reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moj pracuje cale dnie sama siedze to tylko filmy sciagam hehe

Aniu Ty to pracowita jestes okna lazienka uuu

Ja mam lenia nic mi sie nie chce:tak:
Nadal nie wiem co kupic malemu moze ten garnuszek na klocuszek i cos jeszcze heheh
zobacze mam jeszcze czas:-)

reklama
my wlasnie wrocilismy od mojej mamy i z zakupow :biggrin2:
obiadek zjedzony i zaraz moi chlopcy pojda spac :tak:
wiec bede miala spokoj :-D

anka - fajne :tak: ja tyle co poodkurzalam ... :sorry:
klaudynka - to Ci sie pewnie nudzi masakrycznie :sorry:
joe alex - mniam kopytka :-p
iwona.c28 - tak zaraz sobie zrobie kawusie ;-)
agatka BB - fajne to jest :tak:

ide zrobic sobie kawusie i moge sobie wtedy posiedziec na dluzej hihi
i moze jakies czekoladki sobie wezme :-p:sorry:

Jakby mi sie nie nudzilo to bym tak na necie nie przesiadywala heheh:-D:-D:-D:-D

Moj pracuje nie narzekam zaradny jest chlopak:tak:
tylko mi nudnawo troche zreszta ile mozna w domu siedziec samaej:confused:

Jutro bede musiala suwaczek zmienic bo mamy 5 zabka!!!

On jak mial tylko te 2 dolne zeby to tak mnie dziabnal ze mi slady zostaly:-)
A teraz to wogole wszystko gryzie nawet sobie kciuka pogryzl i ma slady bo te zabki strasznie ostre sa:tak:
A pozatym szczypie mamie i ciagnie ja za wlosy tylko go na rece wezme a ten juz mnie za grzywe tagra:-D:-D:-D:-D

Jakby mi sie nie nudzilo to bym tak na necie nie przesiadywala heheh:-D:-D:-D:-D

Moj pracuje nie narzekam zaradny jest chlopak:tak:
tylko mi nudnawo troche zreszta ile mozna w domu siedziec samaej:confused:

Jutro bede musiala suwaczek zmienic bo mamy 5 zabka!!!

Jak ci dzidzia trochę podrośnie to już przestaniesz się nudzić:-D:-D:-D:-D czasu na wszystko będzie brakowało:tak::tak::tak:
Ja dziś pierożki lepiłam i strasznie się przy tym napracowałam, bo ja nie za bardzo z powołania kucharka:tak::tak::tak:
Teraz kawusiam i staram się czymś Maję zająć bo nie usnęła i teraz będę ją przetrzymywać do nocki:szok::szok::szok:

Cześć dziewczyny.

Anaconda, masz rację z tym przetrzymywaniem. Ja jednak wczoraj przesadziłam, bo zanim dzieci poszły spać zrobiła się 20.30:tak:

Klaudynka, te zęby wychodzą mu teraz hurtem:eek:

Ja teraz się relaksuję. Maluszek mniejszy siedzi obok mnie i patrzy co robię a starszy jest z tatusiem oglądają bajeczkę.
Ale zaraz trzeba będzie wracać do rzeczywistości:crazy:

pozdrawiam wieczorowo:happy:

reklama
Do góry