reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Te chłopy to chyba wszystkie takie śpiochy. Mój jeszcze kima na wyrku, ale czemu tu sie dziwić skoro ciężko pracuje cały tydzień.My na nóżkach już od 7:00.Plany na niedzielę? Hmm, wizyta u mojej mamusi:tak:z czego małżon niezbyt zadowolony.Ale kto lubi swoich teściów;-). Pozdrawiam mamusie w tą deszczową niedzielę.I życzę słoneczka.

reklama
ello

My mialysmy pobudke o 8:30 wiec nawet sie wyspalam z czym wczoraj polozylam sie po polnocy:rofl2:

-j-
musze Ci powiedziec ze moj lubi moja mame.Nawet odnosi sie do niej mamcia:-D

Madzka milej niedzieli mimo iz twoj idzie do pracy. Pewnie szymek zabda o rozrywke i nie pozwoli sie mamie nudzic :)

Kerry pozazdroscic takich przyjaciol ja tez nie mam psiapsioly ale coz jakos daje rade :)Smacznego obiadku i milych pogaduchow ze szwagierka:rofl2:

U nas slonko, rosolek nastawiony, Laura sie bawi co bedzie popoludniu:confused:Chyba pojdziemy na taki maly festy jest niedaleko nas:sorry2:To bedzie maly spacerek:tak:

Milego dzionka Mamuski

Witam.A my dzis chyba w domku.obiad zrobilam wcxoraj(rosol) i salatke jarzynowa nawet mi sie chcialo wiec dzis nic nie robie.Moze skocze na zakupy.....pogoda do niczego.Kaludia poszla spacna drzemke bo wstala o 7ej.Starsza w swoim pokoju cos tam balagani a malzon chory czyli tragedia w domu ;-)

Dziendobry niedzielnie :-) U nas maly na antybiotyku bo ma zapalenie ucha :-( Ale juz mu troche lepiej po podaniu leku.Na zewnatrz zrobilo sie ladnie a my w domu musimy siedziec

U nas na szczescie szybka reakcja i zapalenie nie jest mocna wiec powinno szybko przejsc,teraz nawet zaczol sie bawic wiec chyba jest lepiej i znow goraczka sama sobie poszla.

reklama
Też słyszałam,że zapalenie ucha jest bardzo bolesne, na szczęście moja mała jak na razie się bez tego obyła
A moja Maja śpi od godz.15 i nawet nie myśli wstać:szok::szok:
Coś mi się zdaje,że do północy będzie szaleć, chyba pójdę i ją obudzę:tak::tak::tak:

Do góry