reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u nas zaczęło padać a ja wzięłam się za gotowanie obiadu, pranie już wysuszone ale nie zdejmuję go ze sznurków i udaję,że jeszcze nie czas bo prasować mi się nie chce;-);-);-);-);-)

reklama
czekam na wiesci co tam u nefrologa a u nas u Natalki wyniki dobre a u Szyma coli w stęzeniu 18*10do4 jutro jade jeszcze raz powturzyc badanie i w piatek do lekarza załamałam sie nie pomogło leczenie i podawanie dozylnych antybiotyków.....

ja narazie chodze do pracy tak do piatku a w sobote zaczynam, szkołe..... wkoncu cos sie dzieje......

mmmm czekoladka........gdyby nie te nascie kilo do zrzucenia.........

anakonda zdrówka ja lecze gardełko....;-)

Cześć Laseczki !

Znowu dawno tu nie zaglądałam :baffled: ale niestety nie miałam kiedy. Myślę że jak znowu sie wciągne to przesiedze przed komputerem pół dnia a porządki będą musiały poczekać:-D:tak::-D

Widze tu dużo nowych mam, których jeszcze nie znam, witam Was mamusie serdecznie, mam nadzieje że szybko sie zapoznamy:tak:

A więc grono się troche pozmieniało, widzę tu tylko Bodzinkę, Inną i Madźkę, a gdzie reszta? Sikoreczka, Aluśka, Anula, Meg,Winka, Kaśka, gdzie Wy kobitki sie podziewacie? Kogo zapomniałam wymienić przepraszam.

Pozdrawiam Was koffane gorąco

Muszę nadrobić zaległości w czytaniu , niewiem czy za Wami nadąże, pa pa

Hej kobitki.
Ja dziś też zalatana od rana, na nic mi czasu nie starcza. U nas dziś było pochmurno,ale nie padało, dopiero teraz się zaczęło:no:.

Chiara oj jak ja bym chciała,żeby mnie ktoś poprasował,bo mi się nie chce. Wyszlam z założenia,że po upraniu nie prasuję, dopiero jak będzie jakiś ciuch potrzebny do założenia to wtedy uprasuje - zresztą w szafkach i tak rzeczy się pomną:zawstydzona/y:;-).

Heksa no to nieciekawy Szymonek ma wynik tym bardziej,że po lekach:no:. Oby tym razem lekarz przepisał coś co zadziała - trzymam kciuki:tak:

Bodzia witaj w klubie smutasków...mnie też coś nie jest do śmiechu...mam nadzieję,że to tylko wina pogody i wraz z jej poprawą poprawią się nasze nastroje:tak:

Pozdrawiam

-j- prawde napisalas JA Z PANTOFLARZEM BYM NIE WYTRZYMALA NA DLUZSZA METE.lUBIE CZASEM SIE POCZUBIC ZE SWOIM i FAJNE JEST TO ZE MA SWOJE ZDANE:-)

Bodzia Iwona co z Wami:confused:U mnie pada ale smutkow nie odczuwam:sorry2:

Anaconda
zawsze mozesz udawac ze jeszcze mokre:-D

Jestem zalamana ,Vanesska ma miec zrobiona cystografie buuuuuu wiem ze to bedzie koszmarne..........
Heksa ty robilas takie badanie ?

reklama
iwonka2006 nie ja nie miałam takiego badania choc uprzedzano mnie ze jak historia bedzie sie powtarzac to bedzie trzeba wykonac taki kontrast to musze małego polozyc w szpitalu cos tam bedą mu wstrzykiwac( jakis kontrast i przez dobe monitorowac jak ten mocz płynie czy nie ma jakiegos niepotrzebnego ujscie czy czegos podobnego ale nie wiem czy to to o co pytasz.

Bodzinka nie smuc sie ktos musi sie tu usmiechac..... niedługo śnieg spadnie.... u nas juz jest w górach widac.

Do góry