reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się z rana oczywiście deszczowo wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A miała się pogoda poprawić od środy.
Nawet niechce mi się małego do przedszkola odprowadzać, ale trzeba:tak:
iwona.c28ja jakoś ogarnęłam to prasowanie wczoraj, ale piżam już nie prasowałam.

Ja chcę słońca
sole003.gif

reklama
DOBRYYYYY
Iwonka na pewno wszystko będzie dobrze.Całuje Was i tylkam mocno.
Heksa Ty mnie tu śniegiem nie strasz bo 11 pażdziernika ślub i wesele szwagierki a ja mam pończochy kabaretki i sandałki więc ma byc ciepło i JUŻ!!!
Ja juz PPD odstawiłam, obiad przygotowałam, dziecię oglada "Leniuchowo" a mnie się pyszczek drze......
Uprałam Lolowi kurteczke i dzis siedzimy w domku, zresztą za oknem dyszcz....

Witam porannie:-):-)
Iwonka nie zamartwiaj się na zapas, na pewno wszystko okaże się w porządku
Bodzia ty to ranny ptaszek jesteś, do tej godziny to wszystko zrobić?:szok::szok::szok: Ja to tylko zdążyłam kawę wypić i kompa włączyć;-);-)
U nas też kolejny deszczowy dzień:-:)-:)-(
Zdrówka wszystkim chorowitkom:tak::tak::tak:

Witam i ja
Zaniedbałam pisanie ale już się poprawiam
Heksa, Iwonka zdrówka dla dzieciaczków.
Bodzia wiadomo - kobieta szybka jak rakieta. Kiedy my otwieramy oczy, Bodzinka już PPD ma skończone obiad ugotowany a czasem i zakupki zrobione:-)
Ale dzisiaj i ja się już obrobiłam. PPD obiadek itp. teraz trochę lenia mam, a niedługo na spacerek wybywamyMiłego dzionka

iwonka2006 moja mała miała robioną cystografię. Pani doktor nie wyjaśniła ci na czy to badanie będzie polegało?Otórz kładzie się maluszka rozebranego do połowy na blacie do prześwietlenia. Pielęgniarki wkładaja rureczkę do przewodu moczowego , wlewają płyn, robią prześwietlenie, potem każą dziecku sikać i tez robia prześwietlenie. Nie pozwalaj by ci małą zabrali. Bądz przy niej cały czas.Gdy Julia płakała ja z nią ryczałam.Współczuję twojemu maluszkowi, niezbyt przyjemny to widok i odczucia.Rozmawiaj z mała cały czas, bo jak się nie wysiusia lub wysiusia za wcześnie nim zrobią prześwietlenie , to wtedy zabieg bedzie trzeba powtórzyć.
Powodzonka życzę.mam nadzieję , że wszystko bedzie ok.Trzymam kciuki.

reklama
Do góry