reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,ja juz po kawce i bylismy na spacerku z Rozii.Od kilku dni malemu na spacery nie zakladam pampka ale mam ciuchy na zmiane i.....narazie nie byly potrzebne.Wola pieknie siusiu i robi bez problemu:yes:Tyle,ze trzeba sie zastanawiac gdzie chodzic aby byla trawka :-D

Dzien dobry wszystkim :-D
U nas dobrze! Adrianek przedszkoluje, Madzia troszkę lepsza, bo jej wreszcie zębol wylazł. Drugi już w kolejce ale mam nadzieję że się chwilowo wstrzyma:baffled:
Pogoda jesienna, ale dośc przyjemna. Zapowiadali deszczowanie cały dzień a tu słoneczko:-) Mam nadzieję że się utrzyma co by Beboki wybiegane na placu zabaw były a nie marudziły całymi dniami:sorry2:
Idę zupkę gotowac! Do potema:tak:

Witam kobietki.
U nas też za oknem nie za ciekawie..rano było nawet spoko,a teraz sie zachmurzyło strasznie.
Vici też doszłam do wniosku,że narazie młodemu zabiorę smoka na dzień,a do snu bede dawała.;-)
Sikoreczka gratuluję Madzi ząbka:tak: ( a który to?)

Dzien dobry babeczki

My jeszcze walczymy z resztkami biegunki(juz 9 dzien)ale dzidzius ma sie duuuuuuuuzo lepiej.Juz wczoraj nawet na dworek na chwilke wyskoczylysmy a teraz Ameluś urzeduje na dworze z dziadkami(ja wykonczona bo wiecie jak to tescie w domu:-D)
Sewa-moglabys mi cos wiecej powiedziec na temat tej kory dębowej?Czy to mam kupic wsklepie zielarskim i robic oklady z wywaru czy jak to sie stosuje?I jak czesto.Z gory dziekuje

Milego dnia dziewczynki

Dzien doberek!

elmaluszek to nie ja pisalam o tej korze debu...... ale z tego co wiem to kupisz to na pewno w zielarskim sklepie :tak:
Wklep sobie wyszukiwarke "kora debu- zastosowanie", na pewno cos ciekawego na temat tych okladow wyczytasz :tak:

A jak tam niunia?

Wszystkim zycze milego dzionka.

Sewus-hehe przepraszam cos mi sie pomylnelo ze to Ty mi pisalas ze ta kora dobrze dziala na infekcje drog moczowych.Alez zakrecona jestem:-DA Amelka wraca juz do sil i juz łobuzuje.Dupka tylko odparzona,ale generalnie jest dobrze.Kilka dni walczylysmy dodatkowo z goraczka i co juz bylo lepiej i sie cieszylam to zaraz wracalo.To jakas wirusowka(choc lekarz blizej mi nie okreslil co to dokladnie-angielskie konowaly)No ale powiedzial ze to od 7-10 dbi potrwa.Tylko ze u nas juz 9 dzien i nie jestem taka pewna czy przejdzie do jutra.No ale najwazniejsze ze Amelka juz nie jest maruderem.

reklama
Witam kobietki.
U nas też za oknem nie za ciekawie..rano było nawet spoko,a teraz sie zachmurzyło strasznie.
Vici też doszłam do wniosku,że narazie młodemu zabiorę smoka na dzień,a do snu bede dawała.;-)
Sikoreczka gratuluję Madzi ząbka:tak: ( a który to?)
pierwsza piąteczka jej wylazła. U niej to trudno zobaczyc bo nie chce buzi otwierac ale zaryzykowała i palucha wsadziłam. Na szczęście nie odgryzła :-D

Dzien dobry babeczki

My jeszcze walczymy z resztkami biegunki(juz 9 dzien)ale dzidzius ma sie duuuuuuuuzo lepiej.Juz wczoraj nawet na dworek na chwilke wyskoczylysmy a teraz Ameluś urzeduje na dworze z dziadkami(ja wykonczona bo wiecie jak to tescie w domu:-D)

Milego dnia dziewczynki
zdróweczka dla malutkiej:tak:

Do góry