reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej hej...
My po zakupkach. Kupiliśmy Jakubowi nakładkę na muszlę...z kaczuszką. No i wyrywał się z kąpieli...ledwo co go wytarłam...i zasiadł król na tronie :-D:-D:-D Majważniejsze, że mu się podoba. Chociaż nocnik też jest ok, ale wie że na toaletę też się siada...
Mały już po kolacji...mąż go usypia... Ale póki co sam przymyka oczy hehehe

reklama
Joe no dzisiaj nakładka zrobiła furorę.
Chociaż Jakubek wołą siusiu jak już robi:dry:no ale zawsze po spanku zrobi na nocniczek... I co najlepsze są chwile kiedy siedzi na nim i nie chce zejść, ale to lepsze niż jakby wogóle nie chciał siedzieć.
Chwilę po napisaniu poprzedniego mojego postu Jakubek zasnął...A ja mam dzisiaj męża w domu:-)

maly zasnal o 20:10 - juz troche temu a ja ide sie zaraz kapac i spac :tak:
m jest w robocie bedzie dopiero o 1:00 :dry:

agunia - oj tesciowa :szok:- tez mam ja blisko :wściekła/y: zaledwie przedpokoj dalej :wściekła/y: mieszkamy u nich :no: a co do sniegu to zaczelo padac w Wigilie a to byl pierwszy dzien Swiat - heh na Slasku - Rybnik :-D
atra - widzisz jak docenil Twoj zakup od razu wiedzial jak sie zabrac do tego hihihi :-) hmmmmmmm masz meza w domu :cool2::rolleyes2: nie szalej tak co do Rybnika nie dojdzie hihihih :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
joe alex - to Ci mezus :blink:

nic dziewczyny ja lece bo mnie spanie biere hihih :-D

czesc dziewczyny
wybaczcie mi ze Was nie odwiedzam ale wiecie jak to jest na wyjezdzie u rodzinki- brak czasu na kompa i w ogule brak czasu
U mnie i lali wszystko dobrze ja troche chorobska laplam ale spoko biore leki z Laura bylam na pogotowiu w drugi dzien swiat bo plakala mi przy sikaniu i okazalo sie ze sie zadrapala na szcescie tylko tyle

Nowy rok sie zbliza wiec zamierzam wprowadzic pewne zmiany w moim zyciu zobaczymy co z tego wyjdzie

Jeszcze nie nadrobilam postwo ale zapewne to zrobie :)
Pozdrawiam i jak bym nie miala czasu wpasc jeszce w tym roku na forum to zycze wszystkiego naj naj naj w 2009r mam nadzieje ze badzie magiczny:D

Witam poświątecznie:-):-):-)
My dopiero wczoraj na noc wróciliśmy od rodzinki no i dzisiaj miałam kupę roboty w domu dlatego dopiero teraz zasiadłam do kompa:tak::tak::tak:
Co do nakładki na sedes to mojej tak się ona spodobała że nocnik został spakowany i czeka na następną dzidzię;-);-);-)
Fotki wasze superaśne, widzę że prezenty trafione tak więc wszystko ok:tak::tak:
Spadam już dzisiaj bo M mnie woła - chyba coś będzie;-);-);-)

reklama
Do góry