reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madzikowi gratki na ząbisko:tak::tak:
Iwonka u nas też plucha-ch-cha:-:)-(
Emaluszek zdróweczka dla Maleńkiej Amelci:-)
Bodzia ja dzisiaj ca ły dzień przed kompem i nic mi się nie kce. i ciekawe czy mi się zachce:confused::-pmoże i bym coś porobiła ale tyle rzeczy jeszcze do poczytania mam:-pdeskę rozkładam. słac ciuchy jakby która miałą:tak:;-)

Witam bardzo dawno mnie tu nie było...... i widze ze i dziewczyne sie tez ozmieniały ale wracam do Was spowrotem. bo fakt pracowałam a teraz urodziłam drugą dzidzie Szymka 10-06-2008 i wracam spowrotem do was jesli mnie przyjmiecie do ponownie utknełam w domu i jak to mói mą zajełam sie "robieniem nic" czy "nic nierobieniem" jak zwał tak zwał ale chodzi o to samo/
wiec witam serdecznie.

Witaj heksa z powrotem wśród domowych mam :tak:.
Miło Cię poznać, bo ja "domowa" już od jakiegoś czasu :-).
Gratuluję kolejnej pociechy :tak::-).

Witam,ja co rusz i was podczytuje bo mnie ciagnie wciaz do tego wateczku...;-) Zreszta wiekszosc moich postow na stukalam wlasnie tu :-)
Czyzby znow ktos sie pogubil w zeznaniach....;-)

Bodzinka widze ze starasz sie o drugie dziecko,trzymam kciuki za szybkie za fasolkowanie :-) A co chcieli byscie teraz miec?

Pozdro.

Witam wszystkie córki marnotrawne:-D
Ja odstawiłam dziś PPD i teraz robię nic:-p Czekam na małża ale ani go widu ani słychu:dry: Nawet nie raczy zadzwonic kiedy powraca:wściekła/y:
Iwonka2006 twoje córeczki coraz bardziej do siebie podobne :tak::-)

witaj Heksa:tak::-):-) my się jeszcze nie znamy

Iwonka Ciebie to dawno nie było:szok::szok:a laseczki jak rosną:szok::-D:-Di nowe suwaczki i awatarek:tak:;-)

Ja dzisiaj w domu i mnie roznosi . odzwyczaiłam się od weekendów w domu:dry:

reklama
Witam Iwonka i Heksa
Sikoreczka
gratki za ząbka
elmaluszek To ja pisałam o korze dębowej. Ma właściwości bakteriobójcze. Kupisz w kazdej aptece lub sklepie zielarskim. Parzy się i można podmywać dziewczynki naparem (zimnym oczywiście) lub w przypadku maluszków polewa sie gazik i przykłada do krocza. Po czym zakłada sie pieluchę. Mozna trzymać do następnej zmiany pieluszki, ale ja po 20 minutach wyjmowałam i czasem nowy wkładałam.. Tulaski i zdrówka```

Do góry