reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Niestety nie wygralam,nawet trojki.....
Zmykam lulu,bo jestem zla na mojego R. Mam ochote zedrzec z niego skore i posypac sola........;-)

reklama
Witam,u nas nadal pochmurnie,najchetniej nie wstawalabym z lozka.Dobrze ze chociaz Klaudia spi ladnie bo od 20:30 do 4:45 spala jednym ciagiem ,dostala mleczko i poszla dalej spac do 8:30 :-)

witam sie w nie zaciekawym humorze ...
wczoraj musialam zostawic tego malego szczeniaczka gdzies na dworze :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( przeszkadzalo im to ze wchodzil im do stolowego pokoju ze piszczal.... :wściekła/y::angry::no:
wczoraj jak glupia zamiast isc spac czy czuwac nad dzieckiem to chodzilam do pozna - tak nie fajnie bo to cisza nocna aja po domach :baffled: ale liczylo sie dla mnie to zeby te malenstwo znalazlo jakies schronienie i chodzilam tak i pytalam ludzi ktorzy jeszcze byli po tej 22 godz na dwworze czy nie kojarza od kogo jest ten piesek powiedzialam ze jest juz wykapany bo ja to zrobilam ze nawet moglabym oddac zakupione rzeczy dla niego - miski smycze karma ... ale nikt nie okazal cchoc troche skruchy :no::no: juz probowalam zagonic go do jakiejs otwartej bramy ale szedl caly czas przy nodze a jak juz sie stracil i pobieglam zeby go zgubic to wrocil i biegl za mna :szok:... z zalem serca sie z nim rozstalam i to w brutalny sposob ktorego sobie nie wybacze .... zostawilam go przed klatka.... piszczacego :-:)-:)-( jak wchodzilam na gore to dawno nie plakalam tak zostawiajac go tam na pastwe losu wylam jak male dziecko nie szlo mnie uspokoic a jak przyszlam do domu to tesciowa pyta sie mnie co sie stalo a ja z rykiem odpowiadam ze zostawilam pieska na dole........ :-:)-:)-:)-( a ona zaraz zmiana tematu gdzie sa klucze z auta ... juz jej mialam mowic swoje ... bo co mnie to do h... interesuje ja tu tewsknie za pieskiem a ona wyjezdza z tekstem o kluczach ale mnie zagrzala.... dzis musialam sie mamie wyzalic ze piesek zostal na dworze tylko ona mnie rozumie i wspiera......... ja tez to boli i przykro jej ale gdyby nie miala pieska juz jednego to wziela by go bez problemu
ale sie rozpisalam i wyzalilam :-:)-:)-( sorki
nie jestem w stanie na nic odpisywac nawet jesc mi si nie chce... jutro chyba dam rade .....
ach............. biedactwo....ciekawe co teraz robi........:confused:

Witam ;)

patrysiu:-( nie musisz przepraszać. Po to tu jesteśmy by wysłuchać.:tak:Nie zawsze są to jednak dobre wieści.Kurczę, ale ludzie bezduszni są.:-( Gdybyś przyszła do mnie z chęcią bym go przygarneła,:tak: nie wspominając już o moim ojcu, który jest miłosnikiem kundelków.:tak:. Ale zołza z tej twojej teściowej ( przepraszam jeżeli uraziłam):tak:
Domyślam się co przeżywasz, też bym nie przespała nocy wiedząc, że nie mogę komus pomóc:tak:.
A nie ma tam u was jakiegoś schroniska? Napisz może jakieś ogłoszenie i powywieszaj. Może ktos się zgosi po zgubę lub przygarnie sierotkę.

No to rozpoczał się długi weekend a tu cicho- sza:-(
Trudno sama poswiętuję swoją studniówkę.:-(
Ale gdyby jednak ktoś sie pojawił to soczek stawiam.
x014.gif
x014.gif
x014.gif
x014.gif

Hej co tak ciuchutko? My bylismy w centrum handlowym prawie 4 godziny.Vanesske zostawilismy w kaciku zabaw i sie tam wybrykalo dziecko z innymi dziecmi :biggrin2: Kupilam Vanessce buty na zime ale musialam jej chyba z 10 par butow przymierzyc i zadne nie pasowaly! Nie wchodzila jej noga w podbiciu lub nie moglam zasunac suwaka na lydce bo byly takie waskie te buty.Jak oni je robia???? Przeciez moje dziecko ma chude nozki a i tak nie dalo rady ich zalozyc.A co maja powiedziec mamy grubaskow? No ale w koncu jakies jedny wybralismy.Niestety nie z tych najcieplejszych bo te zadne nie pasowaly :-( Ja tez nie dostaje zadnego miesicznika........
Acha i starsznie boli mnieg lowa,a dziewczynki moje spia bez kapieli.Nie wiem chyba na noc juz poszly spac.No nic ze swiniami sie nie bawily :biggrin2:
Patrysia tescowa brak slow,biedna psina.Rozumiem ze mieszkasz u niej ale i tak JA bym nie zostawila pieska.Ja testem zadziorna ;-)

Witam wieczorowo:-):-):-)
My byliśmy na wakacjach tydzień w Hurgadzie w Egipcie, wróciliśmy dopiero wczoraj, było bosko, kurcze raj na ziemi, Maja była przeszczęśliwa, cały dzień w opalaczach, zabawy w piasku i morzu, no po prostu żyć i nie umierać, polecam każdemu!!!
A oto jedna fotka z pozdrowieniami, jak znajdę więcej czasu to wkleję jeszcze inne

reklama
Witam niedzielnie.

Dziś piękny dzień.

Patrysia naprawdę ta twoja teściowa jest bezduszna:no:.

Iwonka super,ze zakup w końcu sie udał,a z tymi butami to faktycznie katastrofa, moja mała ma nogę wysoką na podbiciu i mamy duży problem z kupnem butów dla niej.

Anaconda, ale jesteście fajne babeczki - wszystkie trzy, super,że urlop udany:tak:

Miłej niedzieli.

Do góry