reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam u nas w miare :-)Deszcz nie pada a w sumie dosc cieplo,przynajmniej nie wieje i jest dobrze.
Victorek juz dobrze po kontroli jestesmy i w przedszkolu wyladowal w koncu

Witam się i ja.
U nas deszczowo:-:)-:)-(, brrr ochyda.
Nic mi się nie chce, a posprzątać trzeba, bo przez weekend nic nie zrobione:zawstydzona/y:

Miłego dzionka

Witam.
U nas dziś nawet w miarę przyzwoicie na dworze. Dziś idę z dzieciakami do lekarza bo mi się coś zasmarkali.

Inna i jak mała?? Wiesz,że ja o szkarlatynie to w sumie też nic nie wiem:zawstydzona/y:. Zdrówka dla małej:tak:

Witam wszystkie mamy ;)
Chyba się tu zadomowię z wami , bo coś czuję , że szybko do pracy nie wrócę.
Mam na imię Justyna, pochodzę z okolic Radomia. Zdąrzyłam wrócić do pracy a tu znowu szykuje sie dłuższy pobyt domowy.;-)
Hej J - mieszkamy całkiem blisko,bo ja z Kielc jestem;-):-)

Heks juz na czytalam sie w necie o tej bakteri:-(,niestety dopiero w we wtorek do lekarza nefrologa jestem zapisana.Trzeba szybko podjac leczenie. Na razie podaje furalginum 2 x na dobe 1 tab zapisane przez pediatre.Oby nerki okazaly sie zdrowe.

Iwonka u mojej Natalki też zaczął się problem od e-coli i młoda wylądowała w poradni nefrologicznej. Ponieważ bakteria ciągle nawracała to dostała skierowanie na badanie ( jeśli dobrze pamiętam nazwę) cystoretrografia i wyszło,że ma refux układu moczowego. Była długo leczona,ale się udało.
Moja Natalka dostawała na to furagin,ale jak poziom bakterii się zwiększał to antybiotyki Mam nadzieję,że w przypadku Vanesski to jednak jednorazowy incydent - trzymam kciuki.:tak:

Kiedy Bóg stworzył kobietę, był to już jego 6 dzień pracy i w dodatku po godzinach. . . Pojawił się anioł i spytał: - Czemu tyle czasu Ci to zajmuje? Bóg mu odpowiedział: - Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna, ale nie plastikowa, ma 200 ruchomych części wszystkie wymienne, działa na kawie i resztkach jedzenia, ma łono, w którym się mieści 2 dzieci naraz, które znika, kiedy(pojęcia nie mam), ma taki pocałunek, który leczy każda rzecz od startego kolana do złamanego serca. Anioł starał się powstrzymać Boga: - To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do jutra. - Nie mogę - powiedział Bóg. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła, które jest tak bliskim memu sercu. Anioł zbliżył się i dotknął kobiety: - Ale zrobiłeś ją taka miękką? - Ona jest miękka, ale zrobiłem ją także twardą. Nawet nie wiesz ile może znieść lub osiągnąć.... - Będzie myśleć? - Spytał anioł. Bóg odpowiedział: - Nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocjować. Anioł zauważył coś, z bliska i dotknął policzka kobiety. - Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci, że starałeś się dać za wiele rzeczy. - To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan - to jest łza. - A po co są łzy? - Zapytał anioł. Bóg powiedział: - Łza to jest forma, która kobieta wyraża swoją radość, wstyd, rozczarowanie, samotność, ból i dumę. Anioł był pod wrażeniem. - Jesteś geniuszem, pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są zdumiewające. - Kobiety mają sile, która zdumiewa mężczyzn. Maja dzieci, przezwyciężają trudności, dźwigają ciężary, ale obstają przy szczęściu, miłości i radości. Uśmiechają się, kiedy chcą krzyczeć, śpiewają - kiedy chcą płakać, płaczą - kiedy są szczęśliwe i śmieją się - kiedy są zdenerwowane. Walczą o to, w co wierzą, sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzają się na nie jako odpowiedz, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Nie kupią sobie nowych butów, ale swoim dzieciom tak. . . Ida do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo, płaczą - kiedy ich dzieci osiągają sukcesy i cieszą się - kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy. Łamie się im serce - kiedy umiera przyjaciel, cierpią - kiedy tracą członka rodziny, ale są silne, kiedy nie ma skąd wziąć siły - wiedza, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów. Prowadzą, latają, chodzą lub wysyłają ci maile żeby powiedzieć ci, że Ciebie kochają. Serce kobiety jest tym, co powoduje, że świat się kreci. Kobiety robią więcej niż to, że rodzą dzieci. Przynoszą radość i nadzieje, współczucie i ideały. Kobiety maja wiele do powiedzenia i do dania. Tak, serce kobiety jest. . . zadziwiające!

Dostałam na NK...

Bodzia piękne :tak:

Iwonka to czekamy na wieści.

Mój Kuba śpi,a miałam dziś specjalnie iść po Natalkę i prosto ze szkoły do lekarza, bo to niedaleko:baffled:

Ja zaraz lece na targ.
Wiecie juz niedługo bedzie rok jak z wami laseczki klikam:tak::tak::tak:
Alez ten czas gna...
Kuba juz tuz tuż i dwa latka....

reklama
Do góry