reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,ja juz po kawce i bylismy na spacerku z Rozii.Od kilku dni malemu na spacery nie zakladam pampka ale mam ciuchy na zmiane i.....narazie nie byly potrzebne.Wola pieknie siusiu i robi bez problemu:yes:Tyle,ze trzeba sie zastanawiac gdzie chodzic aby byla trawka :-D

Dzien dobry wszystkim :-D
U nas dobrze! Adrianek przedszkoluje, Madzia troszkę lepsza, bo jej wreszcie zębol wylazł. Drugi już w kolejce ale mam nadzieję że się chwilowo wstrzyma:baffled:
Pogoda jesienna, ale dośc przyjemna. Zapowiadali deszczowanie cały dzień a tu słoneczko:-) Mam nadzieję że się utrzyma co by Beboki wybiegane na placu zabaw były a nie marudziły całymi dniami:sorry2:
Idę zupkę gotowac! Do potema:tak:

Witam kobietki.
U nas też za oknem nie za ciekawie..rano było nawet spoko,a teraz sie zachmurzyło strasznie.
Vici też doszłam do wniosku,że narazie młodemu zabiorę smoka na dzień,a do snu bede dawała.;-)
Sikoreczka gratuluję Madzi ząbka:tak: ( a który to?)

Dzien dobry babeczki

My jeszcze walczymy z resztkami biegunki(juz 9 dzien)ale dzidzius ma sie duuuuuuuuzo lepiej.Juz wczoraj nawet na dworek na chwilke wyskoczylysmy a teraz Ameluś urzeduje na dworze z dziadkami(ja wykonczona bo wiecie jak to tescie w domu:-D)
Sewa-moglabys mi cos wiecej powiedziec na temat tej kory dębowej?Czy to mam kupic wsklepie zielarskim i robic oklady z wywaru czy jak to sie stosuje?I jak czesto.Z gory dziekuje

Milego dnia dziewczynki

Dzien doberek!

elmaluszek to nie ja pisalam o tej korze debu...... ale z tego co wiem to kupisz to na pewno w zielarskim sklepie :tak:
Wklep sobie wyszukiwarke "kora debu- zastosowanie", na pewno cos ciekawego na temat tych okladow wyczytasz :tak:

A jak tam niunia?

Wszystkim zycze milego dzionka.

Sewus-hehe przepraszam cos mi sie pomylnelo ze to Ty mi pisalas ze ta kora dobrze dziala na infekcje drog moczowych.Alez zakrecona jestem:-DA Amelka wraca juz do sil i juz łobuzuje.Dupka tylko odparzona,ale generalnie jest dobrze.Kilka dni walczylysmy dodatkowo z goraczka i co juz bylo lepiej i sie cieszylam to zaraz wracalo.To jakas wirusowka(choc lekarz blizej mi nie okreslil co to dokladnie-angielskie konowaly)No ale powiedzial ze to od 7-10 dbi potrwa.Tylko ze u nas juz 9 dzien i nie jestem taka pewna czy przejdzie do jutra.No ale najwazniejsze ze Amelka juz nie jest maruderem.

reklama
Witam kobietki.
U nas też za oknem nie za ciekawie..rano było nawet spoko,a teraz sie zachmurzyło strasznie.
Vici też doszłam do wniosku,że narazie młodemu zabiorę smoka na dzień,a do snu bede dawała.;-)
Sikoreczka gratuluję Madzi ząbka:tak: ( a który to?)
pierwsza piąteczka jej wylazła. U niej to trudno zobaczyc bo nie chce buzi otwierac ale zaryzykowała i palucha wsadziłam. Na szczęście nie odgryzła :-D

Dzien dobry babeczki

My jeszcze walczymy z resztkami biegunki(juz 9 dzien)ale dzidzius ma sie duuuuuuuuzo lepiej.Juz wczoraj nawet na dworek na chwilke wyskoczylysmy a teraz Ameluś urzeduje na dworze z dziadkami(ja wykonczona bo wiecie jak to tescie w domu:-D)

Milego dnia dziewczynki
zdróweczka dla malutkiej:tak:

Do góry