reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem dziecina śpi małż przed telewiorkiem więc zajrzałam:-p:-D:-D
aluska - masakra a to Twoja tesciowa jest na cos chora :confused: bo to nie jest chyba normalny stan - tym razem to ja za przeproszeniem jak urazilam ;-) dziwne no ale wierze Ci dziwne ma odchyly no albo przeciez glosno bylo o tym co chlopak czy facet rzucil kamieniem w wozek :szok: a tam bardzo male dziecko :no: dziwni ludzie i dziwne rzeczy sie dzieja na naszej planecie :wściekła/y: no to kiedy na piiifffffko :-) ja to swirowalam jak pierwszy raz wypilam piwko a Sewek mial wtedy 4 miesiace :tak:
Patrysia no jakby była chora to miała by wytłumaczenie na swoje durne postępowanie i poglądy :wściekła/y::wściekła/y:nie ma żadnej sklerozy po prostu uważa że nic się dziecku nie stanie jak se po śpi pod blokim :szok::szok::szok:
albo jeden z jej poglądów że dziecka nie powinno się usypiać w ciemności tak jak my to robimy bo napewno się boi ciemności :baffled: z tym że moje dziecko jest tak nauczone że jak jest jasno to nie uśnie:dry:
Przez nią o mały włos nie wpadłam w depresję po porodzie i od tamtej pory mam do niej uraz:no::-( zwłszcza że przed pojawieniem się Amandy mam najlepszą tesciową na świecie:-:)no::no:
Aluska, Patrycja z chlebiem sproboje tylko ja sie strasznie boje ze zacznie sie dlawic albo cos !!! On juz w zyciu tyle razy wymiotowal ze nie jestem w stanie zliczyc teraz raczej malutko je bo zabkuje to moze chlebek polubi zobaczymy:-)

Co do kubka niekapka to napil sie z niego i zaczal tak krzyczec i plakac ze normalnie horror, on go tylko do zabawy uzywal pic z niego nie chce!!!
Klaudynka to może biszkopciki zamiast chlepka :dry: jest delikatniejszy:confused:
Aluska, Patrycja apropo tesciowych i ich wtracania to ja z kadys to znam ale najlepiej zna to moja mama heheh Cale zycie i do tej pory probuje sie wtraca i decydowac nawet do mnie ma jakies ale co do imienia mojego dziecka i czemu nie dalam mu imienia polskiego itp Nawet sugerowala zeby mu dac trzecie imie :wściekła/y:Kto to slyszal!!!Moj mama babe juz ja kilka razy z domu wyrzucila, powiedziala jej zeby sie nie wtracala ale nie dotarlo;-)

A co do tej babci co dziecko zostawila to ja tez bym jej mojego skarba nie zostawila moze ona ma skleroze czy cos ze zapomniala o maluchu??
ona nie zapomina:no: specjalnie zostawia żeby dziecko się powietrzyło:wściekła/y::wściekła/y:
ona i tak wszystko lepiej wie niż ja :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
dziewczyny mam do Was pytanie znacie moze jakies ladne piosenki milosne na wesele bo pojdziemy chyba z m w czerwcu w przyszlym roku na wesele do mojej znajomej a ona zawsze chciala zebym jej zaspiewala i chce to dla niej zrobic ;-) tylko nie wiem jaka
wiec mam nadzieje ze mi pomozecie (juz mam sciagnietych kilka) ale czekam na Wasze propozycje ;-) moze ktoras mi sie spodoba ktorej nie mam :tak:
muszę pomyśleć:sorry2::-D;-)

no a ja ostatni raz bo juz wykapana troche mi zimno i ide spac :-D
aluska - z tej glupoty Twojej tesciowej az sie smiac chce - przepraszam :sorry2: mysl mysl masz cala nocke przed soba hihih - zartuje w nocy spij slodko :-D

no to dziewczyny dobrej nocki zycze
milych snow :tak:

Cześć dziewczyny. Widzę, że to ja dzisiaj zaczynam wątek. Duuużo będę musiała nadrobić bo nie było mnie wczoraj na BB prawie cały dzień:tak:.
Jakoś tak nie bardzo się czułam. Chyba coś mnie bierze:crazy::crazy::crazy:.

Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Poza tym przyjeżdża dzisiaj do nas moja siostra i już czuję się zmęczona.

Miłego dnia dziewczyny i czekamy na pierwszy śnieg. Sanki będą:happy::happy::happy::happy:!!!

No wiesz co?! Ja jeszcze nie chcę śniegu, chcę słoneczko i ciepełko!:tak::tak::tak::tak:
joe alex zdrówka życzę, oby cię choróbsko nie dopadło:-):-):-)
Mnie czekają dzisiaj porządki więc się tylko przywitałam i spadam brać się do roboty:tak::tak::tak:

Witam dziewczeta:-)
Joe Alex to Ty sie kuruj dziewczyno jakies witaminki czy cosik na wzmocnie zaaplikuj sobie:-) Mam nadzieje ze Ci sie polepszy :-)

Maly juz skacze ledwo wstal 60 ml zjadl i juz tancuje z samego rana:tak:
A mama jeszcze dobrze oczu nie otworzyla;-)Pralka sie kraci ide na sniadanko:-)
Pozdrowionka....

Klaudynka, miłego dnia i pracowitego, bo jak czytam, pranie i sprzątanie na całego:-D.
Ja już też umyłam podłogi i takie tam różne odkurzanie.:-).

Anaconda, a jednak ja tęsknię za śniegiem. Saneczki z dziećmi i te sprawy:tak:.

Piotruś śpi, Tomaszek ogląda bajeczkę, a dzisiaj wyjątkowo pozwalam mu na maraton bo głowa mi pęka i nie wiem czy nawet słynna goździkowa pomoże:-).

Pozdrawiam wszystkie:happy: dziewczęta z BB.

Dalam malemu chlebka z maselkiem 1 kawalek zul i polknal elegancko a 2 mu dalam a ta zaba zamiast zuc palucha sobie do ssania do buziaka wsadzil i oczywiscie zczerwienial zielenial odrazu go na rece i pukansko w plecki wyplul co mial wypluc trzoszke zygnal chyba jeszcze poczekam bo to moje malenstwo chyba jeszcze nie gotowe;-)

U mnie to tak pizdzi ze idzie odfrunac nie ma opcji siedze dzis w domu!!!:tak:

reklama
Do góry