reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Te chłopy to chyba wszystkie takie śpiochy. Mój jeszcze kima na wyrku, ale czemu tu sie dziwić skoro ciężko pracuje cały tydzień.My na nóżkach już od 7:00.Plany na niedzielę? Hmm, wizyta u mojej mamusi:tak:z czego małżon niezbyt zadowolony.Ale kto lubi swoich teściów;-). Pozdrawiam mamusie w tą deszczową niedzielę.I życzę słoneczka.

reklama
ello

My mialysmy pobudke o 8:30 wiec nawet sie wyspalam z czym wczoraj polozylam sie po polnocy:rofl2:

-j-
musze Ci powiedziec ze moj lubi moja mame.Nawet odnosi sie do niej mamcia:-D

Madzka milej niedzieli mimo iz twoj idzie do pracy. Pewnie szymek zabda o rozrywke i nie pozwoli sie mamie nudzic :)

Kerry pozazdroscic takich przyjaciol ja tez nie mam psiapsioly ale coz jakos daje rade :)Smacznego obiadku i milych pogaduchow ze szwagierka:rofl2:

U nas slonko, rosolek nastawiony, Laura sie bawi co bedzie popoludniu:confused:Chyba pojdziemy na taki maly festy jest niedaleko nas:sorry2:To bedzie maly spacerek:tak:

Milego dzionka Mamuski

Witam.A my dzis chyba w domku.obiad zrobilam wcxoraj(rosol) i salatke jarzynowa nawet mi sie chcialo wiec dzis nic nie robie.Moze skocze na zakupy.....pogoda do niczego.Kaludia poszla spacna drzemke bo wstala o 7ej.Starsza w swoim pokoju cos tam balagani a malzon chory czyli tragedia w domu ;-)

Dziendobry niedzielnie :-) U nas maly na antybiotyku bo ma zapalenie ucha :-( Ale juz mu troche lepiej po podaniu leku.Na zewnatrz zrobilo sie ladnie a my w domu musimy siedziec

U nas na szczescie szybka reakcja i zapalenie nie jest mocna wiec powinno szybko przejsc,teraz nawet zaczol sie bawic wiec chyba jest lepiej i znow goraczka sama sobie poszla.

reklama
Też słyszałam,że zapalenie ucha jest bardzo bolesne, na szczęście moja mała jak na razie się bez tego obyła
A moja Maja śpi od godz.15 i nawet nie myśli wstać:szok::szok:
Coś mi się zdaje,że do północy będzie szaleć, chyba pójdę i ją obudzę:tak::tak::tak:

Do góry