reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziendoberek.Balam sie tu zagladnac,ze znow nie nadrobie i mile zaskoczenie.Cisza jakas i nawet moglam nadrobic:-)
Witam tez nowe mamusie i te ktorych nie znam :-)
Bodzia moze zle to zabrzmi ale chyba dobrze,ze ten chlopak sie zabil :szok:rodzina ma spokoj przynajmniej-jezu jakas okrutna jestem czy co??Ale tak sobie pomyslalam jak przeczytalam co napisalas.
Wiesz co jak ja o tym się dowiedziłąma to pomyślałam tak samo...
Załapie się na kawke????????Ale bezkofeinową prosze:-D

Co prawda ja juz po ale mam jeszcze w zapasie
images

Witam juz po kawce a moze dopiero :confused: Wstalam normalnie o 6 wyszlam z sunia i potem dalej poszlam spac bo mnie zlamalo.Maly dopiero przed 9 wstal i mnie obudzil.Teraz ma bajeczke bo sam chcial i jest szczesliwy.A tu cisza :szok:

Dzień dobry:-):-):-) my dzisiaj dzień targowy mus zakupy przed weekendem zrobic no i Bodzi kabaretki białe zakupić:laugh2::-D
Szym dosypia poranną pobudkę, ja jeszcze pranko nastawiam i kawkę popijam;-)

Witam , witam a gdzie to wszystkie mamusie się podziały?
U mnie dziś pochmurno, fujjjj:-:)-:)-(
Miłego dzionka życzę :-)
Zupełnie nie wiem co zrobić na obiad, jakoś pomysły mi wyparowały z główki:confused:

reklama
Witam.
Chiara ja robię dziś ogórkową, a na drugie wątróbkę drobiową z cebulką.;-)
Od dziś oduczam Kubę od smoka...to już nasza druga próba - oby tym razem się udało.

Pozdrawiam.

Do góry