reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
trzymam kciuki żeby była już bezdrzemkowa Moja mnie już też z tym spaniem wkurza Bo sama zasypiac nie chce (np o 12 lub 13) tylko walczy , a potem pada na dywanie o 17 No ale są też takie dni jak dzisiaj: nie spała wcale i teraz szalejeNo my po całym dniu bez drzemki - nie było źle. Maja teraz śpi - co bardzo mi się podoba i zobaczymy jak minie pierwsza noc. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to jutro znowu będzie bez drzemki
anaconda27
styczniówka2006
No to wytrzymała jest ta twoja panna, w tym wieku już wytrzymać cały dzień i jeszcze szaleć
sikoreczka79
ech potrafi, potrafi my już wysiadamy a ona wariactwoNo to wytrzymała jest ta twoja panna, w tym wieku już wytrzymać cały dzień i jeszcze szaleć
anaconda27
styczniówka2006
Ale ona to może przy braciszku tak szaleje?;-)
sikoreczka79
Zasnęla 20 minut temu:-) Gdzie tam przy braciszku, Adrianek chodzi spac codziennie o 21 a czasem nawet wcześniej Ona poprostu potrzebuje mniej snu Pamiętam że Adi w jej wieku o 13,30 brał podusie kocyk i szedł do swojego łóżeczka na drzemkę a potem o 20 już spał a ona to diablica i ma niesamowite pokłady energii
No pewnie,że udanyWitam wszystkie w słoneczną i piękną niedzielę:-)
no bo to bardzo dużżżży rocznik jest;-) I bardzo udany:-)
Dziń Dybry rankiem.
Wpadłam sie witnąći zara lece psiątać.
Dziś na obiad spagetii mam i może jakś zupke zrobie Młodemu bo M pózno chyba wróci...
Alebo mu spagetti odgrzeje.
CiaoDo potema:-)
anaconda27
styczniówka2006
Ja również witam:-):-):-)
Dzisiaj znowu piękny dzień, a my w południe zabieramy się i jedziemy do teściowej
Dzisiaj znowu piękny dzień, a my w południe zabieramy się i jedziemy do teściowej
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
witam o poranku
troche pózno ale musiałam skoczyc do apteki po woreczki teraz łapie siusk juz po kąpieli w rivanolu, a ok 10 jedziemy do szpitala na reszte pobran.
Dziekuje Wam za pomoc musze dzis wsyzstko na wszelki wypadek spakowac zeby m jak cos to miał wszystko gotowe do przywiezienia a
anaconda super ze majeczka sie spisała i powodzenia dzisiaj co by sie udalo bez kolejnej drzemki.
Bodzinka miłego sprzatania( jesli to zajecie moze byc miłe)
sikoreczka79 dzieki za spis, no i chciała bym Ci tez zyczyc aby dzieciczki szybko i spokojnie zasypiały.
troche pózno ale musiałam skoczyc do apteki po woreczki teraz łapie siusk juz po kąpieli w rivanolu, a ok 10 jedziemy do szpitala na reszte pobran.
Dziekuje Wam za pomoc musze dzis wsyzstko na wszelki wypadek spakowac zeby m jak cos to miał wszystko gotowe do przywiezienia a
anaconda super ze majeczka sie spisała i powodzenia dzisiaj co by sie udalo bez kolejnej drzemki.
Bodzinka miłego sprzatania( jesli to zajecie moze byc miłe)
sikoreczka79 dzieki za spis, no i chciała bym Ci tez zyczyc aby dzieciczki szybko i spokojnie zasypiały.
reklama
Podziel się: