reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się i ja, coprawda popołudniowo.
Ja ma dzisiaj mega lenia i to dosłownie na wszystko. No z małym wyjatkiem na obiad. Ugotowałam rosół i naleśniki z serem. Pochłonełam trzy, ale jest to wynik tego, że od prawie roku ich nie jadłam:-)
pozdrawiam popołudniowo

Ozkane ty biedna jesteś bez tego słodkiego białego serka. Ja sobie życia nie wyobrażam bez niego.:no: I też bym tyle wmłociła nalesniczków po tak długiej przerwie.:-D:-D:-D:-D

bodzinka ja kciuki zalepiłam plastrem ;-);-);-);-);-)ale małż narzeka bo nic w domu nie zrobione, więc please jak tylko bedziesz wiedzieć...:tak::tak::tak:

Cara taka młoda jesteś ale strasznie smutna z ciebie kobieta. Wiem że masz ciężką sytuację ale usmiechnij się chociaż do swoich koleżanek z BB. nbardoz prosię!!!!:tak::tak::tak:

Za duzo juz od zycia oberwalam...
Jescze nie moge nigdzie pracy znalesc :(

Cara cale zycie przed Toba.... niektorym gorsze rzeczy sie przytrafiaja, ale wyciagaja z tego wnioski i ida dalej i czerpia z zycia pelnymi garsciami.
Ty tez zacznij zyc swoim zyciem i zyciem Adasia i nie zaprzataj sobie juz glowy bylym facetem i jego panna bo to do niczego Cie nie prowadzi.... a tylko doluje.

Trzymaj sie i tak jak pisala kerry wiecej optymizmu :tak:

A dzis juz spokojnej nocy wszystkim zycze!

Za duzo juz od zycia oberwalam...
Jescze nie moge nigdzie pracy znalesc :(
Cara, nie chcę tu rozstrząsać pewnych spraw,ale zapewniam Cię, że swoimi przeżyciami mogłabym kilka osób obdarować. A mimo to potrafię się śmiać z przeszłości i uśmiechać na myśl o tym co jeszcze może mnie spotkać. Więc nos do góry,nie patrz wstecz i nastaw się pozytywnie

Ja się dzisiaj dowiedziałam,że moja psiapsiółka znalazła prace.Cięzką, bo sprzata w markecie, ale ona się choćby z tego cieszy.Żłobek załatwiła i może sobie dostosować godziny...
Sama z 2 letnim synkiem jest, jej ojciec lubi kieliszek, mama nie żyje, ojciec małego jak jeszcze zył to ją bił, potem się zabił...
A z niej jest wspniała dziewczyna i ciesze się, że wreszcie zaczeła myślec o sobie i małym i nie daje się już otumanić pierwszemu lepszemu...
Jak o niej myśle, to widze jakie życie potrafi byc niesprawiedliwe i jakie mam szczęście,że mam mame i dobrego męża:tak::tak:
Trzymajcie za nia kciuki dziewczyny,zeby jej się ułożyło:tak::tak::tak:

reklama
Dziendoberek.Balam sie tu zagladnac,ze znow nie nadrobie i mile zaskoczenie.Cisza jakas i nawet moglam nadrobic:-)
Witam tez nowe mamusie i te ktorych nie znam :-)
Bodzia moze zle to zabrzmi ale chyba dobrze,ze ten chlopak sie zabil :szok:rodzina ma spokoj przynajmniej-jezu jakas okrutna jestem czy co??Ale tak sobie pomyslalam jak przeczytalam co napisalas.

Do góry