reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nową forumowiczkę! Mam nadzieję zagościsz tu u nas:tak:
Joe no to od wiosnt praca na budowie się zacznie. To już niedługo:tak:Pewnei, mi też się marzy parteróweczka... No ale myślę że w przeciągu może pięciu lat z czymś ruszymy:-)
Agunia...właśnie chwal się domkiem. A co do płytek to nie wybrzydzaj za dużo, bo jeszcze mąż sam wybierze hehe

reklama
oki mam teraz wiecej czasu wiec bede mogla powrzucac fotki :-D

agunia-In - witaj :-D pisz czesto :tak: zdrowka dla Twojego malego chorowitka ;-)

ja tez bym chciala domek łeeeeeeeeeee :-(
nie marudze juz ;-)
na fotkach jest: Sewi na sankach w pierwszy dzien Swiat, pierwszy prezent ktory odpakowywal, mama z tata :-D i Sewi ktory zrobil jakas dziwaczna minke hihihi

Patrysia fotki super. A saneczkowe zdjęcie rewelacja...U nas niestety nie popadało...a poza tym jeszcze sanek nie mamy hehe. No i z ciebie laseczka jak sie patrzy;-)
Jakubcio mi zasnął...

:-D:-D:-D:-D:-D
Muszę na obiad coś wyjąć...(czytaj powyjadać resztki ze świąt)...
Mam babcine pierożki z kapustą i grzybami do tego sosik pieczarkowy...
A dla żona jakieś mięso się znajdzie. No i dla Jakuba, bo w ojca poszedł i jest mięsożerny hehe

chyba zagladam tu o innych porach jak wszyscy, piszecie o biadku a my właśnie szykujemy sie do kolacji :-D. A propos domu, dzisiaj kupiliśmy terakotę do kuchni i przedpokoju a co do łazienki to wreszcie sie dogadaliśmy (ciężko było) i zamówiliśmy. Co za ulga:happy:. A nasz domek jest piętrowy, jakieś 120m2, trzy sypialnie (jedna naszykowana dla planowanego w przyszłości drugiego maluszka), wszystko byłoby różowo gdyby nie.............................teściowa w baaaaardzo bliskiej odległości:wściekła/y:. No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma i nie ma co narzekać.
ale sie rozpisałam
Pozdrawiam

reklama
Ja mam już pokąpane dzieci. Młodszy poszedł już spać a starszy ogląda wieczorynkę:tak:. Mężuś zagląda, co ja piszę:tak::-D.

Na mnie też czeka łazienka i relaks:-)

Do góry