reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agunia mmoja to tak od prawie 10 lat wstaje ok.3.30z malymi zmianami w zaleznosci od startu pociagu.Ja sie nieraz klade o 1 w nocy a on zaraaz wstaje:-)jedynie w sobote nie jezdzi do pracy,za to w niedziele niestety tak i zawsze jestem slomiana wdowa w niedziele:-)ale przez te 9 lat po slubie(a 10lat razem) juz sie zdazylam przyzwyczaic:-DDobrze ze teraz w swieta panstwowe sklepy pozamykane to moj piekarz chociaz nie musi chleba robic i w domu siedzi bo tak to musial pracowac...Jw ktym jest miesiacy bo szczerze mowiac to nie chce mi sie czytac tych ponad 6 tysiecy stron zeby to znalezc:-)

reklama
Niech mi ktos napisze krok po kroku jak moge wstawic zdjecie.Wsatwilam je do mojego profilu ale jak pisze jakiegos posta to mi sie nie wyswietla.W zalacznikach pokazuje ze nic nie ma.Niegdzie nie moge tego znalezc.Poratujcie:-p

Wejdź w temat : jak korzystać z forum (prawie na samym dole forum)i tam masz opisane jak wklejać zdjęcia i suwaczki i podpisy

dzisiaj moje dziecko powiedziało "mamusiu ja chcę mieć siostrę" :szok:, bo inni mają a ona nie:-) i przecież "będziesz w ciąży a potem urodzisz dziecko i już":szok::eek::szok: a ja wybieram się do pracy

Zrezygnowalam z wklejenia zdjecia bo tam pisza o opcjach ktorych nie moge znalezc.I do tego wsialy mi polskie znaki a na gg normalnie sa tylko tu nie ma.Ehhhh...A do tej pory ten 13 byl dobry tylko pod sam koniec sie psuje...

moje kochanie pracuje na ogół normalnie od 10 do 18.15 ale teraz 2 tydzień ciągną inwenture i do pracy na 13 do 21 .15 a we wtorki i czwartki do ???????? ostatnio był o 24 ,20 więc jak on wraca to ja śpie ostatnio jak wrócił to sie antek akurat obudził do karmienia to dał mu butle przewinoł a ja tak twardo spałam że nawet nic nie słyszałam i byłam mile zaskoczona że mały od 19 do prawie 5 spał dopuki mnie moje kochanie rano nie uświadomiło że karmił go przed 1:-):-) u mnie też od rana wysokie obroty Adama do szkoły na 8 trzeba odstawić więc o 7.20 wychodze z nim z domu po drodze szybki zakupy potem śniadanko trzeba Julce poświęcić czas w między czasie Antka nakarmić ponosić szybka kawa z P potem on do pracy jakiś obiad po Adama do szkoły Antek z Julia mają w tym czasie spacer po powrocie jakieś sprzątanie prasowanie Adamowi w lekcjach trzeba pomóc i zaraz robi sie pora kolacji na nude nie mam czasu:tak: a jeszcze muszę sie nasłuchać mama a ADAM MNIE SZTURCHA MAMA jULIA GRZEBIE MI W BIURKU MAMA ADAM KŁAMIE MAMA JULIA JEST GŁUPIA!!!!!!!!!!!! A BUUUUUUUU:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale i tak ich kocham nad życie co nie zmienia faktu że kocham te chwile kiedy kładą się spać:-D:-D:-D i czekam na chwile gdy Antoś też zacznie przesypiać całe noce a do tego teraz ma katar Julia jeszcze kaszle Adam już wyzdrowiał ja jeszcze walcze z katarem P już się wykurował a w aptece zostawiłam majątek co spowodowało małą dziurę w budżecie i trzeba ją teraz jakoś załatać oszczędzając:szok:

Malinka wiem o czym mowisz;)Tzn praiwe wiem bo ja mam 2 szczescia,ale to starsze wyamaga sczegolnej troski,wiec robi za dwoje.Dobrze ze Weronisia nie jest problemowym dzieckiem.Wdaa sie w mame:-Dja podobno bylam taka grzeczna jak vbylam mala.
Macie dziewczyny racje,ze najwazniejsze ze dzieci sa zdrowe.Ja nie mam tyle szczescia ale inni maja gorzej-tym sie pocieszam:-)Wiele osob nie docenia tego ze ma zdrowe dzieci bo codziennie problemy da sie przezyc:-)

joe alex ja coraz częściej o tym myślę, zastanawiam się i...........................na tym się kończy niestety :eek:, najpierw chcę się przeprowadzić a wtedy kto wie? dodatkowy pokój jest z przeznaczeniem na dziecinny:-D

reklama
Do góry