Klaudynka
Fanka BB :)
Ciesze sie ze piosenka sie podoba:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrysia no jakby była chora to miała by wytłumaczenie na swoje durne postępowanie i poglądy nie ma żadnej sklerozy po prostu uważa że nic się dziecku nie stanie jak se po śpi pod blokimaluska - masakra a to Twoja tesciowa jest na cos chora bo to nie jest chyba normalny stan - tym razem to ja za przeproszeniem jak urazilam ;-) dziwne no ale wierze Ci dziwne ma odchyly no albo przeciez glosno bylo o tym co chlopak czy facet rzucil kamieniem w wozek a tam bardzo male dziecko dziwni ludzie i dziwne rzeczy sie dzieja na naszej planecie no to kiedy na piiifffffko :-) ja to swirowalam jak pierwszy raz wypilam piwko a Sewek mial wtedy 4 miesiace
Klaudynka to może biszkopciki zamiast chlepka jest delikatniejszyAluska, Patrycja z chlebiem sproboje tylko ja sie strasznie boje ze zacznie sie dlawic albo cos !!! On juz w zyciu tyle razy wymiotowal ze nie jestem w stanie zliczyc teraz raczej malutko je bo zabkuje to moze chlebek polubi zobaczymy:-)
Co do kubka niekapka to napil sie z niego i zaczal tak krzyczec i plakac ze normalnie horror, on go tylko do zabawy uzywal pic z niego nie chce!!!
ona nie zapomina specjalnie zostawia żeby dziecko się powietrzyłoAluska, Patrycja apropo tesciowych i ich wtracania to ja z kadys to znam ale najlepiej zna to moja mama heheh Cale zycie i do tej pory probuje sie wtraca i decydowac nawet do mnie ma jakies ale co do imienia mojego dziecka i czemu nie dalam mu imienia polskiego itp Nawet sugerowala zeby mu dac trzecie imie Kto to slyszal!!!Moj mama babe juz ja kilka razy z domu wyrzucila, powiedziala jej zeby sie nie wtracala ale nie dotarlo;-)
A co do tej babci co dziecko zostawila to ja tez bym jej mojego skarba nie zostawila moze ona ma skleroze czy cos ze zapomniala o maluchu??
muszę pomyśleć;-)dziewczyny mam do Was pytanie znacie moze jakies ladne piosenki milosne na wesele bo pojdziemy chyba z m w czerwcu w przyszlym roku na wesele do mojej znajomej a ona zawsze chciala zebym jej zaspiewala i chce to dla niej zrobic ;-) tylko nie wiem jaka
wiec mam nadzieje ze mi pomozecie (juz mam sciagnietych kilka) ale czekam na Wasze propozycje ;-) moze ktoras mi sie spodoba ktorej nie mam