reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie Panie:-D.

Mam nadzieję, że u was dzionek zaczął się lepiej niż u mnie. Na dzień dobry listonosz przyniósł rachunek za internet:baffled:, a mąż godzinkę temu przywiózł szacunkową wartość naprawy naszego samochodu: 1500zł. Fajnie jak na koniec roku:crazy::szok:. I weź tu człowieku coś zaoszczędź:baffled:. Zawsze coś musi wypaść...
Dobrze, że jeszcze skąd jest brać:tak:.

No ale ja liczę na Nowy Rok, i mam cichą nadzieję, że nie będzie się lenił:happy::tak:;-):-) i przyniesie same pozytywne rzeczy.
Naiwna jestem, co?:baffled:

Pozdrawiam.

reklama
Witajcie dziewczyny.
Ja dzisiaj już po kawce z oleżanką i zadowolona jestem, bo rodzice moi wpadli na chwilkę, bo mieli coś do załatwienia i zajechali :-) No ale już jestem sama z Jakubciem, który zasypia właśnie.
Popołudniu szykują się odwiedziny teściów i wujostwa męża...
Joe nie martw się ja też jestem taka "naiwna" i wierzę, że nowy rok bedzie lepszy od tego.
Anka gość się gość, zaległości później nadrobisz!
Anaconda jak tam dzisiaj? Spokojniejszy dzień?

Witam:-):-):-)
A ja dziś siedzę cały dzień w domu i się kuruję bo inaczej to się chyba jakiegoś zapalenia płuc nabawię
Ja też liczę na to że nowy rok przyniesie mi same dobre niespodzianki;-);-);-)

Witam wszystkich:-)
Sorry ze mnie nie bylo przez okres Swiateczny ale moj szalony przyszly niedoszly "m"
dostal szalu przed swietami i mlotkiem rozp.... modem:szok:
Dzis przyslali nowy wiec znowu jestem on-line:-D
Pozdrawiam:-)

hejka
mamy juz drugiego zabka ale fajnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

klaudynka - to Ci m :no: jemu trza bylo klupnac :-D:-p
anka - rowniez zycze Szczesliwego Skoku do Nowego Roku 2009
anaconda - heh u mnie tez nicic bo m zpracowany wrocil z pracy :dry:no ale zdrowka zycze :tak:
joe alex - uuuuuuuu to sie Wam nawalilo na koniec roku ale jak masz skad wziac to dobrze :tak:

lece kawke sobie zrobic bo jeszcze nie pilam :dry:nie bylo kiedy :sorry2::baffled:

Witam wszystkich:-)
Sorry ze mnie nie bylo przez okres Swiateczny ale moj szalony przyszly niedoszly "m"
dostal szalu przed swietami i mlotkiem rozp.... modem:szok:
Dzis przyslali nowy wiec znowu jestem on-line:-D
Pozdrawiam:-)
No fajnego masz faceta:crazy::szok:.

hejka
mamy juz drugiego zabka ale fajnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

klaudynka - to Ci m :no: jemu trza bylo klupnac :-D:-p
anka - rowniez zycze Szczesliwego Skoku do Nowego Roku 2009
anaconda - heh u mnie tez nicic bo m zpracowany wrocil z pracy :dry:no ale zdrowka zycze :tak:
joe alex - uuuuuuuu to sie Wam nawalilo na koniec roku ale jak masz skad wziac to dobrze :tak:

lece kawke sobie zrobic bo jeszcze nie pilam :dry:nie bylo kiedy :sorry2::baffled:
Mnie też przydałaby się kawusia:tak:. A co tych nieprzewidzianych wydatków, chyba wszystkie je znamy:tak::wściekła/y:.

Serniczek mi się piecze więc lecę spojrzeć na niego...

no wlasnie niespodziewajki wsrod rachunkow to jest masakra :dry::szok:
my zaraz idziemy z mlodym odprowadzic tatusia do pracy :tak:
kawka sie dopija no i nie mowie ze jeszcze do kawki przydalby sie ten serniczek co joe alex piecze :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

milego dzionka :happy::happy::happy::happy::happy:

Patrysia gratulacje zabka:-)
No poklucilismy sie bo on z kolezankami z dawnych lat pisala sobie i ja sie wscieklam no i jakos tak wyszlo ze zaczol sie drzec ze on neta nie potrzebuje i rozp... mlotkiem modem idiota!!!!!!!!

reklama
Do góry