reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No my po całym dniu bez drzemki - nie było źle. Maja teraz śpi - co bardzo mi się podoba i zobaczymy jak minie pierwsza noc. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to jutro znowu będzie bez drzemki:tak::tak::tak:
trzymam kciuki żeby była już bezdrzemkowa:tak: Moja mnie już też z tym spaniem wkurza:dry: Bo sama zasypiac nie chce (np o 12 lub 13) tylko walczy , a potem pada na dywanie o 17:baffled::sorry2::baffled: No ale są też takie dni jak dzisiaj: nie spała wcale i teraz szaleje:shocked2::sorry2:

Zasnęla 20 minut temu:-) Gdzie tam przy braciszku, Adrianek chodzi spac codziennie o 21 a czasem nawet wcześniej:tak: Ona poprostu potrzebuje mniej snu:sorry2: Pamiętam że Adi w jej wieku o 13,30 brał podusie kocyk i szedł do swojego łóżeczka na drzemkę a potem o 20 już spał a ona to diablica i ma niesamowite pokłady energii:sorry2:

Witam wszystkie w słoneczną i piękną niedzielę:-)
no bo to bardzo dużżżży rocznik jest;-) I bardzo udany:tak::-)
No pewnie,że udany:-D:-D:-D
Dziń Dybry rankiem.
Wpadłam sie witnąći zara lece psiątać.
Dziś na obiad spagetii mam i może jakś zupke zrobie Młodemu bo M pózno chyba wróci...
Alebo mu spagetti odgrzeje.
Ciao:-DDo potema:-)

witam o poranku
troche pózno ale musiałam skoczyc do apteki po woreczki teraz łapie siusk juz po kąpieli w rivanolu, a ok 10 jedziemy do szpitala na reszte pobran.
Dziekuje Wam za pomoc musze dzis wsyzstko na wszelki wypadek spakowac zeby m jak cos to miał wszystko gotowe do przywiezienia a

anaconda super ze majeczka sie spisała i powodzenia dzisiaj co by sie udalo bez kolejnej drzemki.

Bodzinka miłego sprzatania( jesli to zajecie moze byc miłe)

sikoreczka79 dzieki za spis, no i chciała bym Ci tez zyczyc aby dzieciczki szybko i spokojnie zasypiały.

reklama
Heksa mysmy byli w szpitalu jak Młody miał 3,5 miesiaca...I dokładnie taki spis jak u Iwonki, ja jeszcze materac musiałam mieć swój...
Ale trzymam kciuki żebyście wrócili do domku:tak::tak:

Do góry