reklama
Madzikowi gratki na ząbisko
Iwonka u nas też plucha-ch-cha:--(
Emaluszek zdróweczka dla Maleńkiej Amelci:-)
Bodzia ja dzisiaj ca ły dzień przed kompem i nic mi się nie kce. i ciekawe czy mi się zachcemoże i bym coś porobiła ale tyle rzeczy jeszcze do poczytania mamdeskę rozkładam. słac ciuchy jakby która miałą;-)
Iwonka u nas też plucha-ch-cha:--(
Emaluszek zdróweczka dla Maleńkiej Amelci:-)
Bodzia ja dzisiaj ca ły dzień przed kompem i nic mi się nie kce. i ciekawe czy mi się zachcemoże i bym coś porobiła ale tyle rzeczy jeszcze do poczytania mamdeskę rozkładam. słac ciuchy jakby która miałą;-)
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Witam bardzo dawno mnie tu nie było...... i widze ze i dziewczyne sie tez ozmieniały ale wracam do Was spowrotem. bo fakt pracowałam a teraz urodziłam drugą dzidzie Szymka 10-06-2008 i wracam spowrotem do was jesli mnie przyjmiecie do ponownie utknełam w domu i jak to mói mą zajełam sie "robieniem nic" czy "nic nierobieniem" jak zwał tak zwał ale chodzi o to samo/
wiec witam serdecznie.
wiec witam serdecznie.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Dziekuje bardzo no tak byłam , zniknelam i wróciłam jak syn marnotrawny
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Raczej jak córka marnotrawna ;-). Mam nadzieję, że będziesz do Nas często zaglądać :-).Dziekuje bardzo no tak byłam , zniknelam i wróciłam jak syn marnotrawny
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam,ja co rusz i was podczytuje bo mnie ciagnie wciaz do tego wateczku...;-) Zreszta wiekszosc moich postow na stukalam wlasnie tu :-)
Czyzby znow ktos sie pogubil w zeznaniach....;-)
Bodzinka widze ze starasz sie o drugie dziecko,trzymam kciuki za szybkie za fasolkowanie :-) A co chcieli byscie teraz miec?
Pozdro.
Czyzby znow ktos sie pogubil w zeznaniach....;-)
Bodzinka widze ze starasz sie o drugie dziecko,trzymam kciuki za szybkie za fasolkowanie :-) A co chcieli byscie teraz miec?
Pozdro.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam wszystkie córki marnotrawne
Ja odstawiłam dziś PPD i teraz robię nic Czekam na małża ale ani go widu ani słychu Nawet nie raczy zadzwonic kiedy powraca
Iwonka2006 twoje córeczki coraz bardziej do siebie podobne :-)
Ja odstawiłam dziś PPD i teraz robię nic Czekam na małża ale ani go widu ani słychu Nawet nie raczy zadzwonic kiedy powraca
Iwonka2006 twoje córeczki coraz bardziej do siebie podobne :-)
reklama
Witam Iwonka i Heksa
Sikoreczka gratki za ząbka
elmaluszek To ja pisałam o korze dębowej. Ma właściwości bakteriobójcze. Kupisz w kazdej aptece lub sklepie zielarskim. Parzy się i można podmywać dziewczynki naparem (zimnym oczywiście) lub w przypadku maluszków polewa sie gazik i przykłada do krocza. Po czym zakłada sie pieluchę. Mozna trzymać do następnej zmiany pieluszki, ale ja po 20 minutach wyjmowałam i czasem nowy wkładałam.. Tulaski i zdrówka```
Sikoreczka gratki za ząbka
elmaluszek To ja pisałam o korze dębowej. Ma właściwości bakteriobójcze. Kupisz w kazdej aptece lub sklepie zielarskim. Parzy się i można podmywać dziewczynki naparem (zimnym oczywiście) lub w przypadku maluszków polewa sie gazik i przykłada do krocza. Po czym zakłada sie pieluchę. Mozna trzymać do następnej zmiany pieluszki, ale ja po 20 minutach wyjmowałam i czasem nowy wkładałam.. Tulaski i zdrówka```
Podziel się: