reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
maly zrobil sobie drzemke ja robie zupke dla niego i w miedzy czasie zagladam :-)

joanna - najszczersze kondolencje bardzo mi przyko :-( nie dziwie ci sie ze mialas Swieta spieprzone :dry: nawet w taki dzien potrafia czlowieka do roboty zagonic a ten kolega pijany to mogl se darowac te picie bo przez niego Twoj m wyladowal w robocie :no: sliczne dzieciaczki :tak:
atra - no to Jakubek podostawal tych prezentow :-D sliczne zdjecia - ladniusia mamusia z Ciebie ;-)
joe alex - kurcze no szkoda ze teraz bedziecie musieli przez tak dlugi czas obyc sie bez auta

buuuuuuziam

reklama
Witajcie.
Od nas goście przed chwilką odjechali. Ale muszę się pochwalić, że zrobiam sobie własnoręcznie pazurki hehe
Patrysia pewnie jakiś wirus...a teraz już jest dobrze? Mam nadzieję. Ale mieliście frajdę ze śniegiem i saneczkami...u nas zimno ale bez śniegu. I jak tam jedyneczka...ruszyła się dalej? Nam się trójeczki szykują do wyjścia...:eek:
Patrysiu Jakub został obdarowany, a my mamy problem, gdzie to wszystko trzymać. Masze mieszkanie wygląda jak sklep z zabawkami :baffled: No i dałaś mi komplement :zawstydzona/y: dziękuję :*
Joe dziękuję za życzenia, masz rację człowiek zawsze chciałby lepiej...No ale najważniejsze jest zdrowie... buziaczki ślę.

A co z resztą dziewczyn...jeszcze świętujecie?

No ładnie tak nic nie pisać?
Jakubek mi juz od godziny śpiocha. Ja trochę posprzątałam ot i jestem na bb :-)
Mąż zaraz do pracy wychodzi...ale na szczęście od jutra do 2 stycznia wolne będzie miał (chyba, że prywatnie gdzieś będzie jeździł, ale noce w domu):tak:

Witajcie porą wieczorową:-D

Atra, jakoś nie było czasu, żeby pisać:tak:, albo i natchnienia.
Mój mąż też zaraz śmiga na nockę:baffled:, ale potem ma wolne do piątku, więc trzeba będzie korzystać:tak::-D

A do mnie do drzwi 5 minut temu zadzwonił sąsiad spod ciemnej gwiazdy, czy jest mąż, bo chce odkupić kilka papierosów...:baffled::crazy::wściekła/y::no::szok:
Obudził młodszego:wściekła/y:, który przy okazji zrobił małe co nieco w pieluszkę:szok:.
Na dodatek nasz pies zaczął szczekać jak wariat, czyli wszystko w temacie...:crazy:

Fajny wieczór:dry:

reklama
Do góry