reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
droga j to szybkiego i szczęśliwego rozwiązania życzę wiem że najgorsze te ostatnie tygodnie ja antka przenosiłam o 10 dni i miałam powoli dosyć .ale za to poród miałam błyskawiczny a i połóg lekki i przyjemny:blink: ja czekam na swojego m aż wreszcie wróci z pracy i pomoże trochę w noszeniu małego bo katar daje ostro popalić i mały spać nie może:-:)-:)-(

Witam,Jak oni sa tacy cfani to niech zapisza dzieci do przedszkola i pomoga nam w szukaniu pracy!ja coprawda przepracowalam ostatnie 5 mcy ale znow nie pracuje bo dziecko ktore zasmakowalo przedszkola malo co sie w szpitalu nie oparlo bo byl5razy na antybiotykach i raz na zastrzykach bo skonczylo sie zapaleniem pluc!no i znow nie pracuje...chyba jak ma sie dzieci to trzeba sie nimi zajac.Jestem nowa na forum i prosze Was o pomoc,bo ja z kolei mam problem ,ze jestem mamą 3 letniego Piotrusia,jestem w nim zakochana od pierwszej chwili kiedy go ujrzałam, ale dość często tą radość zakłócaja -zwłaszcza podczas spacerów-wścipskie spojzenia ludzi , ktorzy zastanawiają się czy to moj syn czy moze brat??Mam 24 lata wiec nie czuje sie az taaka młoda! No bez przesady!!Ale szlak mnie trafia jak słyszę" To Twoje?Ty sama wyglądasz jak dziecko a masz juz swoje?..."
Między innymi dlatego dołaczam do forum, zeby dowiedzieć sie czy macie jakies sposoby na te "małotaktowne" docinki ....NApiszcie cos prosze to moze mi ulży.Pozdrawiam gorąco wszystkie młode mamusie!Pamiętajcie ,że dla waszych dzieci to Wy jestescie najcudowniejsze.Same sie soba nie zajma wiec my to robimy...

joe , malinka dziekuję:-). Jeszcze chyba troszkę podżwigam swój brzuszek.:sorry2:
malinko a ty piersią karmisz? Jeżeli tak to mały nałapie sobie sporo przeciwciał. Widzę właśnie , że jakieś ostatnio choróbska dopadają baby boom. Jak nie biegunki to przeziębienia.Może zrób sobie inhalację z gorącej wody i rumianku lub innego ziółka. Znacznie pomaga to w oddychaniu.:tak:
jcienkowska ciekawskich i wścipskich ludzi nie brakuje na tym swiecie.Sama zostałam młodą mamą- w wieku 18 lat( niecałych).Mimo moich 26 lat idąc z dwójką dużych już dzieci i z brzuchem też widzę na sobie mnóstwo oczek. Ale co tam . Jak bym chciała się tak wszystkim przejmować to bym chyba zgłupiała i w ogóle z domu nie wychodziła.

jcienkowska ja na twoim miejscu nie przejmowałabym się głupimi docinkami a co niektórym to bym odpowiedziała że ja tak młodo na szczęście wyglądam i to wielki plus dla mnie
-j- szybkiego rozwiązania życzę:tak::tak::tak::tak:

reklama
witam wszystkich!!!

malinka1 witaj u nas

Dzisiaj M miał wolne więc spędziliśmy razem cały dzień, cud jakiś:-). Z tej okazji poszliśmy razem po Misię do przedszkola też była zszokowana gdy zobaczyła tatusia, przyszedł po nią pierwszy raz!!!:tak::tak::tak:
U mnie szykują się spore zmiany, już nie będę mamą siedzącą w domu, od środy zaczynam szkolenie, to pierwszy krok na mojej drodze do znalezienia pracy:-):tak::-D

joe alex na tego murzynka to ja też chętnie się wproszę, dzisiaj dostałam @ a wtedy zwykle mam ochotę na słodkości

jcienkowska a ja to Ci nawet zazdroszczę, ;-)ja mam już trzydziestkę i tylko jedno dziecko a chciałabym dwójkę, a czas ucieka:no: juz teraz wydaje mi sie że jestem stara a jak urodzę drugie powiedzmy za 3 lata to już wogóle, więc się niczym nie przejmuj i rób swoje:blink: to że wyglądasz młodo to Twój atut

-j- życzę szczęśliwego rozwiązania

Miłego wieczoru

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry