reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana
Pogoda dzisiaj okropna, wiatrzycho wieje i do tego pada, to najgorsze co może być, nie wiem czy wyjdę po chleb w taki dzień:tak::tak::tak:
*Iwoneczka* jeśli to ty na tej fotce to muszę przyznać że śliczna z ciebie dziewczyna, a tak wogóle to ile ty masz latek,że tak młodziutko wyglądasz?
Maja nie daje mi pisać więc będę musiała się nią trochę zająć:tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczyny. U nas też wieje jak diabli.

Miałam problem z włączeniem kompa bo mam modem z iPlusa i za choinkę nie chciał mi załapać, chyba przez ten wiatr, ale się udało.:-)

Tak na dobrą sprawę nie wiadomo, co robić. Obiadek za jakiś czas, maluszek śpi, starszy ogląda bajkę, więc przyjdzie mi się zrelaksować:tak::tak::tak:.

Pozdrawiam wszystkie Panie;-)

Witam dziewczyny:-)
Oj zabalowalam wczoraj az glowa znowu bolala jak zwykle przesadzilam !!!
Nakarmilam malego niech sie pobawi i moze jeszcze pojdziemy na mala drzemke we dwoje:tak:
Pozdrawiam:-D

hej maly jeszcze sie sam bawi wiec korzystam a ze pogoda do bani jak nie weim to az sie nic nie chce
wlasnie maly marudzi to sobie dlugo nie posiedze :wściekła/y:
jak przestalo padac to poszlam sie na szybko malowac czesac ubrac i malego szykowac i akurat zaczelo znowu lac... :wściekła/y: i jak sie tu nie wkurzyc a kiedy ja sprawy pozalatwiam :confused: poczekam jak ma przyjdzie z pracy to moze pojedziemy autem jak tesciu przyjedzie tez zpracy bo on pojechal do pracy a samochod jest tylko jeden :wściekła/y:
anaconda - czekalam :-p hihih ;-)
joe alex - ach z tymi kompami :wściekła/y:
aluska - no ja tez bym sobie nie wyobrazala z malym w taka pogode i o takiej porze jechac autobusem wiec dobrze ze m Cie podwiozl :tak:

ide chyba malego usypiac :tak:

nie zauwazylam innych postow :zawstydzona/y: przepraszam ;-)
Joanna - fajnie ze z Gabi juz ok :tak:
Klaudynka - ja az tak bardzo wczoraj nie pobalowalam wypilam tylko 2 karmi ale upojna noc byla :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

Ja sie tymi drinkami tak dorobilam!!! oczywiscie wszystkie na wodzi i co sie dziwic ze teraz nie bardzoe sie czuje:zawstydzona/y:
Jeszcze tesciowa wszoraj kupila malemu cymbalki chyba zeby mnie dzis torturowal !!!! Narazie je schowlam z pola widzenia przespie sie to mu dam:-D
hheheh jaka spryciara jestem co nie???

Zauwazylam wczoraj jak bylismy u tescia ze moj maly wszystko co jest z mieskiem zje tylko nie butle:szok:!!!
Watrobke i ziemniakami wcinal az uszy mu sie trzesly!!!:-D
Tesciu mu zrobil obiadek szybciutko bo widzial ze z butli nic nie bedzie, i tak sobie mysle moze dac sobie spokoj z dawaniem w ciagu dnia butki dac mu tylko jak spi, ile tego mleka powinien jesc jak ma 6 miesiecy? Czy moge to zastapic czyms innym?

Czesc dziewczyny,dziś mój mały dał mi pospać,a miałam wstac wczesniej od niego,by zaczac sie pakowac,nic z tego,ale to co nadrobimy to:-)Dzis obiad w biegu,coś na szybko.Dzis to chyba jedyna wizyta na forum ,:-)wiec jak by co to do jutra dziewczyna zycze miłego dzionka:-)

reklama
dobra maly spi ufff :-D
anita - no to milego pakowania :tak:
klaudynka - wiesz takie dziecko to potrzebuje jeszcze duzo mleka ja Sewkowi mimo tego ze ma 10 miesiecy (jeszcze nie cale bo dopiero 25) to staram sie dawac jak najczesciej rano w poludnie i na wieczor jak idzie spac a tak to je jeszcze kaszki obiadki deserki serki i takie tam...:tak: a wiesz co moze sprobuj dac mleko z kaszka (nie za duzo tej kaszki) moze mu samo mleko nie pasuje :confused: a jakie podajesz :confused: no to prezent dostal a mamusia mu zabrala nonono :-p

Do góry