reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maly cos pod nosem gada na mame...tak mi sie wydaje;-);-);-)
Udaje ze sie obrazilam i uwagi nie zwracam na niego ...to i nie marudzi heheh:-):-)
Ja mu tylko papu chcialam dac a ten histerii na robi ze hej!!!
zobaczymy ile wytrzymam juz bym go na lapki wziela ale nie ....twrda bede:-D:-D:-D

reklama
Atra a moze zrobcie wspolna kolacje:confused: np u Was:happy:
Klaudynka postep nauki poszedl do przodu a mimo tego zdarzaja sie takie wypadki.Mialas chociaz wesolo heheh 3 facetow :rofl2:A maly moze ma gorszy dzinek:baffled:
Joe dasz rade:rofl2:

Laura juiz spi ja wzielam sie za kuchnie i z rana wejde do pieknie wysprzatanej kuchni:rofl2::tak: a raczej nie sprzatam po kolacji bo rano bym nie miala co robic:-D:-D

Witam wieczorowo:-):-):-)
joe alex niech ci się nie wydaje że moja Maja to taka dzielna dziewczynka bo jak byłam z nią wcześniej to też nie chciała siąść na fotel za żadne skarby, ale ja się zawzięłam no i chodziłam z nią kilka razy i obiecywałam różne rzeczy aż się skusiła. Po prostu zauważyłam że ma początki próchnicy i nie mogę tego olać bo potem będą gorsze problemy.
Tak więc wizyta się udała tylko Maja raz chciała ugryźć dentystkę zaciskając ząbki, no i pani powiedziała że przed nami jeszcze tylko jedna wizyta na której wzmocni jeszcze te chore ząbki fluorem no i na jakiś czas będziemy miały spokój. Potem oczywiście byliśmy na obiecanej wizycie w krainie dziecka, no i że akurat było dużo dzieci to zostawiliśmy małą a sami poszliśmy zrobić zakupy w leclercu:tak::tak::tak:
Teraz Maja już śpi a ja się zbieram obejrzeć jakiś film:tak::tak::tak:

Anka nie da rady...u moich rodziców są dziadkowie i siostra u teściów dziadkowie, siostra męża z chłopakiem i brat męża...A szkoda nam ciągać wieczorem Jakuba od jednych do drugich dziadków. Więc pewnie Wigilia u moich rodziców a pierwszy dzień świat u teściów. Ja również mądra głowa kuchnię wysprzątałam :-)
Klaudynka...to jak mały rozbawiony to jeszcze trochę posiedzi :tak:
Mi Jakub odkąd skończył pięć miesięcy odrzucił mleko, butlę :baffled: No ale zawsze spać chodził około 20 i tak jest do tej pory :-)

reklama
Do góry