reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Do lekarza pójdziemy jutro bo dzisiaj tłumy ludzi i musiałybyśmy czekać kilka godzin w przychodni:tak::tak:
Za oknem szaro i buro zupełnie nie jak przed świętami:no::no::no:

reklama
witam sie juz prawie Swiatecznie :-D
bylam dzis z malym na morfologii i zelazu w surowicy ale byl ryk :no: a ze Sewcio juz zakumal o co chodzi bo chodzimy dosc czesto to na widok igly byla panika z jego strony :szok: masakra :-( jutro po odbior wynikow :tak:
ja wlasnie ciasto wsadzilam do piekarnika bo robie Sernik na mleku - pychotka :-D
a co do nocki to ladnie spal :tak: ale zabka nie ma :wściekła/y:

anaconda - szkoda ze pogody nie idzie na zamowienie sobie przywlaszczyc :dry: a mozliwe ze po tym syropie jak tak wzielo :tak: a jak byl gosciu od kaloryfera :confused:
joe alex - Sewek ma od 3 miesiaca anemie i lecze ja ale do tej pory jeszcze sie nie dalo zobaczymy co lekarz powie czy sie poprawilo czy nie :dry:
atra - tys bank okradla :baffled: tyle prezentow :-D no ja tez mam nadzieje ze to zabki :tak:

ok lece dalej cos robic
tak wiec trzymajcie sie dziewczeta :-D

Ja tylko pochwalic sie ze MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA :-D:-D:-D
jest to jedynka dolna - prawa :tak:
a on mi jakis strajk dzis robi jak poszedl sie kapac troche po 20 i zaraz dostal mleko tak powienien usnac a on jeszcze siedzi i ani w glowie mu spanie :szok::szok::szok::szok:

Witam!
Wreszcie dotarłam do was po ciężkim dniu :baffled: Nie dość, ze sprzątania trochę było, dobże że żona w domu miałam... No ale wpadła moja siostra, a że miesiąc się nie widziałyśmy to plotkowałyśmy aż uszy co niektórych piekły hehe No i biedna tak sie zasiedziała, że rodzice musieli po nią przyjechać...więc i z nimi kawusię sobie wypiłam.
A teraz słomiana wdowa ze mnie...mąż w pracy a ja tutaj :-D
Anaconda jak mała się czuje? jak jej kaszelek? Wybierasz się z nią do lekarza? Może watro byłoby się przejść dla spokoju sumienia...
Patrysia ale ochoty na serniczek mi narobiłaś....Jeżeli chodzi o wyniki mam nadzieję, ze będą dobre.
GRATULUJEMY ZĄBALKA!! no teraz to się sypnął jeden po drugim...
Joe a ty już śpiochasz?

Co do prezentów...to niby drobnostkę każdemu kupiliśmy...a kasy jak lodu poszło :angry: I co te pieniądze są warte... ?Tak sobie dzisiaj myśleliśmy ile to by trzeba było wyłożyć, zeby święta u nas zorganizować :szok:
No ale póki co...to sobie dzisiaj sweterek kupiłam...Na rynku mam taką babeczke czasem u niej kupuję i daje mi rabaty...dzisiaj zamiast 38 zł zapłaciłam 30 :-D

PATRYSIU GRATULACJE ZABKA!!!!
Atra no czekam na lapka maja mi wyslac ale jakos ich nie wiedze z ta paczka...:angry::angry::angry:To ma byc Toshiba laptop ale jaki jeszcze nie wiem :-D:-D:-D
Pochwale sie jak go dostane:tak:;-)

A ja dzis bylam z malym u Mikolaja... fotke jutro wrzuce...dostal ksiazeczke o listonoszu i oczywisce chce ja zjesc:-)heheheh

reklama
Do góry