reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam,ja juz po kawce i bylismy na spacerku z Rozii.Od kilku dni malemu na spacery nie zakladam pampka ale mam ciuchy na zmiane i.....narazie nie byly potrzebne.Wola pieknie siusiu i robi bez problemuTyle,ze trzeba sie zastanawiac gdzie chodzic aby byla trawka
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim
U nas dobrze! Adrianek przedszkoluje, Madzia troszkę lepsza, bo jej wreszcie zębol wylazł. Drugi już w kolejce ale mam nadzieję że się chwilowo wstrzyma
Pogoda jesienna, ale dośc przyjemna. Zapowiadali deszczowanie cały dzień a tu słoneczko:-) Mam nadzieję że się utrzyma co by Beboki wybiegane na placu zabaw były a nie marudziły całymi dniami
Idę zupkę gotowac! Do potema
U nas dobrze! Adrianek przedszkoluje, Madzia troszkę lepsza, bo jej wreszcie zębol wylazł. Drugi już w kolejce ale mam nadzieję że się chwilowo wstrzyma
Pogoda jesienna, ale dośc przyjemna. Zapowiadali deszczowanie cały dzień a tu słoneczko:-) Mam nadzieję że się utrzyma co by Beboki wybiegane na placu zabaw były a nie marudziły całymi dniami
Idę zupkę gotowac! Do potema
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam kobietki.
U nas też za oknem nie za ciekawie..rano było nawet spoko,a teraz sie zachmurzyło strasznie.
Vici też doszłam do wniosku,że narazie młodemu zabiorę smoka na dzień,a do snu bede dawała.;-)
Sikoreczka gratuluję Madzi ząbka ( a który to?)
U nas też za oknem nie za ciekawie..rano było nawet spoko,a teraz sie zachmurzyło strasznie.
Vici też doszłam do wniosku,że narazie młodemu zabiorę smoka na dzień,a do snu bede dawała.;-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dzien dobry babeczki
My jeszcze walczymy z resztkami biegunki(juz 9 dzien)ale dzidzius ma sie duuuuuuuuzo lepiej.Juz wczoraj nawet na dworek na chwilke wyskoczylysmy a teraz Ameluś urzeduje na dworze z dziadkami(ja wykonczona bo wiecie jak to tescie w domu)
Sewa-moglabys mi cos wiecej powiedziec na temat tej kory dębowej?Czy to mam kupic wsklepie zielarskim i robic oklady z wywaru czy jak to sie stosuje?I jak czesto.Z gory dziekuje
Milego dnia dziewczynki
My jeszcze walczymy z resztkami biegunki(juz 9 dzien)ale dzidzius ma sie duuuuuuuuzo lepiej.Juz wczoraj nawet na dworek na chwilke wyskoczylysmy a teraz Ameluś urzeduje na dworze z dziadkami(ja wykonczona bo wiecie jak to tescie w domu)
Sewa-moglabys mi cos wiecej powiedziec na temat tej kory dębowej?Czy to mam kupic wsklepie zielarskim i robic oklady z wywaru czy jak to sie stosuje?I jak czesto.Z gory dziekuje
Milego dnia dziewczynki
sewa
mamuśka ;-)
Dzien doberek!
elmaluszek to nie ja pisalam o tej korze debu...... ale z tego co wiem to kupisz to na pewno w zielarskim sklepie
Wklep sobie wyszukiwarke "kora debu- zastosowanie", na pewno cos ciekawego na temat tych okladow wyczytasz
A jak tam niunia?
Wszystkim zycze milego dzionka.
elmaluszek to nie ja pisalam o tej korze debu...... ale z tego co wiem to kupisz to na pewno w zielarskim sklepie
Wklep sobie wyszukiwarke "kora debu- zastosowanie", na pewno cos ciekawego na temat tych okladow wyczytasz
A jak tam niunia?
Wszystkim zycze milego dzionka.
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Sewus-hehe przepraszam cos mi sie pomylnelo ze to Ty mi pisalas ze ta kora dobrze dziala na infekcje drog moczowych.Alez zakrecona jestemA Amelka wraca juz do sil i juz łobuzuje.Dupka tylko odparzona,ale generalnie jest dobrze.Kilka dni walczylysmy dodatkowo z goraczka i co juz bylo lepiej i sie cieszylam to zaraz wracalo.To jakas wirusowka(choc lekarz blizej mi nie okreslil co to dokladnie-angielskie konowaly)No ale powiedzial ze to od 7-10 dbi potrwa.Tylko ze u nas juz 9 dzien i nie jestem taka pewna czy przejdzie do jutra.No ale najwazniejsze ze Amelka juz nie jest maruderem.
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
pierwsza piąteczka jej wylazła. U niej to trudno zobaczyc bo nie chce buzi otwierac ale zaryzykowała i palucha wsadziłam. Na szczęście nie odgryzłaWitam kobietki.
zdróweczka dla malutkiejDzien dobry babeczki
Milego dnia dziewczynki
Podziel się: