Te chłopy to chyba wszystkie takie śpiochy. Mój jeszcze kima na wyrku, ale czemu tu sie dziwić skoro ciężko pracuje cały tydzień.My na nóżkach już od 7:00.Plany na niedzielę? Hmm, wizyta u mojej mamusiz czego małżon niezbyt zadowolony.Ale kto lubi swoich teściów;-). Pozdrawiam mamusie w tą deszczową niedzielę.I życzę słoneczka.
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ello
My mialysmy pobudke o 8:30 wiec nawet sie wyspalam z czym wczoraj polozylam sie po polnocy
-j- musze Ci powiedziec ze moj lubi moja mame.Nawet odnosi sie do niej mamcia
Madzka milej niedzieli mimo iz twoj idzie do pracy. Pewnie szymek zabda o rozrywke i nie pozwoli sie mamie nudzic
Kerry pozazdroscic takich przyjaciol ja tez nie mam psiapsioly ale coz jakos daje rade Smacznego obiadku i milych pogaduchow ze szwagierka
U nas slonko, rosolek nastawiony, Laura sie bawi co bedzie popoludniuChyba pojdziemy na taki maly festy jest niedaleko nasTo bedzie maly spacerek
Milego dzionka Mamuski
My mialysmy pobudke o 8:30 wiec nawet sie wyspalam z czym wczoraj polozylam sie po polnocy
-j- musze Ci powiedziec ze moj lubi moja mame.Nawet odnosi sie do niej mamcia
Madzka milej niedzieli mimo iz twoj idzie do pracy. Pewnie szymek zabda o rozrywke i nie pozwoli sie mamie nudzic
Kerry pozazdroscic takich przyjaciol ja tez nie mam psiapsioly ale coz jakos daje rade Smacznego obiadku i milych pogaduchow ze szwagierka
U nas slonko, rosolek nastawiony, Laura sie bawi co bedzie popoludniuChyba pojdziemy na taki maly festy jest niedaleko nasTo bedzie maly spacerek
Milego dzionka Mamuski
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.A my dzis chyba w domku.obiad zrobilam wcxoraj(rosol) i salatke jarzynowa nawet mi sie chcialo wiec dzis nic nie robie.Moze skocze na zakupy.....pogoda do niczego.Kaludia poszla spacna drzemke bo wstala o 7ej.Starsza w swoim pokoju cos tam balagani a malzon chory czyli tragedia w domu ;-)
anaconda27
styczniówka2006
My jak na razie siedzimy u teściowej ale wczesnym popołudniem wracamy do domu
Może zajedziemy do jakiegoś marketu kupić coś dobrego
Może zajedziemy do jakiegoś marketu kupić coś dobrego
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziendobry niedzielnie :-) U nas maly na antybiotyku bo ma zapalenie ucha :-( Ale juz mu troche lepiej po podaniu leku.Na zewnatrz zrobilo sie ladnie a my w domu musimy siedziec
anka26_x_07
No to jestesmy po obiadku Laura spi a ja mam czas na kawke i buszowanie w necie
anka26_x_07
Vici mam nadzioeje zse to cholerstwo szybko minie.Kumpeli mala miala to straszne plakala.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U nas na szczescie szybka reakcja i zapalenie nie jest mocna wiec powinno szybko przejsc,teraz nawet zaczol sie bawic wiec chyba jest lepiej i znow goraczka sama sobie poszla.
anka26_x_07
Fajnie ze juz lepiej:-) Zabawa to dobra oznaka
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Też słyszałam,że zapalenie ucha jest bardzo bolesne, na szczęście moja mała jak na razie się bez tego obyła
A moja Maja śpi od godz.15 i nawet nie myśli wstać
Coś mi się zdaje,że do północy będzie szaleć, chyba pójdę i ją obudzę
A moja Maja śpi od godz.15 i nawet nie myśli wstać
Coś mi się zdaje,że do północy będzie szaleć, chyba pójdę i ją obudzę
Podziel się: