reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwonka tak na mój łeb to chyba najłatwiej jest wyciać jakis fragment, powiekszyc do tych rozmiarów co chcesz, lekko rozmyc i potem wkleić mniejszą fotkę. Ja mam PAINT SHOP PRO PHOTO i napewno takie cos można w tym programie zrobić.

Powodzenia!!!! Ja juz sprzedałam ubrania ciążowe, jedną pakę ubranek, teraz przygotowywuję drugą. nie warto sprzedawać pojedyńczo, lepiej hurtem.. Laktator chyba tez juz sprzedam.

reklama
Iwonka w kwestii zdjęć nie pomogę, bo ze mnie laik niestety jeśli chodzi o tego typu komputerowe sprawy:)

Sama wiele razy chciałam coś wystawić na Allegro, ale niestety zawsze miałam problem z wklejaniem zdjęć. A takie aukcje z pięknymi foto cieszą się dużo większym zainteresowaniem.

Powodzenia w sprzedawaniu.

Agatka!!!!!!!!
Oj stęskniłysmy się za Tobą.Super, że Igorek ładnie chodzi do przedszkola:tak::tak:

Joł laski:tak::-):-):-):-)

Agatkaaaaaaaaaaaaaaaaa boshe ile to już postów:confused::confused:Gratki dla Igorka przedszkolaka a Ciebie mocno przytulam bo się stęskniłam. Jak tam robota:confused:

Heksa ale ten Twój synek maleńki ma śliczne imiono:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

U nas niedziela jak kazdy inny dzień dzisiaj bo męz w pracy więc my harmonogram tygodniowy uskuteczniamy z Szymkiem. Narazie śpiocha a potem na spacer. Może tylko uda mi się dzisiaj z ksiązką przycupnąc na kanpaie zamiast znowyu coś sprzątać;-):-p

Miłej niedzieli

Dzień doberek!
O widzę że się tu gwarno robi:-D
Agatko fantastycznie że synio do przedszkola lubi chodzic. Masz troszkę odpoczynku od niego;-)
Co do Anacondy to ona do pracy do tych Włoch wyjechała. Sama nie wiedziała kiedy i czy powróci:-(
Buziam was moooocno i do potema:-)

Jestescie kochane ze mnie jeszcze pamietacie,az mi lezka poleciala jak zobaczyłąm wasze przywitanie:-D
Madźka pytasz jak tam praca zmieniłam stanowisko i teraz zajmuje sie marketingiem :happy: Jesli chodzi o skelp internetowy to wystawilismy go na sprzedaz bo juz nikt nie ma czasu go obslugiwac, a nie ma co lapac sie wszytkiego bo wtedy nic nie wychodzi.

Zaraz zmykam po malego do przedszkola.

Zamarzam dzisiaj normalnie niby lato jeszcze a taka pizgawica ze szkoda gadac bleeee

Wiecie, że jak jest tak zimno to ja bym ciągle jadła:szok:, mogłabym buzi nie zamykać:tak::tak::tak:. U mnie dziś lodówka nan stop na tapecie, oj niech zrobi się jeszcze ciepło, bo to jedzenie źle wróży mojej sylwetce hihi:-D

Agata witaj my się jeszcze nie znamy. Sorki że pytam ale co miliście w sprzedaży w tym sklepie internetowym? Ja szukam jakiegoś pomysłu na pracę w domu...

Witam poprzedszkolnie :-)Maly odsypia teraz bo wczoraj zasnal przed 24 :szok: a sam za to wstal o 7 :-) Niestety skonczylo sie na siedzeniu na korytarzu ponad 3 godzinki ale jakos pod koniec juz do domu nie chcial.Jutro postaram sie wyjsc zobaczymy czy sie uda i czy nie beda dzwonic za mna.

Witam nowa mamusie.widze male zamieszanie ale i przeprosiny :yes:Och trzeba uwazniej czytac ;-)

vici czytam i strach mnie nachodzi jak to z moją Natalką bedzie.....

Co do spania mała od dwuch dni budzi sie razem z Szymkiem o 6 rano on na karmionko ona na zmiane łuzia do spania dzisiaj wygoniła męza:-);-) całe szczescie ze własnie wstawal do pracy bo pewnie by jej sie to nie udało tak lekko....:-D

reklama
Do góry