Klaudynka
Fanka BB :)
Anakonda jak tam glodowka?? To Ty nic nie jjesz tylko pijesz jak to wyglada??
Ja to chyba bym nie wytrzymala tak na glodniaka caly dzien;-)
Ja to chyba bym nie wytrzymala tak na glodniaka caly dzien;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie że teściowa Ci pierożki zrobiłaJa mam pomysł na jutrzejszy obiad: pierogi przywiezione wczoraj przez mojego M od teściowej - szybko, tanio i smacznie;-);-);-)
Klaudynka no to teraz powinny lada dzień się całkiem przebićaaaa bym zapomniala zabki juz prawie przebily sie przez dziasla 2 beda
a próbowałaś mu podawać mleko łyżeczką albo z kubka niekapka?Zauwazylam wczoraj jak bylismy u tescia ze moj maly wszystko co jest z mieskiem zje tylko nie butle!!!
Watrobke i ziemniakami wcinal az uszy mu sie trzesly!!!
Tesciu mu zrobil obiadek szybciutko bo widzial ze z butli nic nie bedzie, i tak sobie mysle moze dac sobie spokoj z dawaniem w ciagu dnia butki dac mu tylko jak spi, ile tego mleka powinien jesc jak ma 6 miesiecy? Czy moge to zastapic czyms innym?
Anita przystopuj zabiegana kobito;-);-)Czesc dziewczyny,dziś mój mały dał mi pospać,a miałam wstac wczesniej od niego,by zaczac sie pakowac,nic z tego,ale to co nadrobimy to:-)Dzis obiad w biegu,coś na szybko.Dzis to chyba jedyna wizyta na forum ,:-)wiec jak by co to do jutra dziewczyna zycze miłego dzionka:-)
w sobotę zakończyłam karmienie piersią ale jeszcze nie miałam okazji piwka się na pić a taką mam ochotę:-baffled:Witam dziewczyny:-)
Oj zabalowalam wczoraj az glowa znowu bolala jak zwykle przesadzilam !!!
Nakarmilam malego niech sie pobawi i moze jeszcze pojdziemy na mala drzemke we dwoje
Pozdrawiam
niezły prezent oj schowaj schowaj bo długo by Twoje uszy tego nie wytrzymałyJa sie tymi drinkami tak dorobilam!!! oczywiscie wszystkie na wodzi i co sie dziwic ze teraz nie bardzoe sie czuje
Jeszcze tesciowa wszoraj kupila malemu cymbalki chyba zeby mnie dzis torturowal !!!! Narazie je schowlam z pola widzenia przespie sie to mu dam
hheheh jaka spryciara jestem co nie???
Patrysia ja swojej nie wypuszczam na dwór samej z Amandą bo wolę nie ryzykować że mi dziecko pod sklepem zostawi i się zagada albo zostawi pod blokiem śpiącą w wózku moja ma niestety takie odchyły i wątpie że sie zmieni bo nie tylko ja ją upominałam że dziecka się nie zostawia samego na dworze nie była moja córka a mojej bratowej o miesiąc starszaaha mialam Wam napisac co o tej tesciowej
wiecie co ostatnio mam obawy zeby zostawic malego z nia ta ole od szwagierki kiedys jak byla mala no miala moze z 7 miesiecy to przez jej nie uwage mala wypadla z lozeczka, potem uczyla ja na chama chodzic sama i jak stakla ta sie odwrocila i mala spadla jak kloda tylem i uderzyla sie w glowe i zas ryk a dzis to zas przez jej nie uwage wypadla jej z chodzika ... mowie Wam masakra az strach ....