reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna fajne prezenty:tak:
Patrysia jutro bedziesz pelna werwy :) A tak to znam twoja znajoma ktora mieszka tu gdzie ja.Jaki ten swiat maly :))

Laura poszla spac o 20 a ja szalalam na stronie z H und M bo maja wyprzedaz udalo mi sie kupic fajne rzeczy i tanie

dobranoc

reklama
witajcie:-D

widzę, że śpicie dziewczyny. A mój maluszek nie, a ja razem z nim. Siedzę w sypialni i piszę sobie ale zaraz pewnie wyrzuci mnie z niej mąż bo stukam klawiszami:szok::szok::szok:.

cisza tu i tak głucho:tak:

Do zobaczenia na BB rano (mam nadzieję). Miłych snów.:tak:

Witam.\

Dziś Kuba nie dał mi pospać w nocy i jestem do niczego.

Wszystkie prezenty bardzo ładne:tak:.

Pozdrawiam i życze miłego dnia.:happy:

Cześć dziewczyny, teraz już o poranku:-)

Iwona, widzę że i ty nie miałaś spokojnej nocy:-D:tak:

Ogólnie u mnie jakoś ta noc i poranek nie były najlepsze. Piotruś nie wiadomo dlaczego nie chciał spać. Poza tym mąż zaspał do pracy. Ja od 6 już na nogach. :wściekła/y:

Dobrze, że chociaż kawę wynaleziono:tak:

Pozdrawiam i do zobaczenia.

Również witam:-):-):-) My jakoś dzisiaj można powiedzieć wyspani i nawet słonko zza okna wygląda,więc chyba nie będzie źle. Miłego dzionka:-D:-D:-D:-D

hej
dzis pobudka o 7:45
jestem troche nie wyspana :wściekła/y:
ale coz trudno sie mowi ;-)
milego dzionka :-D
Iwona.c28 - wspolczuje :no:
joe alex - heh i co wyrzucil Cie :-D
anka - tez to zawazylam heh no swiat malutki :-p
agatka BB - przykro mi ale ja nie mam nikogo :no:
joanna - fajne :tak:

Patrysia, nie wyrzucił mnie. Okazał się bardziej tolerancyjny niż sądziłam. Poza tym kochana nie mam jeszcze skypa. Wiem, wiem, leniuch jestem, ale nie chciało mi się go zainstalować. Ale zrobię to na pewno:-)

reklama
Do góry