reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj, leci czas, leci. Ani się obejrzymy, a będziemy sobie opowiadać wrażenia z przygotowań do ślubu naszych pociech :-D:laugh2:
J aczasem wierzyć nie chcę,że Oliwka to już taki kawał baby jest, a za 2 miesiące będzie mieć 2 latka :szok: No bo ja to wiadomo, wieczna 18-stka :rofl2:

Inna wolniej........ w tym tempie to za chwilę zostaniemy teściowymi, babciami, a ja w tych rolach jeszcze się nie widzę;-):-p:laugh2::laugh2::rolleyes2:
Ja tez nie :-p a swoja droga ciekawe jakimy bedziemy tesciowymi:confused::-D:-D:-D:-D

No a faktycznie dopiero co cieszylam sie z pierwszej ciazy a juz Vanesska ma prawie 3 latka:-) A Klaudia moj kawal baby w wieku 3 miesiecy miala wzrost i wage Vanesski jak miala 6 miesiecy:szok: kupilam w zeszla zime na wyprzedazy kombinezon sliczny na zime i lipa,jest za maly przez to......no nic trzeba sie rozejrzec za innym:sorry2:

No to witam Kielce ;-) i ciebie Iwonko.c28.
Moja mała też miała też miała robiona cystografię w szpitalu, a to dlatego , że ciągle ( nawet przy braniu antybiotyku) wychodził jej źle mocz.Jest to badanie, które pomoże stwierdzić czy dziecko nie ma przypadkiem jakiś wad wrodzonych .U mojej nic nie wykryli. A jak narazie z układem moczowym wszystko od 2 lat jest ok. Czyżby wyrosła z tego? Pani doktor nefrolog stwierdziła, że mała uczulona jest na detergenty i kazała prać bielizne małej w zwykłym ,szarym mydle.

Dziewczyny mnie też bardzo szybko czas leci do przodu. Nim sie obejrzałam już jestem na półmetku ciąży. A pamiętam jak niedawno dowidzieliśmy się , że jestem w stanie błogosławionym . Co więcej pamietam jakby to było niedawno jak najstarszy potomek pojawił się na świecie, a tu juz szkoła... dziewczyny...

a swoja droga ciekawe jakimy bedziemy tesciowymi:confused::-D:-D:-D:-D
Ja wredną:rofl2::-p;-).... a tak poważnie mam nadzieje,że fajną,ale to się okaże w dalekiej dalekiej przyszłości;-)

J cystoretrografia niekoniecznie wykrywa wady wrodzone... mojej Natalce po porodzie nie domknęły sie kanaliki i stąd refluks,ale nie była to wada wrodzona . Tyle,że leczenie trwa często dośc długo ( w przypadku mojej niuni trwało to do 5 roku życia,a wykryli jak miała 3 tygodnie - właściwie cysto zrobili jak miała 1 rok,bo wcześniej nie można,ale od początku to podejrzewali)...przynajmniej mnie tak powiedzieli.

Zaraz będę uiekać do lekarza, bo Kuba w końcu wstał.

Inna wolniej........ w tym tempie to za chwilę zostaniemy teściowymi, babciami, a ja w tych rolach jeszcze się nie widzę;-):-p:laugh2::laugh2::rolleyes2:

No dobra, trochę się zagalopowałam :-D:laugh2::rofl2:

Ja też się nie widzę w roli babci (no bo ja jeszcze ćwierćwiecza nie mam), ale do roli teściowej to się przygotowuję :-D Prawda, Bodzinko moja kochana ????;-)

reklama
A ja w ten deszczowy dzień umyłam jedno okno, ludzie zapewne patrzyli na mnie jak na debila, ale ja musiałam to zrobić bo mnie szlag trafiał jak patrzyłam w tamtą stronę.

Do góry