reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Oj, leci czas, leci. Ani się obejrzymy, a będziemy sobie opowiadać wrażenia z przygotowań do ślubu naszych pociech
J aczasem wierzyć nie chcę,że Oliwka to już taki kawał baby jest, a za 2 miesiące będzie mieć 2 latka No bo ja to wiadomo, wieczna 18-stka
J aczasem wierzyć nie chcę,że Oliwka to już taki kawał baby jest, a za 2 miesiące będzie mieć 2 latka No bo ja to wiadomo, wieczna 18-stka
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Oj, leci czas, leci. Ani się obejrzymy, a będziemy sobie opowiadać wrażenia z przygotowań do ślubu naszych pociech
J
Inna wolniej........ w tym tempie to za chwilę zostaniemy teściowymi, babciami, a ja w tych rolach jeszcze się nie widzę;-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
jestem na kacu wiec moze wieczorem cos skrobne
jestem na kacu wiec moze wieczorem cos skrobne
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez nie a swoja droga ciekawe jakimy bedziemy tesciowymiInna wolniej........ w tym tempie to za chwilę zostaniemy teściowymi, babciami, a ja w tych rolach jeszcze się nie widzę;-)
No a faktycznie dopiero co cieszylam sie z pierwszej ciazy a juz Vanesska ma prawie 3 latka:-) A Klaudia moj kawal baby w wieku 3 miesiecy miala wzrost i wage Vanesski jak miala 6 miesiecy kupilam w zeszla zime na wyprzedazy kombinezon sliczny na zime i lipa,jest za maly przez to......no nic trzeba sie rozejrzec za innym
No to witam Kielce ;-) i ciebie Iwonko.c28.
Moja mała też miała też miała robiona cystografię w szpitalu, a to dlatego , że ciągle ( nawet przy braniu antybiotyku) wychodził jej źle mocz.Jest to badanie, które pomoże stwierdzić czy dziecko nie ma przypadkiem jakiś wad wrodzonych .U mojej nic nie wykryli. A jak narazie z układem moczowym wszystko od 2 lat jest ok. Czyżby wyrosła z tego? Pani doktor nefrolog stwierdziła, że mała uczulona jest na detergenty i kazała prać bielizne małej w zwykłym ,szarym mydle.
Dziewczyny mnie też bardzo szybko czas leci do przodu. Nim sie obejrzałam już jestem na półmetku ciąży. A pamiętam jak niedawno dowidzieliśmy się , że jestem w stanie błogosławionym . Co więcej pamietam jakby to było niedawno jak najstarszy potomek pojawił się na świecie, a tu juz szkoła... dziewczyny...
Moja mała też miała też miała robiona cystografię w szpitalu, a to dlatego , że ciągle ( nawet przy braniu antybiotyku) wychodził jej źle mocz.Jest to badanie, które pomoże stwierdzić czy dziecko nie ma przypadkiem jakiś wad wrodzonych .U mojej nic nie wykryli. A jak narazie z układem moczowym wszystko od 2 lat jest ok. Czyżby wyrosła z tego? Pani doktor nefrolog stwierdziła, że mała uczulona jest na detergenty i kazała prać bielizne małej w zwykłym ,szarym mydle.
Dziewczyny mnie też bardzo szybko czas leci do przodu. Nim sie obejrzałam już jestem na półmetku ciąży. A pamiętam jak niedawno dowidzieliśmy się , że jestem w stanie błogosławionym . Co więcej pamietam jakby to było niedawno jak najstarszy potomek pojawił się na świecie, a tu juz szkoła... dziewczyny...
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja wredną;-).... a tak poważnie mam nadzieje,że fajną,ale to się okaże w dalekiej dalekiej przyszłości;-)a swoja droga ciekawe jakimy bedziemy tesciowymi
J cystoretrografia niekoniecznie wykrywa wady wrodzone... mojej Natalce po porodzie nie domknęły sie kanaliki i stąd refluks,ale nie była to wada wrodzona . Tyle,że leczenie trwa często dośc długo ( w przypadku mojej niuni trwało to do 5 roku życia,a wykryli jak miała 3 tygodnie - właściwie cysto zrobili jak miała 1 rok,bo wcześniej nie można,ale od początku to podejrzewali)...przynajmniej mnie tak powiedzieli.
Zaraz będę uiekać do lekarza, bo Kuba w końcu wstał.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Inna wolniej........ w tym tempie to za chwilę zostaniemy teściowymi, babciami, a ja w tych rolach jeszcze się nie widzę;-)
No dobra, trochę się zagalopowałam
Ja też się nie widzę w roli babci (no bo ja jeszcze ćwierćwiecza nie mam), ale do roli teściowej to się przygotowuję Prawda, Bodzinko moja kochana ????;-)
Och tak kochana moja i bedziesz CUDOWNĄ teściową;-);-)No dobra, trochę się zagalopowałam
Ja też się nie widzę w roli babci (no bo ja jeszcze ćwierćwiecza nie mam), ale do roli teściowej to się przygotowuję Prawda, Bodzinko moja kochana ????;-)
reklama
anaconda27
styczniówka2006
A ja w ten deszczowy dzień umyłam jedno okno, ludzie zapewne patrzyli na mnie jak na debila, ale ja musiałam to zrobić bo mnie szlag trafiał jak patrzyłam w tamtą stronę.
Podziel się: