jakoś mi czas zeszedł...
Za moment też pobiegnę kąpać dzieci... i tak w kółko...:tak:.

reklama
witam, ale się rozpisałyście :tak:dopiero skończyłam czytanie i troche się pogubiłam:confused:
hej nowe mamusie, dobry wieczór ;-)
teraz bedę miała trochę mniej czasu ale postaram się nie zaniedbywać forum:happy2:
kto tam ma depresję? ciepła kapiel, pachnąca pianka, tabliczka czekolady i łagodna muzyka to mój sposób na deprechę a jak to nie pomaga to kupuje sobie jakiś drobiazg, ale naprawdę drobiazg coś taniutkiego ale sprawiającego przyjemność, ostatnio kolczyki za 4 zł:-D
patrysia ale Was dopadło, współczuję, leczcie sie bo to niebezpieczne dla małego, osłabia okropnie:eek:
malinka niezły ten Twój relaks, mycie podłogi:szok:? no ale skoro Cię to relaksuje to masz przyjemne z pożytecznym:-D:tak:

Do góry