reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwonka tak na mój łeb to chyba najłatwiej jest wyciać jakis fragment, powiekszyc do tych rozmiarów co chcesz, lekko rozmyc i potem wkleić mniejszą fotkę. Ja mam PAINT SHOP PRO PHOTO i napewno takie cos można w tym programie zrobić.

Powodzenia!!!! Ja juz sprzedałam ubrania ciążowe, jedną pakę ubranek, teraz przygotowywuję drugą. nie warto sprzedawać pojedyńczo, lepiej hurtem.. Laktator chyba tez juz sprzedam.

reklama
Iwonka w kwestii zdjęć nie pomogę, bo ze mnie laik niestety jeśli chodzi o tego typu komputerowe sprawy:)

Sama wiele razy chciałam coś wystawić na Allegro, ale niestety zawsze miałam problem z wklejaniem zdjęć. A takie aukcje z pięknymi foto cieszą się dużo większym zainteresowaniem.

Powodzenia w sprzedawaniu.

Agatka!!!!!!!!
Oj stęskniłysmy się za Tobą.Super, że Igorek ładnie chodzi do przedszkola:tak::tak:

Joł laski:tak::-):-):-):-)

Agatkaaaaaaaaaaaaaaaaa boshe ile to już postów:confused::confused:Gratki dla Igorka przedszkolaka a Ciebie mocno przytulam bo się stęskniłam. Jak tam robota:confused:

Heksa ale ten Twój synek maleńki ma śliczne imiono:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

U nas niedziela jak kazdy inny dzień dzisiaj bo męz w pracy więc my harmonogram tygodniowy uskuteczniamy z Szymkiem. Narazie śpiocha a potem na spacer. Może tylko uda mi się dzisiaj z ksiązką przycupnąc na kanpaie zamiast znowyu coś sprzątać;-):-p

Miłej niedzieli

Dzień doberek!
O widzę że się tu gwarno robi:-D
Agatko fantastycznie że synio do przedszkola lubi chodzic. Masz troszkę odpoczynku od niego;-)
Co do Anacondy to ona do pracy do tych Włoch wyjechała. Sama nie wiedziała kiedy i czy powróci:-(
Buziam was moooocno i do potema:-)

Jestescie kochane ze mnie jeszcze pamietacie,az mi lezka poleciala jak zobaczyłąm wasze przywitanie:-D
Madźka pytasz jak tam praca zmieniłam stanowisko i teraz zajmuje sie marketingiem :happy: Jesli chodzi o skelp internetowy to wystawilismy go na sprzedaz bo juz nikt nie ma czasu go obslugiwac, a nie ma co lapac sie wszytkiego bo wtedy nic nie wychodzi.

Zaraz zmykam po malego do przedszkola.

Zamarzam dzisiaj normalnie niby lato jeszcze a taka pizgawica ze szkoda gadac bleeee

Wiecie, że jak jest tak zimno to ja bym ciągle jadła:szok:, mogłabym buzi nie zamykać:tak::tak::tak:. U mnie dziś lodówka nan stop na tapecie, oj niech zrobi się jeszcze ciepło, bo to jedzenie źle wróży mojej sylwetce hihi:-D

Agata witaj my się jeszcze nie znamy. Sorki że pytam ale co miliście w sprzedaży w tym sklepie internetowym? Ja szukam jakiegoś pomysłu na pracę w domu...

Witam poprzedszkolnie :-)Maly odsypia teraz bo wczoraj zasnal przed 24 :szok: a sam za to wstal o 7 :-) Niestety skonczylo sie na siedzeniu na korytarzu ponad 3 godzinki ale jakos pod koniec juz do domu nie chcial.Jutro postaram sie wyjsc zobaczymy czy sie uda i czy nie beda dzwonic za mna.

Witam nowa mamusie.widze male zamieszanie ale i przeprosiny :yes:Och trzeba uwazniej czytac ;-)

vici czytam i strach mnie nachodzi jak to z moją Natalką bedzie.....

Co do spania mała od dwuch dni budzi sie razem z Szymkiem o 6 rano on na karmionko ona na zmiane łuzia do spania dzisiaj wygoniła męza:-);-) całe szczescie ze własnie wstawal do pracy bo pewnie by jej sie to nie udało tak lekko....:-D

reklama
Do góry