reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mam juz film moze wieczorem obejrze:-)Nawet niezlej jakosci i szybciutko:tak:
Ide sie malowac dzisiaj piatek moze gdzies wyjdziemy to musze sie do kultury doprowadzic wrazie czego:-DPozdrawiam...

reklama
my dzisiaj z m tez idziemy do znajomych
jak maly zasnie
ja wczesniej sie wykapie i porobie z soba
wlosow nawet nie prostuje bo pada i sie nie oplaca :no: no to bedziemy balowac ... hehe ktos jeszcze
klaudynka ale tu cicho no nie :confused: tylko my siedzimy a ja mialam isc spac :dry:

Witam dziewczyny.
Przepraszam,że was nie doczytam,ale tyle naklikałyście,ze nie jestem w stanie:zawstydzona/y::sorry2:.
Ja dziś byłam u dentysty i to tak nagle,bo rano jak napiłam się kawy to myślałam,ze mi zeba rozsadzi,dobrze,że mam fajną dentystkę,która przyjęła mnie od ręki i zaleczyła zeba. Ponadto nic nowego...no może poza tym,ze od kilku dni mój Kuba nie doi dyda,zabrałam mu smoka i koniec.

Pozdrawiam was wszystkie i każdą z osobna.:-)

ja tez z doskoku

filmu nie widzialam, galaretka jeszcze jest w lodowce:tak:

to sobie patrysia z klaudynka poklikaly :)

Ja skoczylam na miasto po pajace do spania dla Laury byly fajne w c und a znacie ten sklep?

iwona.c28 - oj bol zeba to najgorsze co moze byc brrrr az mi ciarki przeszly ;-) no i gratki dla Kuby :tak: zuch chlopak :tak:
iwoneczka - tez bym sobie poogladala ale juz chyba nie dzis bo zaraz leci pierwsza milosc potem bedziemy sie powoli szykowac kapac malego usypiac i wychodne :-D
anaconda :-D

reklama
Do góry