reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo domowki:tak:
Dziekujemy wszystkim za zyczenia i kciuki.Juz wszystko wraca do normy;-)Amelka śmiga i rozrabia jak stara:-D.U mnie nadal najazd hunów(czytaj -tescie:-D)no ale juz jutro jadą.A i sie stesknilam.Czytalam trzy po trzy i czasu ciagle brak:zawstydzona/y:
Okzane-dzieki za info.Poprobuje.A ja tu Sewie gitare zawracalam he;-)
Iwona-Ja wspolczuje my od lutego walczymy z infekcjadrog moczowych.Slyszalam ze dopuki sie nie rozwina narzady rodne to takie stany zapalne czesto sie odnawiaja.No i pieluszki tez w leczeniu nie pomagają(u nas np.)A zapytam ktora krolewna ma infekcje starsza czy mlodsza?bo nie doczytalam,przepraszam:zawstydzona/y:

I witam gorąco mamusie ktorych jeszcze nie znam:tak:

reklama
U mnie ziąb jak diabli, normalnie z domu wyjść się nie chce, a do tego Maja nie ma butów i prawie wszystkie cieplejsze ubranka za małe, trzeba porządnie ją zaopatrzyć w nową garderobę. A i jeszcze jedno! Kupiliśmy małej fotelik 9-18kg i tam pisało że to przeważnie tak do 4 lat, a u nas klapa. Maja nie da już się zapiąć w pasy bo są dla niej za krótkie! Więc jeszcze trzeba pojeździć za fotelikiem, a jak tu jeździć skoro tak zimno:szok::szok::szok:
Teraz mój promyczek śpi a ja wreszcie muszę zacząć sprzątać wszystkie szafy i powyrzucać co jest zbędne

Anaconda[/B] wiesz zapamiętałam Ciebie ale nie twój nick tylko to że w podpisie masz taką śliczną córę z uroczymi kucykami i pięknymi oczkami. No i znów się pojawiłaś.:-):-):-)

Dzięki za komplementa dla mojej córci, muszę któregoś dnia usiąść i zrobić jakieś nowe foteczki w podpisiku:tak::tak::-):-)

elmaluszek infekcje ma moja starsza corcia :-( dzis sie ptwierdzilo ale czekam jeszcze na wyniku posiewu.U nas prawdopodobnie przyczyna bylo przetrzymywanie moczu przez Vanesske jak byla w przedszkolu,bo na kibelek boi sie zalatwiac:sorry2: i teraz z tego co wiem to tym bardziej nie powinna przetrzymywac moczu wiec chyba zaczne jej znow i w dzien zakladac pieluchy:-(ech nie w odpowiednim czasie te przedszkole nam sie trafilo.

Iwonka2006 spróbuj dawać jej sok z żurawiny - oczyszcza drogi moczowe, jak ja byłam w ciąży przytrafiło mi się to i tak mi doleciła gin., mówiła też że jakby małe dziecko kiedyś miało to poleca z czystym sercem

O soku z żurawinki ja tez słyszałam że bardzo dobry :)

Co do zimnicy nic nie piszcie - ja normalnie marznę!!! Olka jak rusek ubrana a Miłosz z kolei dziś wymiotował , od rana go brzuch bolał, poszedł do przedszkola i jak wrocił to paw. No ale teraz jest dobrze, nie ma gorączki itp tylko mu zimno mimo iz pale w piecu, jakies osłabienie czy cuś.

Rozumiem, że pewnie na forach pojawia się sporo trolli. Ale każdą osobę od razu o trollowanie posądzać? Na babyboom pisałam na wątku mam z Bielska-Białeju, zalogowałam się w lutym i wtedy mój Kamil miał faktycznie 4 miesięce. Jeżeli przeglącie pisane przeze mnie posty to proszę o spojrzenie na datę tychże postów.

Jestem normalną osobą, po prostu chciałam się przyłączyć do rozmowy.
WYBACZ!!!!!!
Jejku nawet nie wiesz jak mi przykro:-:)-:)-(
To for YOU
k120.gif

I jeszcze raz PRZEPRASZAM!!!!!!

Bodzinka nie gniewam się :) Mam nadzieję, że czasem będę mogła na ten wątek zajrzeć? Dość dużo piszecie, więc nie wiem czy regularnie dam radę, bo czasem ciężko mi się wyrobić ze wszystkim, mimo, że w domku jestem. Może jakoś mało zorganizowana jestem :)

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

reklama
Bodzinka nie gniewam się :) Mam nadzieję, że czasem będę mogła na ten wątek zajrzeć? Dość dużo piszecie, więc nie wiem czy regularnie dam radę, bo czasem ciężko mi się wyrobić ze wszystkim, mimo, że w domku jestem. Może jakoś mało zorganizowana jestem :)

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Zapraszamy:-D:-D:-D

Do góry