reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aha mialam Wam napisac co o tej tesciowej
wiecie co ostatnio mam obawy zeby zostawic malego z nia ta ole od szwagierki kiedys jak byla mala no miala moze z 7 miesiecy to przez jej nie uwage mala wypadla z lozeczka, potem uczyla ja na chama chodzic sama i jak stakla ta sie odwrocila i mala spadla jak kloda tylem i uderzyla sie w glowe i zas ryk a dzis to zas przez jej nie uwage wypadla jej z chodzika ... mowie Wam masakra az strach ....

reklama
No ładnie dziewczyny:tak:.Ja czytam i czytam i widzę że każda z was jakieś przeżycia miała:-).
Patrysia miała upojną noc, buuuuuu a mojego nie było.:wściekła/y:No i ta teściowa. Może nie jest tak źle, pewnie wszystko to przypadki.

Klaudynka, takie dzieciątko rzeczywiście potrzebuje mleczka. Ponieważ mój młodszy też nie chciał butli to dawałam mu kaszki na bazie mleka i wilk był syty o owca cała:-). A poza tym może rośnie ci mały mięsożerca:tak:.

Joanna, cieszę się że z malutką ok. Ucz się pilnie testów i nie poddawaj się:happy:.

Lecę, bo starszy synuś chce, żeby mu włączyć bajkę o pszczółkach, tysięczny już raz:no::no::no:.

Mleko pije cow&gate 2 ale jak mi sie to skonczy dostanie nowe mleko takie od 6 miesiaca. Daje mu mleko z kaszka ryzowa lub biszkoptem ale on malo zainteresowany jest butla predzej lyzeczka zje. Dobra to sie bede starala dawac mu mleko, tez bym wolala zeby je pil:-)
Teraz usnal wiec i ja ide polezakowac :-)
Pozdrawiam...

Patrysia co do tesciowej tez bym sie bala wogole ja nie lubie jak ktos zostaje z moim malym bo zaraz mu cos do buziaka wciskaja a ja go znam najlepiej i wiem ze to za wszesnie na kanapki itp.

No i jak szkraby zaczynaja chodzic to juz na 100% trzeba mniec oczy w d.... nigdy nie przewidzisz co takiemu maluchow przyjdzie na mysl:tak:
Powiedz tesciowej zeby uwazala i pilnowala malucha mozesz chyba jej uwage delikatnie zwrocic ;-)
Pozdrawiam ...

Ide bo nie dojde:-D

Joe Alex - Chyba bedzie jak tata on to tylko miecho by jadl:tak:
Obiad bezmiesny to chyba by nie przeszedl, no chyba ze frytki heheheh
Ale co sie dziwic kawal chlopa z niego, no i ciezko fizycznie pracuje :-)

A ja sobie chcę dzisiaj zaserwować głodówkę oczyszczającą, tylko już mi kiszki marsza grają i jak ja mam wytrzymać do wieczora. Niestety musiałam w tą pogodę wyjść z małą na zakupy i po prostu masakra, małej połamało parasol i wróciłyśmy całe mokre, nie polecam nikomu, ale skoro był mus to mus. Maja teraz bajkę ogląda więc ja skorzystałam z okazji i do was zajrzałam:-):-):-)

reklama
Do góry