reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nic mi się z rana nie chciało ale zdążyłam i okno umyć i obiad ugotować i wyspacerować się:tak::tak::tak:
A teraz kawkę piję i czekam na M bo mamy dziś wizytę z Mają u dentysty, ale to drugi raz więc raczej będzie spokojnie i Maja pozwoli sobie w buźce pogrzebać:tak::tak::tak:

reklama
No niestety zauważyłam u Mai małe brązowe plamki i się okazało że ma dwa ząbki zaatakowane próchnicą no i jeździmy na lapisowanie żeby tą próchnicę powstrzymać. Całe szczęście że Maja jakoś dała się przekonać i pozwala sobie te ząbki pędzlować, no ale w nagrodę zawsze jeździmy do krainy dziecka na piłeczki więc chyba tylko przez to poddaje się tym zabiegom:tak::tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny.

Anaconda, masz dzielną córeczkę, bo mój maluszek uciekłby z fotela dentysty z prędkością światła:tak:

Atra, mężuś po nocce kładzie się spać o 7, więc ciężko byłoby mu się podnieść o 9:happy:. I gratuluję zakupów:happy:

Klaudynka, ciekawa jestem, jak po wizycie elektryka? Przydał się makijaż?:-D.

A ja znowu na noc zostanę słomianą wdową. Mąż do pracy a jak mam się wyżyć ?:dry:

Pozdrawiam, a jak dzieci zasną postaram się jeszcze tu zajrzeć.

Z elektryka mam wszystko w porzadku tylko mamy taki gadzet co pokazuje ile sie zuzywa gazu i elektrycznosci i to zwariowalo caly czas migaly swiatelka to zadzwonilismy po reperetorow :-)
Mialam dzis 3 panow gosci gazownik zajrzal do skrzynki gazowej, i 2 panow elektrykow ktorzy wymienili ten popsuty sprzet na nowy:tak::tak::tak:
Mysle ze makijarz sie przydal chociaz dla dobrego samopoczucia:-D:-D:-D
teraz maly mi marudzi nie wiem czego on chce....:confused::confused::confused::confused:

No samych facetow mialam heheheh:tak::tak:
Maly jak nie zwracam uwagi to sie bawi ale jak zaczne cos do niego mowic albo jesc dac to ryk wiec na necie szperam zeby sie czyms zajac :-):-):-):-)

reklama
Jestem wieczorem.
Dziecko śpi, mąż pojechał do pracy...a ja z psem siedzę.
Anaconda i jak tam po dentyście? Mała grzeczna była?
Joe alex no mój po nocce kładzie się chwilkę po 6...ostatnio przez tydzień czasu spał 15 godzin...ale z własnego wyboru, bo w dzień pracuje prywatnie. No i dzisiaj nie jesteś sama słomianą wdową...więc pisać możemy do rana :-)
Klaudynka no nalot fachowców miałaś ;-) A malutki jak? Jeszcze marudzi?

Kurcze zastanawialismy się dzisiaj jak z wigilią robimy... I chyba u moich i męża rodziców w jeden wieczór nie damy rady być...:crazy:

Do góry