reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny. U nas jest strasznie deszczowo. Całe szczęście, że zakupy juz zrobione, bo w ogóle nie chce się wychodzić.

Co do pracy no to u mnie fajnie by się złożyło. W przyszłym roku zaczynamy sie budować więc kasa przydałaby się jak nic:tak:

W tej chwili mieszkamy sami, bez żadnej babci, ale jak bym coś znalazła to moja mama postanowiła zająć się bąblami, tzn młodszym, bo starszy do poniedziałku śmiga do przedszkola:szok:.
Jestem tym wszystkim przerażona, bo on ma dopiero 2,5 roczku, choć jest samodzielny i widzę, że potrzebuje kontaktu z dziećmi:-):tak:

Pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
witam
u nas na dworze mgla sie zrobila :sorry2:
pewnie zimno brrr.....
a ja dzis pospalam do 8:30 a do 9 jeszcze lezakowalam :-D:-D
zaraz biore sie za porzadki - juz poodkurzane ale jeszcze reszta zostala...

joe alex - ale dzieci dobrze jest puszczac wczesniej ...ciekawe jak sobie poradzi heh ale zuch chlopak pewnie bedzie :tak:

milego dnia i weekendu :-)

Witam sobotnio
My musieliśmy niestety jechać dziś na duże zakupy i mało szału nie dostałam, w tych marketach to jakby normalnie za darmo coś rozdawali, już chyba nigdy do świąt się tam nie wybiorę bo mnie szlag trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda, właśnie z tego powodu nie cierpię jeździć na zakupy do hipermarketów:no:.
Za duży tam hałas i sporo ludzi, a co dopiero będzie przed świętami?:wściekła/y:Zgroza:crazy:

hello
ja z zakupow wrocilam bo bede miala gosci - chyba
wczoraj tez mialam miec ale nie przyszla bo jej facet po nia przyjechal :wściekła/y:
anaconda - no pomysl sobie ze teraz to jeszcze nic dopiero jak wyplata przyjdzie po 10 to bedzie szal cial ... :tak:
joe alex - cich mowisz :sorry: troche odzyjesz :-p

Witajcie dziewczyny:-) Zaczynamy nowy dzień:tak:.

Miłego i spokojnego poranka życzę:tak::tak::tak:.

U mnie maluszek już buszuje, mężuś śpi ze starszym, a ja zaczęłam dzień filiżanką kawy :-).

reklama
Do góry