reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się znów deszczowo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz lecę małego do przedszkola odstawić i po bułeczki:tak:
Duży już wkłada buciorki i do szkoły wychodzi, a małż jeszcze śpi.

Życzę miłego dzionka mimo pogody:tak::tak::-)

To chyba tak jak wszędzie, bo u mnie też pada i nawet nie zanosi się na coś innego:-:)-:)-(
Do tego z rana obudził mnie mój małż tak więc już jestem wkur...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ile razy temu baranowi mam mówić,że mnie nie wolno budzić!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja już wróciłam i zajadam przed kompem bułeczki z białym serkiem i popijam kawusią. Małżonek wstał i też zajada, tylko przed swoim kompem:-D:-D:-D, a ja wezmę sie chyba za prasowanko bo już tyle czasu leży i czeka, że zapomniałam jakie mamy ciuchy w domu:confused::sorry2::shocked2:

Witam. u nas też leje:baffled:
co by tu komu: wkurzonym spokoju ducha, szamiącym pyszne śniadanko smacznego i miłego prasowania

ja dopiero rozkrecam dzień bo jakoś pogoda nie nastraja i wolne obroty mam od rana. a dzisiaj i PPD nad głowa i zakupy na ryneczku.

I ja witam,u mnie tez ciemno i ale nie pada w tej chwili.Dziewczynki jeszcze spia a ja wcinam sniadanko ,wieczorem na 19te idziemy do nefrologa z Vanesska.

To i ja się przywitam :)
A w Radomiu jak narazie sucho i nawet ciepło w porównaniu do poprzednich dni:-D.Jakoś dziś z rana mam pełno roboty, ale naszczęście już się obrobiłam.

Anakonda jak ja również nie nawidziłam tych porannych pobudek spowodowanych szamotaniem się z rana mojego mężą z np. kluczami( jakby nie można było zostawić ich na stole i szykować się dalej). Awantura z rana była zawsze nieunikniona. a teraz sama wcześniej wstaję od niego, bo już spać nie mogę;-)

Smacznej kawki życzę i słoneczka na niebie.

Ja mojego już nauczyłam,że trzeba się cicho z rana zachowywać i zazwyczaj tak robi tylko dzisiaj obudził mnie specjalnie żeby się zapytać jaki jest kod pocztowy do Lublina, normalnie chyba go rozszarpie jak wróci z pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A swoją stroną to Radom jest moim miastem rodzinnym:tak::tak::tak:

reklama
Do góry