reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez tak mam jak narazie ma prezent dla siosty i jej syna, dla corki mojego brata
A wiec jeszcze mama, tata, brat i jego dziewczyna, drugi brat, bratowa, szwagier:szok:
Dla mamy i szwagierki mam polowiczny prezent ale chyba jutro dokupie perfumy do szali/apaszek i bedzie po klopocie:-)

reklama
a co tu nikt dzis nie zaglada:szok:

Za oknem mamy opady sniegu.Zaliczylysmy lekarza i zakupki
Mialam pobierana krew na badania hormonalne i na tarczyce w poniedzialek wyniki A wiec poczekamy zobaczymy:rofl2:
Moj rowniez zaliczyl lekarza i dostal reklamowke medykamentow:baffled:Co 2 h musze zakrapiac mu ucho wiec mam dyzur:rofl2:
Laura spi a ja koncze obiadek

A my wlasnie zjedlismy puding
Wczesniej bylam na zakupach kupilam dla kuzynki synow po dwie bluzeczki.A sobie rekawiczki heheh bo zaczyna mi byc zimno w rece jak pcham wozek:))

Patrysia a co to zlye samopoczucie??
Anaconda witaj

Cześć dziewczyny.

U mnie nudy, oprócz tego, że wyszłam do sklepu, straciłam troszkę kaski i nic nie kupiłam:szok:. Przynajmniej tak mi się wydaje. Od jakiegoś czasu poluję na coś fajnego do ubrania, ale nic nie wypatrzyłam:baffled:.

Miłego wieczora.

Aha, Anka, masz w domku szpital:szok:?. Nic ciekawego. A facet chory, to facet marudny jak diabli.:angry:

Joe nie jest tak zle jak by to moglo wygladac:-D
A z zakupami to tak juz jest kasy w portfelu nie ma a w siatkach z zakupami tez za bardzo nic nie ma:-D
Ja mysle w poniedzialek wyjechac do Polski juz na swieta i ubrac sie konkretnie bo tu nie bardzo jest w co:baffled:

reklama
Mam nadzieję, że dla nas wszystkich te święta będą udane.

Kupiłam dzisiaj foremki do pierników. Wreszcie mam swoje, a do tej pory pożyczałam :happy:. Mała rzecz a cieszy. Poza tym mam zamiar upiec, pierwszy raz w życiu, muffinki:szok:. Zobaczymy, co z tego wyjdzie:-D.

A wigilia u teściów:-D

Do góry