reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo domowki:tak:
Dziekujemy wszystkim za zyczenia i kciuki.Juz wszystko wraca do normy;-)Amelka śmiga i rozrabia jak stara:-D.U mnie nadal najazd hunów(czytaj -tescie:-D)no ale juz jutro jadą.A i sie stesknilam.Czytalam trzy po trzy i czasu ciagle brak:zawstydzona/y:
Okzane-dzieki za info.Poprobuje.A ja tu Sewie gitare zawracalam he;-)
Iwona-Ja wspolczuje my od lutego walczymy z infekcjadrog moczowych.Slyszalam ze dopuki sie nie rozwina narzady rodne to takie stany zapalne czesto sie odnawiaja.No i pieluszki tez w leczeniu nie pomagają(u nas np.)A zapytam ktora krolewna ma infekcje starsza czy mlodsza?bo nie doczytalam,przepraszam:zawstydzona/y:

I witam gorąco mamusie ktorych jeszcze nie znam:tak:

reklama
U mnie ziąb jak diabli, normalnie z domu wyjść się nie chce, a do tego Maja nie ma butów i prawie wszystkie cieplejsze ubranka za małe, trzeba porządnie ją zaopatrzyć w nową garderobę. A i jeszcze jedno! Kupiliśmy małej fotelik 9-18kg i tam pisało że to przeważnie tak do 4 lat, a u nas klapa. Maja nie da już się zapiąć w pasy bo są dla niej za krótkie! Więc jeszcze trzeba pojeździć za fotelikiem, a jak tu jeździć skoro tak zimno:szok::szok::szok:
Teraz mój promyczek śpi a ja wreszcie muszę zacząć sprzątać wszystkie szafy i powyrzucać co jest zbędne

Anaconda[/B] wiesz zapamiętałam Ciebie ale nie twój nick tylko to że w podpisie masz taką śliczną córę z uroczymi kucykami i pięknymi oczkami. No i znów się pojawiłaś.:-):-):-)

Dzięki za komplementa dla mojej córci, muszę któregoś dnia usiąść i zrobić jakieś nowe foteczki w podpisiku:tak::tak::-):-)

elmaluszek infekcje ma moja starsza corcia :-( dzis sie ptwierdzilo ale czekam jeszcze na wyniku posiewu.U nas prawdopodobnie przyczyna bylo przetrzymywanie moczu przez Vanesske jak byla w przedszkolu,bo na kibelek boi sie zalatwiac:sorry2: i teraz z tego co wiem to tym bardziej nie powinna przetrzymywac moczu wiec chyba zaczne jej znow i w dzien zakladac pieluchy:-(ech nie w odpowiednim czasie te przedszkole nam sie trafilo.

Iwonka2006 spróbuj dawać jej sok z żurawiny - oczyszcza drogi moczowe, jak ja byłam w ciąży przytrafiło mi się to i tak mi doleciła gin., mówiła też że jakby małe dziecko kiedyś miało to poleca z czystym sercem

O soku z żurawinki ja tez słyszałam że bardzo dobry :)

Co do zimnicy nic nie piszcie - ja normalnie marznę!!! Olka jak rusek ubrana a Miłosz z kolei dziś wymiotował , od rana go brzuch bolał, poszedł do przedszkola i jak wrocił to paw. No ale teraz jest dobrze, nie ma gorączki itp tylko mu zimno mimo iz pale w piecu, jakies osłabienie czy cuś.

Rozumiem, że pewnie na forach pojawia się sporo trolli. Ale każdą osobę od razu o trollowanie posądzać? Na babyboom pisałam na wątku mam z Bielska-Białeju, zalogowałam się w lutym i wtedy mój Kamil miał faktycznie 4 miesięce. Jeżeli przeglącie pisane przeze mnie posty to proszę o spojrzenie na datę tychże postów.

Jestem normalną osobą, po prostu chciałam się przyłączyć do rozmowy.
WYBACZ!!!!!!
Jejku nawet nie wiesz jak mi przykro:-:)-:)-(
To for YOU
k120.gif

I jeszcze raz PRZEPRASZAM!!!!!!

Bodzinka nie gniewam się :) Mam nadzieję, że czasem będę mogła na ten wątek zajrzeć? Dość dużo piszecie, więc nie wiem czy regularnie dam radę, bo czasem ciężko mi się wyrobić ze wszystkim, mimo, że w domku jestem. Może jakoś mało zorganizowana jestem :)

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

reklama
Bodzinka nie gniewam się :) Mam nadzieję, że czasem będę mogła na ten wątek zajrzeć? Dość dużo piszecie, więc nie wiem czy regularnie dam radę, bo czasem ciężko mi się wyrobić ze wszystkim, mimo, że w domku jestem. Może jakoś mało zorganizowana jestem :)

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Zapraszamy:-D:-D:-D

Do góry