reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie.
Joe alex i mój ślubny miał dzisiaj nockę... ale jakoś nie śniło mi się nic nie wspominając o piernikach :-) A i moja przypadłość niedługo zawita do moich drzwi...no i te nocki wcale nie na rękę mi.
Mały mi zasypia więc siedzę i cicho klikam a jak zaśnie to wir pracy przede mną-obiadek, łazienka i podłogi do sprzątnięcia...a jakiego mam lenia :baffled:
dobrze, ze chociaż rano zaległy mikołajkowy prezent sobie kupiłam to i humor od razu jakiś lepszy :tak:

Atra, Anaconda, co wy dziewczyny macie takiego dzisiaj lenia?:-DZaraziłyście się ode mnie?:rofl2:.

U mnie mężuś jeszcze grzeje łóżeczko, dzieciaki się bawią, pralka pierze, a ja sobie piszę...
A na obiadek pierożki z mięsem... Na specjalne życzenie mężusia. Kupione, a nie robione w domku:tak:

Pozdrawiam serdecznie.

Atra, a co sobie kupiłaś ?

Witam dziewczeta dawno mnie tu nie bylo:tak:
Czekam dzis na elektryka ma byc miedzi 12 a 6 popoludniu wiec nuuudy mam .........nic nie moge robic wrazie czego heheh
Po elektryku mam nadzieje jechac na male zakupy jakies prezenty moze:-):-):-)
Pozdrawiam:-D

Co do malowania tez uwieeeeelbiam sie malowac zawsze jestem umalowana bo bez makijarzu wydaje mi sie ze jestem naga hehhe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I wogole jak ladniej wygladam ....lepiej sie czuje:-):-):-)

Nie wiem czy przystojny ale juz sie umalowalam wrazie czego;-);-);-)
A na naszej klasie grasowalam za pedofilami i jakos nie mialam czasu napisac na BB heheh
Maly spi a ja czekam i czeka i czekam......

czesc

nie zagladalamz rana bo bylam u kolezanki.laura miala kumpele do zabaw:-Dladnie sie bawily to i mamuski mogly poklachac i kawke wypic:rofl2:
My po obiadku zrobilam ryz z warzywkami, Laura w lozeczku a moj na sofie przed tv dalej sie kuruje:tak:

Klaudynka tak co Ty sie lektryka nie wystraszysz bo wiesz moze nie miec makijazu:-D:-D

Anacodna
na swieta nie wyobrazam sobie byc bez rodzinki co roku jezdzimy:-)

Atra
witaj na formu pisz i nie musisz nadrabiac bo sporo tych postow:-D:rofl2:

Joe fajny post z ranka:-D

reklama
Hello! Jakub pospał mi 1,5 godzinki na szczęście zdążyłam sporo zrobić...teraz tylko ciuchy poskładać i wieczorem podłogi zmyć i koniec...jutro laby :-D
Joe alex mąż tak długo ci śpi po nocce? Mój zawsze już o 9 na nogach i do pracy leci he
A co do zakupów to udane. Kopiłam bluzkę już z myślą o wigilii i czapkę-beret z daszkiem. Mąż mi wybierał, i póki co Jakub w niej paraduje :tak:
Klaudynka i co doczekałaś się elektryka? Jakieś piorunujące wrażenie wywarł na tobie?
Ja też jakoś z makijażem lepiej się czuję. Nawet jak sama w domu jestem...a nóż widelec ktoś do drzwi zapuka. A już do ludzi bez "maski" ani rusz :szok:
Właśnie wyszła ode mnie koleżanka, była z synkiem miesiąc młodszym od Jakuba wiec chłopcy wybawili się a my pokawkowałyśmy.

Do góry